Gibutkowa pisze:Jessi daj znać jak się sprawa ma z tym czarnym kocurkiem z białymi plamkami - czy ktoś się odezwał na tego maila, bo jak nie to mu będę robiła ogłoszenia.
nikt nie odpisała, ani na maila, ani na telefon ani na smsa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Jessi daj znać jak się sprawa ma z tym czarnym kocurkiem z białymi plamkami - czy ktoś się odezwał na tego maila, bo jak nie to mu będę robiła ogłoszenia.
jessi74 pisze:mamy zero na koncie i kilkanaście tymczasów gdyby ktoś miał ochotę wesprzeć kotki zapraszamy na bazarekviewtopic.php?f=20&t=142451
michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:mamy zero na koncie i kilkanaście tymczasów gdyby ktoś miał ochotę wesprzeć kotki zapraszamy na bazarekviewtopic.php?f=20&t=142451
Gosiu ja z bazarków na razie mam jakieś 20 zł na koncie, znowu czekam aż się uzbiera jakaś większa sumka, może wysłać Wan nawet te drobne na konto?
jessi74 pisze:chętnie przyjmiemy tez fanty na bazarki
Nutka2 pisze:Dostałam wiadomość, że w Trzebnicy na dworcu PKP błąka się bardzo chory kot, wygląda jakby go ktoś podpalił. Nie da się złapać, jak można mu pomóc. Nie mieszkam w Trzebnicy i tak na odległość jestem bezsilna a kota mi strasznie szkoda.
Nutka2 pisze:Dostałam wiadomość, że w Trzebnicy na dworcu PKP błąka się bardzo chory kot, wygląda jakby go ktoś podpalił. Nie da się złapać, jak można mu pomóc. Nie mieszkam w Trzebnicy i tak na odległość jestem bezsilna a kota mi strasznie szkoda.
VeganGirl85 pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginal-kot-W0QQAdIdZ385193389
29.05.2012 na ulicy Wietrznej we Wrocławiu zaginął kot. Ma około roku, kastrat, szary pręgowany z białymi łapkami i brzuszkiem. Miał niebieską obrożę (mógł ją zgubić). Cecha charakterystyczna - różowy nosek z czarną kropką. Ma na imię Franek.
501 20 86 20
501 68 16 53
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 137 gości