Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2011 20:52 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Szalony Kot pisze:Jakbyś miesiąc leczyła ugryzienie kota, to też byłabyś ostrożniejsza :mrgreen:
Wierz mi, to wszystko zmienia...

wierzę i się nie dziwię :mrgreen: a nawet współczuję :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 08, 2011 20:59 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

To dobrze zrozumiałem że "pechowa 13", która chciała wszystkich pożreć to miałaby być Funia? Całkiem ładnie.

Adam
aburacze

Post » Nie maja 08, 2011 21:01 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

aburacze pisze:To dobrze zrozumiałem że "pechowa 13", która chciała wszystkich pożreć to miałaby być Funia? Całkiem ładnie.

Adam

yhy :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 08, 2011 21:22 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Gibutku to jest moja strona :D wiadomo, że tanizna :D nie wiem jak ją znalazlaś bo jeszcze nigdzie nie reklamowalam :mrgreen: :ryk:
A jak będzie trzeba to złatwię Smarti wszystko co będzie chciała :D i ona dobrze o tym wie..

A to jest mój ostatni meldunek przed jutrem na forum. A Smarti i Marzenia?? jutro do zobaczyska :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie maja 08, 2011 21:24 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Jus87 pisze:A to jest mój ostatni meldunek przed jutrem na forum. A Smarti i Marzenia?? jutro do zobaczyska :)

chyba mnie jutro nie będzie u smarti a na pewno nie bladym świtem koło południa :mrgreen:
Miłego kanarkowania :ryk: ! tylko żebyście na samolot zdążyli :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie maja 08, 2011 21:36 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Marzenia11 pisze:
chyba mnie jutro nie będzie u smarti a na pewno nie bladym świtem koło południa :mrgreen:
Miłego kanarkowania :ryk: ! tylko żebyście na samolot zdążyli :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja to Ci powiem, że może będzie i tak, że te kanary to w kakadu albo w autobusie będziemy oglądac :ryk: Odkąd wróciliśmy do domu to prasuję :D a i spakowani nie jesteśmy :P na wariackich papierach jak zwykle wszystko! W każdym razie jak nikogo nie będzie u Smarti to żarcie przerzucam przez płot i biegiem na lotnisko :ryk: :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie maja 08, 2011 21:43 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Jus87 pisze: W każdym razie jak nikogo nie będzie u Smarti to żarcie przerzucam przez płot i biegiem na lotnisko :ryk: :mrgreen:

Biegiem nie zdążysz :mrgreen: szybciej będzie taxi bądź autkiem :D biegiem to na 15tą najwyżej dobiegniesz do... najbliższego kakadu :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Nie maja 08, 2011 21:50 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Szalony Kot pisze:
Marzenia11 pisze:To ta Zołza czy Złosnica - ale ona taka nie jest choć wczoraj dała popalić :D

Kot, który mnie gryzie, nie może mieć dobrego imienia :ryk:

Ależ może - Gryzelda :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie maja 08, 2011 22:00 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 08, 2011 22:10 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Obrazek

:D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To są te dwumiesięczne? 8O Tu wyglądaja na starsze :wink:

Marzenia11

Post » Nie maja 08, 2011 22:35 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Marzenia11 pisze:Obrazek

:D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To są te dwumiesięczne? 8O Tu wyglądaja na starsze :wink:

One są maleńkie, takie mniejsze niż dłoń.

I gdzie trzecie czarne, ja się pytam? :twisted:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 08, 2011 22:42 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Szalony Kot pisze:One są maleńkie, takie mniejsze niż dłoń.

I gdzie trzecie czarne, ja się pytam? :twisted:

Nie no mniejsze niż dłoń to są te 7dniowe - tamte są jak dłoń :mrgreen: no właśnie, a trzeci czarny to gdzie? :?

Marzenia11

Post » Pon maja 09, 2011 0:02 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon maja 09, 2011 6:05 Re: Kicie Smarti-kicie przyjechały a w domu cisza...zero kota...

No to jakie jego imię? :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]