cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 20:16 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

................
Ostatnio edytowano Nie sie 28, 2011 20:18 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sie 28, 2011 20:21 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

OK, będę czekać.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Nie sie 28, 2011 20:50 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

kingusiak pisze:ja poprosze o wpisanie na wtorek rano. a z druga poława tygodnia to jeszcze zobacze kiedy

Dzięki, dzięki :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon sie 29, 2011 7:12 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Zamiast na bieżąco Was informować to Ja mam opóźnienie :oops:

Wię pewnie chcielibyście wiedzieć że w poprzednim tygodniu swoje nowe domki znaleźli:
Stefan, Agatka, Jauś, Jasio i Karol.

Kociaki pojechały ode mnie ze sklepu :)
MIKUŚ

Post » Pon sie 29, 2011 13:16 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Elu albumy dla twoich dzieci zrobione teraz pora na ogloszenia.Ula tekst dla spanielki :)

mar_tika

Post » Pon sie 29, 2011 16:40 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Dziewczyny, mam problem :(

Moje klucze od kociarni diabeł ogonem nakrył, nawet wczoraj nie byłam na dyżurze...
Ile kosztuje dorobienie kluczy? Pewnie będę się musiała z jakąś koleżanką dogadać i wypożyczyć klucze bo mam wolne żeby podskoczyć na kociarnie ale nie mam jak tam wleźć :oops:
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon sie 29, 2011 17:18 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Martuś, z tekstem wstrzymuje się jeszcze tydzień. Dajemy ostatnią szanse, jedzie do mnie super trenerka i popracujemy w domu, może to będzie mały sukces?
Z ogłoszeń rozwieszonych w mieście nie było ani jednego telefonu... Szukam najlepszego domu na świecie - wiadomo.
Spróbujemy ten ostatni raz, jak nie wypali to poproszę o pomoc. Zresztą za tydzień z kawałkiem będę miała już na co dzień neta wreszcie, podłącze te wszystkie kable i będę śmigać z ogłoszeniami.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon sie 29, 2011 18:27 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

ok
Jezeli chodzi o klucze to weź je od Baśki z pracy.Na wprost biedronki jest mały zakład w którym pan dorabia klucze.Dorobisz na szybko i jej oddasz komplet.

Zrobiłam dyżur.Koty głodne jak cholera 8O Dowiozlam wyprane rzeczy i resztę strzykawek i igieł po moim Hansie.Strzykawek jest malo ale igieł ok 50 szt.
Sraczek i rzygaczek nie ma na kociarni.Mania wyszła z budki :ok:
Czarnotka niestety nadal zestresowana.
Dlaczego Borys znowu siedzi w boksie?Co z tym rudym kocurkiem i pręguską?ida do adopcji?

mar_tika

Post » Pon sie 29, 2011 19:12 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

MIKUŚ pisze:A oto grafik na nowy tydzień:

pon: Baśka Marta
wt: ...... Karolina
Śr: ....... Karolina
Czw: ........... .........
Pt: .......... .......
Sob: Martyna .........
Ndz: ....... .........

Kto i kiedy sobie życzy przybyć :mrgreen:

ja prosze czwartek wieczor i niedziele rano

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon sie 29, 2011 19:24 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Sorry, że Wam się wepchnę z oftopem - jak długo kot może dochodzić do siebie po narkozie? Mój miał o 13. kastrację i dalej śpi,a jak wstaje, to się zatacza - ale to chyba norma jeszcze, nie? :roll:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon sie 29, 2011 19:59 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Axa76 pisze:Sorry, że Wam się wepchnę z oftopem - jak długo kot może dochodzić do siebie po narkozie? Mój miał o 13. kastrację i dalej śpi,a jak wstaje, to się zatacza - ale to chyba norma jeszcze, nie? :roll:

o. ciachnięty :ok: mysle, ze to norma, jak najbardziej. a Ty masz chwile spokoju :>

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon sie 29, 2011 20:00 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

pon: Baśka Marta
wt: kinga Karolina
Śr: ....... Karolina
Czw: ........... hidi
Pt: .......... .......
Sob: Martyna .........
Ndz: hidi .........

mar_tika

Post » Pon sie 29, 2011 20:02 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Axa76 pisze:Sorry, że Wam się wepchnę z oftopem - jak długo kot może dochodzić do siebie po narkozie? Mój miał o 13. kastrację i dalej śpi,a jak wstaje, to się zatacza - ale to chyba norma jeszcze, nie? :roll:

Na spokojnie moja kotka była sterylizowana w południe,dochodzila do siebie całe popołunie i noc.Dopiero rano była ok.To powiem szczerze taki był koci wyjatek i w mojej karierze Aga była najdłużej wybudzająca się kotką :wink:

mar_tika

Post » Pon sie 29, 2011 20:38 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

No bo nie wiem, czy spodziewać się zgonu, czy liczyć na to, że rano już będzie OK :? Grzechotanie pudełkiem z przysmakami powoduje u niego marsz do misek, ale nie wolno mu jeść, pić nie chce, poza tym jest wiotki, tylko ogon macha...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]