jasdor pisze:shira3 pisze:Asia_Siunia pisze:Jesoo...ja nie wiem, chyba jestem już zmeczona. czytając posty wywnioskowałam, ze to Shira3 pomimo schudnięcia ma nadal tlustą doopę i musi jutro jechać na rowerze 600km...![]()
![]()
![]()
sorry
![]()
![]()
![]()
No to niezłą szpulę daje ten lakier
Jakiej marki? Też se kupię
Schudła majencja niestety a nie ja i z tego co wiem to od jazdy....samochodem
Osz, kurna, to ja pewnie od tego bolida taka
Ja TEZ CHCE NAZWE LAKIERU!!!!

Jak zwykle poprawiacie nastroj

Ja mam dzis bardzo pracowity dzien, sprzatam, przemeblowuje cd, przekladam ciuchy letnie do toreb a zimowe do szaf, piore - bo SLONCE WYSZLO

jutro rano wczas pobudka, koncze to co zostalo z dzis a potem na piknik zwierzecy marsz - fundacja nasza bedize na bloniach ze stoiskiem a ja bede meczyc bachorki eee znaczy sie konkurs rysunkowy dla dzieci prowadzic. same radosci

co do pracy - nic mnie nei zdziwi... ostatnio dostalam polecenie sciecia w zniszczarce wszystkich luznych dokumentow datowanych do 2008 wlacznie poza swiadectwmi pracy i korespondencja z komornikami. zabralam sie z wielka atencja do segregowania papierow... uskladalam cztery jebitne kartony talatajstwa, ale cos mnie tknelo - poszlam do szefowej spytac o zaswiadczenia ze szkolen i co? i okazalo sie ze NIC nie scinamy

babojago, mysle ze panna Ci zazdrosci. tez sobie mogla ubzdurac ze Ci w zyciu lepiej sie wiedzie, bo chlopa masz slubnego, fajnie wygladasz albo po prostu w zyciu spelnia Ci sie to co jej sie nie spelnia. dizewcze moze nie wyrabiac psychicznie i emocjonalnei ze soba, do tego moze ma niedobry klimat w domu to unika Cie jak moze. albo rozmowa w cztery oczy, ale musi byc na to dobra pora i miejsce zebyscie mialy czas i nikt wam nie przeszkadzal, albo zacznij ja traktowac z wyjatkowa atencja i usmiechem, chwal ja ile wlezie i obserwuj (moze to cos da, ja tak kiedys mialam), albo unikaj jej ale to ostatnie rozwiazanie sie nie zawsze sprawdza. przeciez nie zalezy Ci na wojnie z ludzmi tylko na dobrym klimacie w pracy, nie? moze warto sprobowac porozmawiac... atencja i usmiech nikomu krzywdy nie zrobia, moga poprawic klimat w pracy, komus samopoczucie a Ty zyskasz opinie osoby zyczliwej i mimo wszystko umiejacej sie zachowac. tylko czasami koszta ponosisz psychiczne bo duzo czlowieka kosztuje zeby do jakiejs mendy sie usmiechac, ale czasami warto.
slonce wyszlo! Ide powiesic koldre