Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 21:59 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Przypomnę koty z Brwinowa, może ktoś mógłby wspomóc karmą :?:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt maja 25, 2012 18:48 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Podrzucę bo ważne.
Nic się nie zmieniło, nadał bardzo potrzebna pomoc w karmieniu i karma, w każdej ilości sucha, mokra - tą koty dostają od wielkiego dzwonu :( ( jak widzą mokre rzucają się na jedzenie, nie patrzą na nic, można wtedy je głaskać do woli)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon maja 28, 2012 10:48 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

zacytuję, bo pilne i ważne :( wciąż potrzebna choć 1 osoba do pomocy i karma :(

Anna Rylska pisze:Podrzucę bo ważne.
Nic się nie zmieniło, nadał bardzo potrzebna pomoc w karmieniu i karma, w każdej ilości sucha, mokra - tą koty dostają od wielkiego dzwonu :( ( jak widzą mokre rzucają się na jedzenie, nie patrzą na nic, można wtedy je głaskać do woli)

Anna Rylska

Post » Pon maja 28, 2012 11:31 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Anna Rylska pisze:zacytuję, bo pilne i ważne :( wciąż potrzebna choć 1 osoba do pomocy i karma :(

Anna Rylska pisze:Podrzucę bo ważne.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto maja 29, 2012 14:02 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Koty bardzo potrzebują pomocy, tam naprawdę jest fatalnie.
Stado już się nie rozmnaża jak szalone, zostały pojedyncze sztuki do wysterylizowania ale nadal potrzebna jest pomoc, tam jest ok. 50 kotów do wykarmienia. Dla mnie to za dużo jeździć na dwa miasta i karmić, wciąż się zadłużam i końca nie widać.

Anna Rylska

Post » Wto maja 29, 2012 16:47 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Anna Rylska pisze:Koty bardzo potrzebują pomocy, tam naprawdę jest fatalnie.
Stado już się nie rozmnaża jak szalone, zostały pojedyncze sztuki do wysterylizowania ale nadal potrzebna jest pomoc, tam jest ok. 50 kotów do wykarmienia. Dla mnie to za dużo jeździć na dwa miasta i karmić, wciąż się zadłużam i końca nie widać.

:(
Helpunku!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto maja 29, 2012 18:16 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

zapraszam na bazarek, z którego część przeznaczę dla Ani na opiekę nad futerkami: viewtopic.php?f=20&t=142547
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Śro maja 30, 2012 8:25 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Dziękujemy serdecznie!

Cały czas przypominam koty z Brwinowa.
Potrzebują pomocy, karmy i ludzi. To nie Warszawa, ja nie mam nikogo zarówno u siebie jak i tu do pomocy, a bardzo chciałabym, chciałabym by ktoś przejął choć część obowiązków, chociażby u mnie w Grodzisku, ktoś rozsądny i zaufany.
Nie chce kolejny raz przeżywać tego co miałam w okresie zimowym,odczuwam to do tej pory jeszcze.
Potrzebna osoba, do regularnego karmienia ten 1 raz w tygodniu, osoba która na pewno da wszystkim kotom jeść, sprawdzi czy wszystko jest w porządku, da znać jak źle się będzie działo.

Anna Rylska

Post » Śro maja 30, 2012 8:27 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Jak ja żałuję widząc, że nikt się nie odzywa, że nie mieszkam koło Ciebie.
Oby się ktoś znalazł...

Może zmienić nazwę wątku nieco, w stylu: grodzisk szukamy osoby 1x tydzien czy jakos tak?
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Śro maja 30, 2012 8:55 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Witajcie,
mam dzisiaj wolne, jestem z pruszkowa, mam troche zbędnej ( mokrej) karmy dla psów miałam ją oddać do schroniska ale jeśli koty będą mogły to zjeść to bardzo chętnie podrzuce. Mam też całe opakowanie Puriny cat chow dla Sterylizowanych, moge kotom wydać. Tylko problem polega na tym, że nie znam Brwinowa, nie wiem gdzie jest ten cmentarz ani gdzie są koty. Jutro już będe w pracy i wróce po 18...
Czy ktoś może mi pomóc?

szalej

Od: Śro maja 30, 2012 8:51

Post » Śro maja 30, 2012 12:47 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

szalej dziękujemy, nie mam możliwości podjechania do Pruszkowa, poszukam kogoś kto może by pomógł, jeśli znajdę to dam znać na pw
do Brwinowa dziś nie jadę

Anna Rylska

Post » Śro maja 30, 2012 20:51 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

jeśli byłaby taka możliwość żeby ktoś podszedł na PKP brwinowskie i pokazał mi gdzie są koty to jutro bym mogła gdzieś koło 18 podjechać i dać im to jedzonko.

szalej

Post » Pt cze 01, 2012 10:35 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Szalej dziękuję!, napisałam pw, może uda się dograć wszystko.
Ja niestety w takich godzinach tam nie bywam i nie ma mnie codziennie, a na dodatkowy wyjazd nie mogę sobie pozwolić, jestem na ogromnym minusie. Nie mam biletu miesięcznego, bo to nie moja trasa, za każdym razem kupuje bilety na pociąg jadąc karmić koty.

Anna Rylska

Post » Pt cze 01, 2012 11:12 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Przypomnę koty z Brwinowa.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt cze 01, 2012 22:33 Re: 50 kotów cm.Brwinów. Brakuje karmy i pomocy w karmieniu.

Anna, nie mogę ci odpisać na PW, wasze forum mi nie pozwala :P
karmy mam jakieś 1,5 kg puriny cat chow dla sterylizowanych. Może udałoby mi się dokupić jakieś saszetki. Mam sporo ( jakieś 5/6 małych puszek) karmy dla psów, ale mój kot np. jadł ją jako przysmak, raz na jakiś czas. dwie są firmy Applaws, te inne nie pamiętam. Mam jeszcze duże puszki ale to już bym się bała, że kotom by zaszkodziły.

Zrobimy tak, postaram sie pojechać do brwinowa na cmentarz w środe. Jeśli kotów nie znajde, to będziemy się martwić. Nie mogę ci wysłać PW z numerem, eh, po jakim czasie ta funkcja się odblokowywuje, po jakimś czasie od zarejestrowania czy po jakiejś ilości postów?

szalej

[poprzednia][następna]