Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Policzyłam dziś pieniądze z jednej kociarnianych skarbonek - druga jeszcze w kociarni i musi być rozpruta.
W skarbonce było łacznie 285zł - w tym część co zebrała siosta Marlenki i Jadzia w szkole, wpłaty a raczej wrzutki Marlenki z bazarków Dorotki 25zł+20zł i 10 zł od Marlenki z bazarku Alienor, i oprócz tego byłu jeszcze jakieś wrzutki, ale nie wiem co i jak i od kogo
A jeszcze tam zostało wrzucone 10zł od Pani Wiesi za dorobienie klucza
Jutro wpłacam na konto Stowarzyszenia. No i jeszcze zostaje jedna skarbonka do rozbicia
80zł ze skarbonki poszło wcześniej na regały do schronu
Filomen pisze:Rudasek ma imię w ksiązeczce bo jest domowy ale Piotrek jutro ją przywiezie
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Policzyłam dziś pieniądze z jednej kociarnianych skarbonek - druga jeszcze w kociarni i musi być rozpruta.
W skarbonce było łacznie 285zł - w tym część co zebrała siosta Marlenki i Jadzia w szkole, wpłaty a raczej wrzutki Marlenki z bazarków Dorotki 25zł+20zł i 10 zł od Marlenki z bazarku Alienor, i oprócz tego byłu jeszcze jakieś wrzutki, ale nie wiem co i jak i od kogo
A jeszcze tam zostało wrzucone 10zł od Pani Wiesi za dorobienie klucza
Jutro wpłacam na konto Stowarzyszenia. No i jeszcze zostaje jedna skarbonka do rozbicia
80zł ze skarbonki poszło wcześniej na regały do schronu
Tereniu drobne wrzucała jeszcze moja siostra, mówiłam o tym Jadzi ale nie napisałam na forum![]()
Więc jeżeli chodziło Ci o drobną różnicę to może być to
Dorota Wojciechowska pisze:A ja jutro rano na dyzurze odbiorę Inez. Czy dac ja na zdrowa? A jak podczytuje to kurcze duzo nowych kotowJa juz nie ogarniam imion i kto skąd
Cookie1706 pisze:Kociaki dostały od Magdy (dziewczyny za którą musiałam iść w sobotę do pracy i dlatego nie kwestowałam z Jadziom) 6 kg jedzonka suchego
![]()
To tak w ramach przeprosin
jadziaII pisze:Mam pytanko
Czy Krejzol byl odrobaczony jesli tak to czym i kiedy?
Moze ktos mi odpowie bo chce mu wpisac do ksiazeczki.
jadziaII pisze:jadziaII pisze:Mam pytanko
Czy Krejzol byl odrobaczony jesli tak to czym i kiedy?
Moze ktos mi odpowie bo chce mu wpisac do ksiazeczki.
Czy mi ktos powie czy mnie macie w nosie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości