KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 20:09 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wolontariusz pisze:Witam
po dłuższej nieobecności na forum chciałem poinformować, że wracam i śledzę Nasze poczynania.
Jeśli będziecie mieli jakiekolwiek pytania piszcie lub dzwońcie do mnie - Pani Prezes jest niedostepna do odwołania!!!
Aczkolwiek też ma wgląd i moje relacje bedzie otrzymywać!!!
Pokażmy, że możemy to wszystko pociągnąć - liczę na wszystkich naszych członków i przyjaciół!
Wiem, że każdy z Was ma dużo na głowie - ale na pewno nasze sukcesy będą wpływały na lepsze samopoczucie naszej Góry:) ( Pani Prezes)
Wielkie dzięki za wsparcie.
pozdrawiam
Wolontariusz

Ewa, :ok: :ok: :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw kwi 07, 2011 20:20 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Witam Wszystkich !!!
Pragnę zaglosowac na KCH ale muszę nadrobić posty więc czasem napiszę o moich kocich podpiecznych niestety chorych.
Gdzie mogę znaleść instrukcję jak wklić zdjęcie na nasze kociochatkowe forum ?
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw kwi 07, 2011 20:49 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wiesiak pisze:Witam Wszystkich !!!
Pragnę zaglosowac na KCH ale muszę nadrobić posty więc czasem napiszę o moich kocich podpiecznych niestety chorych.
Gdzie mogę znaleść instrukcję jak wklić zdjęcie na nasze kociochatkowe forum ?

Witam :D Ja korzystam z fotosika stronka www.fotosik.pl tam jest dość dokładna instrukcja jak korzystać, ale warunkiem chyba jest zarejestrowanie się na tej stronce.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 07, 2011 20:53 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

No to ruszamy z reklamą.....
Kto jest zainteresowany koszulkami z naszym logo???
Wydaje mi się, że jeśli bedziemy mieli takie koszulki będzie nas w wielu miejscach widać.
Jesli chodzi o koszty - jutro Jadzia ma się dowiedzieć o finanse - oczywiście czym więcej zamówimy tym cena będzie niższa.
Więc zapytajcie znajomych, rodzinę, teściową... (moja teściowa bierze dwie koszulki)...
Ostatnio nawet byliśmy w TV Silesia - była informacja na temat marszu (nie)milczenia i Ewa w naszej koszulce z logo była w telewizji:)
Dajcie znać kto jest chetny...
Ja zamawiam minium 5 sztuk (może da radę w różnych kolorach) + 2 teściowa i jeszcze poptyam znajomych
Co do rozmariu to musze się zmierzyć:)
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Czw kwi 07, 2011 21:15 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

KU PRZESTRODZE...
Jeśli zamknięcie kota w pomieszczeniu (np. sypialnia, gaderoba, itp...) to możecie się spodziewać, że pomieszczenie będzie obsikane!!!!
Czemu???
Zamknąłem Bambuska naszego ukochanego w sypialni bo atakował Tolke - naszą ukochaną niepełnosprawną koteczke...
Ze złości Bambus obsikał mi spodnie i koszulkę, które leżały na podlodze w sypialni.... dobrze, że nie poduszka i materac ( jeszcze muszę sprawdzić)....
wynik jest prosty - albo kot na wolności albo pranie!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Czw kwi 07, 2011 21:23 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:I już po dyżurze :D dzięki wsparciu Marlenki udało się :D
Dziewczyny mam prośbę odnośnie Sakusia - szczególnie dyzury jutrzejsze, sobotnie i niedzielne, niestety Sakuś musi mieć założony kołnierz łobuz wylizuje sobie rankę po sterylce, niestety w kołnierzu jest mega nieszczęśliwy i raczej nie je bo jakoś mu to nie wychodzi. Więc bardzo proszę szczególnie jutrzejsze dyżurki jak przychodzicie ściągnijcie mu kołnierz, potem jedzonko dziś Gosia kupiła 3 puszeczki Ricovery - jedną otworzyłam nakarmiłam do, choć już wcześniej zjadł bo widziałam braki w miseczce (ale dziś w tym kołnierzu nie da rady) ja go nakarmiłam łyżeczką ale jak się go zachęci to też zje, potem zapsikałam rankę srebrem w sprayu i znów Gosiu dzięki wielkie za zakup sreberka i jak będziecie wychodziły znów trzeba założyć kołnierz. Inaczej pod naszą nieobecność będzie wylizywał rankę i nie zagoi się.
Jesli chodzi o lekarstwa to Gracja antybiotyk +promoved, zdrowa kociarnia przemywanie Gremlinom oczków.
Otwarta puszeczka Ricovery w przedsionku.
Bąbelek został zapakowany do boksu, bo coś mu oczka zaczynają łazawić mam nadzieję, że nic go nie rozbierze - w poniedziałek był szczepiony. Tak poza tym wszystko ok.
Marlenka dzięki za pomoc :D
I proszę dajcie znać czy Sakuś zrobił kupe bo chyba ma z tym kłopoty - dałam mu dziś dopyszcznie troszkę parafinki.

Nie ma za co Tereniu :smokin:
To ja dziękuję za pierwszą lekcje z cyklu : "jak być wzorowym wolontariuszem" :regulamin:
:smiech3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw kwi 07, 2011 21:25 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Jestem chętna na 1, jak w różnych kolorach to 2 - rozmiar M.
Nie idę jednak łapać dziś kić, bo nie dość, że zaczęło siąpić :evil: to właśnie obejrzałam brzuch Julinki :strach: - jutro wet musowo i pupę Koibito :conf: - znowu przetoka, wycisnęłam ile umiałam, posmarowałam, ale jutro wet koniecznie. Tak że mi się chwilowo siła skończyła - jutro jak ochłonę, mogę walczyć. Na razie mam doła i znikam oglądać coś głupiego i śmiesznego na pocieszenie :cowsleep:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw kwi 07, 2011 21:25 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wolontariusz pisze:KU PRZESTRODZE...
Jeśli zamknięcie kota w pomieszczeniu (np. sypialnia, gaderoba, itp...) to możecie się spodziewać, że pomieszczenie będzie obsikane!!!!
Czemu???
Zamknąłem Bambuska naszego ukochanego w sypialni bo atakował Tolke - naszą ukochaną niepełnosprawną koteczke...
Ze złości Bambus obsikał mi spodnie i koszulkę, które leżały na podlodze w sypialni.... dobrze, że nie poduszka i materac ( jeszcze muszę sprawdzić)....

E no Piotrek duży chłopak jesteś :wink: pranie musi być :mrgreen:

terenia1

Post » Czw kwi 07, 2011 21:27 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Alienor pisze:Jestem chętna na 1, jak w różnych kolorach to 2 - rozmiar M.
Nie idę jednak łapać dziś kić, bo nie dość, że zaczęło siąpić :evil: to właśnie obejrzałam brzuch Julinki :strach: - jutro wet musowo i pupę Koibito :conf: - znowu przetoka, wycisnęłam ile umiałam, posmarowałam, ale jutro wet koniecznie. Tak że mi się chwilowo siła skończyła - jutro jak ochłonę, mogę walczyć. Na razie mam doła i znikam oglądać coś głupiego i śmiesznego na pocieszenie :cowsleep:

Marzenko ja na sobotę potzrbuję klatki-łapki :?:

terenia1

Post » Czw kwi 07, 2011 21:29 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Alienor pisze:Jestem chętna na 1, jak w różnych kolorach to 2 - rozmiar M.

Oglądanie czegoś głupiego i śmiesznego zacznij od tego:
http://www.youtube.com/watch?v=ORCaVah3 ... re=related
:smiech3:

Cookie1706

Post » Czw kwi 07, 2011 21:31 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Przyłączam się do akcji promocyjnej i tez poproszę koszulkę - XS :mrgreen:
Na razie jedną, później się zobaczy :wink:

Cookie1706

Post » Czw kwi 07, 2011 21:47 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:
wolontariusz pisze:KU PRZESTRODZE...
Czemu???

E no Piotrek duży chłopak jesteś :wink: pranie musi być :mrgreen:

Pranie robię dzień w dzień - kocyki Tolki (obsikane) trzeba prać.
ale jeszcze Bambus!!!!!! - muszę wytłumaczyć mu regulamin.
A teraz grzecznie śpi na kanapie - jakby nigdy nic nie obsikałem, żadnych gaci Piotrusia...
Ehhhhh....życie jest ciężkie....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Czw kwi 07, 2011 21:52 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wolontariusz pisze:Zamknąłem Bambuska naszego ukochanego w sypialni bo atakował Tolke - naszą ukochaną niepełnosprawną koteczke...

Bambus Cię porządku uczy :mrgreen: spodnie i koszulka nie powinny leżec na podłodze w sypialni :mrgreen: a w koszu na brudy :mrgreen:

terenia1

Post » Czw kwi 07, 2011 21:55 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

w sumie Terenia ma racje :roll:

i tym samym kocurek został rozgrzeszony :smiech3:

no bo przecież gdyby ubrania nie leżały na podłodze nic by się nie stało :wink:

Cookie1706

Post » Czw kwi 07, 2011 22:01 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

I jak Tereniu zdjęcia Alfika?
Oglądałaś już?
Piękny maluszek prawda :love: ?

Cookie1706

[poprzednia][następna]