PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 13:52 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Erneści zjadl!!
wprawdzie watrobkę kurzą ale dobre i to :piwa: :piwa: :piwa:

zjadł pewnie dlatego że groziło mu mazianie na siłę pysia convem o gęstości surowego ciasta-po wczorajszym takim seansie powiedział sobie że już nigdy więcej i że teraz już będzie ładnie jadł za zdrowie Promysia!!

PRYMULKA-jaka ona przepiękna-niech ją ktoś wreszcie wypatrzy!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 13:56 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Erneścik, najpierw urobek teraz żarełko - szalejesz chłopie :dance2: Na pewno zrobił to za zdrówko Promysia :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 16:21 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Mnie bardzo interesują wszelkie wieści o Erneście, przypominam. Znajomym podetknęłam Prymulkę, ale powiedzieli jedynie, że bardzo ładna.
Oni szukają przede wszystkim kota, który będzie na ręce wręcz pchał się sam...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 23, 2010 18:07 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

jedziemy z Ernim na zastrzyk!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 23, 2010 21:55 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

I co? I co? :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 0:46 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

zastrzyk był,wetki pogryzione :ok: :mrgreen:
wszystko w normie.
Erni ma gdzieś jedzenie i moje błagania!
poznał dziś Jadziunię i Smartka! zareagował raczej bez cienia sympatii czym łagodną Jadziunię baaardzo zadziwił :roll: 8O

smarti

Post » Śro lis 24, 2010 0:52 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Ha, czyli jedynak :) To i dobrze, wreszcie jakiś kot wyjdzie od Ciebie sam, a nie człowiek wraca do domu i się zastanawia, jak to się stało, że nagle mu przybyło 200% futer :D
Chociaż dwupaki są przekochane, oczywiście :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 24, 2010 0:57 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

musiałam dwa x przeczytać żeby zrozumieć a rzadko komu zdarza się mnie tak zaskoczyć!! :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Śro lis 24, 2010 10:39 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Za zdrówko i apetyt Erneściska kciuki nieustające!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 24, 2010 10:45 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

jerzykowka pisze:Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy Zobacz nowe posty | Zobacz swoje posty

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 10:46 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

oj coś mi się nie tak zacytowało :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lis 24, 2010 13:15 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

smarti pisze:zastrzyk był,wetki pogryzione :ok: :mrgreen:
wszystko w normie.
poznał dziś Jadziunię i Smartka! zareagował raczej bez cienia sympatii czym łagodną Jadziunię baaardzo zadziwił :roll: 8O

Nie przyłożyła mu? Ona jest łagodna do czasu aż się zdenerwuje :twisted: :lol: Największego schroniskowego zadziora się nie bała i go lała jak ją zaczepiał, a wszystkie inne koty od niego uciekały ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 24, 2010 13:22 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Ciekawa jestem co u Prymulki...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 24, 2010 13:26 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Catnaperka pisze:oj coś mi się nie tak zacytowało :oops:

ale za to jak śmiesznie :ryk: :ryk: :ryk:
cytat miesiąca :ok: :ok:

smarti

Post » Śro lis 24, 2010 13:28 Re: PRYMULKA.nim będzie za późno..sch.Łódź-ERNESTJw DTuSmarti:)

Gibutkowa pisze:
smarti pisze:zastrzyk był,wetki pogryzione :ok: :mrgreen:
wszystko w normie.

Nie przyłożyła mu? Ona jest łagodna do czasu aż się zdenerwuje :twisted: :lol: Największego schroniskowego zadziora się nie bała i go lała jak ją zaczepiał, a wszystkie inne koty od niego uciekały ;)

nie miała okazji mu przylać bo była raczej zdziwiona jego widokiem-wiesz on jest tak samo przystojny jak ona piękna więc nie dziw że ją wryło 8O 8O 8O

smarti

[poprzednia][następna]