PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 11:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:
majencja pisze:Ja dziecko drogie jestem stara i zużyta , z dużym przebiegiem na silniku :mrgreen: I tak też się czuję jako to stare próchno : :evil:

Pierdzielisz gupoty!!! :twisted: Dziewczyny ja uprzejmie donoszę, że kuzynke moją - nadobna Majencję miałam okazję poznać osobiście i na osobiste oczy ujrzeć. Jest to laska, która swoim wiekiem to chyba kokietuje, i już jej zapowiedziałam, że następnym razem ją wylegitymuję, gdyż w opowieści o podeszłym wieku nie wierzę! Nie zgadzają mi się ani z wizja, ani z fonią :roll: Se zrób renowację zabytku i obniżkę cen w dowodzie i już! :ok:Nikt się nie kapnie 8)

Legitymuj :ok:

Ja tam wciąż jestem młoda jak ta ( jak to było? )jagoda.
I nieważne, że w południe zasypiam przy kompie w pracy ( mam nadzieję, że nikt ode mnie tego nie czyta ); że coraz więcej czasu spędzam na szukaniu rzeczy, które ciągle mi giną; że mylę terminy spotkań.

Swej młodości bronić będę jak niepodległości :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt paź 15, 2010 12:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Wybacz dottore ten kitel :roll:
Słusznie prawisz- jesteś jednostka elitarna :ok:

I z wiekiem nie wyjeżdżaj albo co lepsze - jakiś taki mały klubik sobie załóżmy ...siątek i bedziemy z góry na małolaty patrzec co to życia nie znają bo w PRL-u koszule w zebach nosiły :twisted:
Kilka Sióstr sie dołączy i dopiero bedzie elitarnie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 15, 2010 12:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

W przerwie inwentaryzacyjnej doczytałam , uffff.
A Siostry Łódź jak nie było, tak nie ma .
A wszystkie pozostałe upraszam, miejcie litość :roll: któż to nadąży za Wami przeczytywać 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 15, 2010 12:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jeśli Dzyśka wysłała jej konto to sie pojawi jak ochłonie :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt paź 15, 2010 12:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

A wysłała wysłała.

A ja PRL-u to na oczy nawet nie widziałam, bo już po nim się urodziłam :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt paź 15, 2010 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Dzyśka pisze:A wysłała wysłała.

A ja PRL-u to na oczy nawet nie widziałam, bo już po nim się urodziłam :mrgreen:

Nie przyznawaj się, bo Cię stare ( chciałam powiedzieć młode i powabne Obrazek) wiedźmy wykończą :mrgreen: .
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt paź 15, 2010 12:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Mulesia pisze:
Dzyśka pisze:A wysłała wysłała.

Nie przyznawaj się, bo Cię stare ( chciałam powiedzieć młode i powabne Obrazek) wiedźmy wykończą :mrgreen: .

Jak już mówiłam nie stare! :evil: Może i nie młode, ale za to w sam raz! :ok: Powabne mogą być... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt paź 15, 2010 13:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

A ja mam teraz chwilę, to się wam wyżalę, jak dzisiaj znowu moje zarazy narozrabiały. mam ci ja w oknach długie zasłony, takie do samej ziemi. Pompon uwielbia położyć się koło balkonu za tą zasłoną, nie wiem, czy dlatego, że ma tam spokój, czy może mu tam ciepło, bo akurat w tym miejscu leci pion od centralnego ogrzewania. A tymczasem bestia Frędzel postanowił pobawić się z Pomponem i zaczął go zaczepiać przez tą zasłonkę.Najpierw przebierajł zadnimi łapami i czaił się podstępnie, a potem wykonywał bieg naprężony boczny w kierunku zasłony po czym pacał łapą Pompona w łeb. (wszystko przez zasłonę). Początkowo Pompon chyba nie do końca wiedział, kto go podstępnie w łeb lutuje, ale w którymś momencie uznał, że tego już jego majestat nie zniesie i odwinął się łapą z backhandu. Jeden kotek w tym momencie powiesił się z jednej strony zasłony, a drugi z drugiej - na efekt nie trzeba było czekać :? Urwali bandyty zasłonę z żabek, ale to nie znaczy, że przerwali sobie zabawę, o nie! Zapasy w zwojach materiału są jeszcze bardziej ekscytujące. Dopiero moja karząca ręka sprawiedliwości odebrała im zmiętą szmatę, która była niegdyś wyprasowaną zasłoną :evil: Obaj panowie usiedli, spojrzeli na mnie z wyrzutem takimi wielkimi okrągłymi oczami, z miną "czego się znowu drzesz?" po czym nawet nie wysłuchawszy co mam do powiedzenia, pokłusowali do kuchni bawić się dalej. To znaczy Frędzel kłusował bo pompon jechał na nim :? W kuchni udało im się przewrócić niedokręcona butelkę 5 litrową z wodą mineralną i uczynić niewielki potop. Nie wiem który to, bo nie widziałam, ale podejrzewam wielką dupę Frędzelka. Potem już tylko przy pomocy Pompona uczepionego do mopa starłam wodę z podłogi i póki co atrakcji na dzisiaj mam dosyć :evil: W każdym razie mam nadzieję, że to jest koniec atrakcji. Ja ich kiedyś na pasztet przerobię :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt paź 15, 2010 13:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Uroki :twisted: A mawiają, że dwa koty rozrabiają MNIEJ :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt paź 15, 2010 13:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

:ryk: :ryk: :ryk:

Oj potrzebne mo to było :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt paź 15, 2010 13:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jozefina1970 pisze:Uroki :twisted: A mawiają, że dwa koty rozrabiają MNIEJ :-)

A tak! Jak zamkniesz jednego w łazience - wtedy oba pilnuja drzwi :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt paź 15, 2010 13:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

No, fakt - o tym nie pomyślałam :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt paź 15, 2010 14:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Kuzynko Pompon ja o wieku psychiki mej piszę :twisted: Czuję sie stara i zużyta i to dość mocno. Moja droga z fiata 126b nawet po liftingu mercedesa nie zrobisz choćby nie wiem co :twisted: Chociaż z drugiej strony zaczęłam pracę w wieku 24 lat i przepracowałam już łącznie 56 pracowniczych lat to se policzcie :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 15, 2010 14:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Kuzynko Pompon ja o wieku psychiki mej piszę :twisted: Czuję sie stara i zużyta i to dość mocno. Moja droga z fiata 126b nawet po liftingu mercedesa nie zrobisz choćby nie wiem co :twisted: Chociaż z drugiej strony zaczęłam pracę w wieku 24 lat i przepracowałam już łącznie 56 pracowniczych lat to se policzcie :twisted:

Nie oszukuj! Ona tak liczy bo całe życie na dwa etaty (albo i więcej)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt paź 15, 2010 14:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Zgadza sie ale trudno nie liczyć skoro w każdym miesiącu pracuję co najmniej 2x więcej niż statystyczny Polak więc jestem dwa razy bardziej zużyta :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]