pucio79 pisze:krynia08 pisze:ogonia TY JUŻ JESTEŚ Z NAMI![]()
![]()
ja daleko od Was ale jezdem
Ale serduchem blisko
I to jest najwazniejsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:krynia08 pisze:ogonia TY JUŻ JESTEŚ Z NAMI![]()
![]()
ja daleko od Was ale jezdem
Ale serduchem blisko
ogonia pisze:no narazie dopiero dwa ale to nie jest moje ostatnie słowo![]()
w tej chwili mam ostatni etap negocjacyjny z moja gorsza połówka w temacie powiekszenia rodziny (tj dokocenia)
ogonia pisze:no narazie dopiero dwa ale to nie jest moje ostatnie słowo![]()
w tej chwili mam ostatni etap negocjacyjny z moja gorsza połówka w temacie powiekszenia rodziny (tj dokocenia)
AniaWrocław pisze:ogonia pisze:no narazie dopiero dwa ale to nie jest moje ostatnie słowo![]()
Kochana! Patologia kłania się nisko! 16 footerJeszcze musisz trochę popracować, żeby dorównać
![]()
ogonia pisze:AniaWrocław pisze:ogonia pisze:no narazie dopiero dwa ale to nie jest moje ostatnie słowo![]()
Kochana! Patologia kłania się nisko! 16 footerJeszcze musisz trochę popracować, żeby dorównać
![]()
Wiem wiemniemniej jednak bede sie starac
ogonia pisze:AniaWrocław pisze:ogonia pisze:no narazie dopiero dwa ale to nie jest moje ostatnie słowo![]()
![]()
Wiem wiemniemniej jednak bede sie starac
pucio79 pisze:Mamy nowego Anioła to jakaś impreza wieczorem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1519 gości