J.D. pisze:ja czasami czuję się "stara ja świat"
Pocieszyłaś mnie tymi słowami,poczułam się mniej samotna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:ja czasami czuję się "stara ja świat"
Erin pisze:Kobitki, proszę Was - przestańcie
Erin pisze:Nie, no ja stąd idę ...
horacy 7 pisze:Myślę ,ze o tytuł to poprosimy nasze talenty artystyczne Asię i Zosię ,dziewczynki pliss.Mnie to najlepiej wychodzi sprzątanie kuwet,robienie zastrzyków i kochanie zwierząt ,reszta kiepsko niestety.
ASK@ pisze:horacy 7 pisze:Myślę ,ze o tytuł to poprosimy nasze talenty artystyczne Asię i Zosię ,dziewczynki pliss.Mnie to najlepiej wychodzi sprzątanie kuwet,robienie zastrzyków i kochanie zwierząt ,reszta kiepsko niestety.
a o co chodzi z tym tytułem?Nie chce mi się cofać.Bom leniwa na tzw starość.
ASK@ pisze:A jaki jest? I jaki musi być?
J.D. pisze:wróciłam-od trzech dni nie ma szylek pod mostem,rudego nie ma już tydzień
![]()
myśle o utworzeniu wydarzenia na fb dla moich kotównie potrzebuje dużo ale czasem muszę odsprzedać suchą karmę żeby było na mięso dla nich;tego one bardzo potrzebują i lubią przede wszystkim...zrobię też nowy bazarek dla nich...ot,tam takie pierdółki
![]()
nie wiem czy ten kto zarzuca mi,że proszę o pomoc zdaje sobie sprawę z tego co znaczy utrzymać 26kotów+4suczki+jeszcze ok.10 szt kotów dokarmianych w terenie;myślę,że nie ma zielonego pojęcia o tymnie tak miało być ale jest i nic na to nie poradzę
jestem zmuszona prosić choć tego nie chcę-marzeniem jest abym miała zapewnione od "sponsorów" stałe datki w wysokości chociaż 500zł./m-c -już nie musiałabym się martwić
zaraz zakrzyczą mnie ci co są mi "mało przychylni",że co? 500zł.? jeszcze co!!! ale trzeba wam wiedzieć,że ja wydaję miesięcznie kilka razy więcej na zwierzaki-myślę,że nie mniej niż 2000-2500zł/m-c
może trzeba byłoby wreszcie policzyć...
edit: do wydarzenia to jakiś "ładny" tytuł potrzebny tylko jaki?? takie zwykłe 'prosze o pomoc" to jakoś głupiomoże "Biznes mi się rypnął,urząd skarbowy mnie "skubie" a ja się w tym wszystkim gubię
"
to oczywiscie żart ale na prawdę bez tytułu to nie ma wydarzenie
J.D. pisze:Ja też nie bardzo kumata w fb ale CatAngel ma teraz duże problemy z maluszkami i nie mogę zawracać jej głowymuszę więc sama ale pomóżcie mi wymyślić tytuł wydarzenia tylko taki zgodny z prawdą a nie ,że "umierają z głodu" bo nie umierają,nic im nie brakuje ale tylko dlatego,że dostałam sporo suchego no i uszczuplam swoje "grosze na czarną godzinę" bo chyba właśnie nadeszła
;tylko jeśli mój biznes nie poprawi się choć trochę to i tych "zaskórniaków" nie długo zabraknie;pożyczyć nie mogę bo nie wiem czy nazbieram na operację Nero wystarczająca ilość pieniędzy,nie wiem kiedy ludzie zaprzestaną wspomagać opłatę DT Nero a może tak być i wtedy będę potrzebowała kasy bo nie zostawię psa na pastwę losu;no i najważniejsze,że moja choroba wymaga niezłych pieniędzy,niestety
ASK@ pisze:Asiu, muszę na spokojnie przeczytać. Bo serce boli. Prócz dobrego słowa i przytulenia,zaglądania na watek i wspierania nie wiele mogę pomóc.![]()
Ale ja wiem co to znaczy karmić,dokarmiać i tachać siaty.Doskonale to rozumiem.Wstawać rano,pędzić by zdążyć nakarmić głodomory,latać przez pół miasta an różne stanowiska.Nawet mój własny osobisty TZ ma czasem do mnie o to żal. Choć bez szemrania idzie i kupuje miesięcznie tony nerek,serc czy to co akurat maja.A do tego jeszcze suche,leki...
Słysze często :przecież nikt ci nie każe,kot da sobie radę,to tylko kot... Ile razy rano myślę ,ze dziś nie pójdę bo jestem chora czy zmęczona.Jeden dzień zrobię sobie przerwę. Jednak zwlekam się a koty zaskoczone późnym przyjściem witają mnie z ulgą w oczach już w pół drogi.Życie kociary![]()
taizu pisze:Tytuł na wydarzenie na FB proponuję: Biznes padł, Urząd Skarbowy działa, koty nie mają co jeść. Wiele osób pewnie by ruszyło portfelem do działania na to hasłao o US, ale sam US pewnie też...
Z tego, co tu gdzieś przeczytałam, przy zakupach w internecie powyżej 1 tys zł trzeba placić podatek, więc większe sprzęty odpadają![]()
A o Nero... moze "otwórz psu oczy i przyszłość"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości