panikota pisze:Tweety pisze:a dzisiaj jakiś szczególny dzień specjalnych domów?bo ja rozmawiam z osobą, która jest bardzo poważnie zainteresowana adopcją Miko
Kciukujcie z całych sił, proszę!
Taaaaakie wielkie kciuki
I moje wielkie też!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:Tweety pisze:a dzisiaj jakiś szczególny dzień specjalnych domów?bo ja rozmawiam z osobą, która jest bardzo poważnie zainteresowana adopcją Miko
Kciukujcie z całych sił, proszę!
Taaaaakie wielkie kciuki
Tweety pisze:wstępnie umówiłam się z panią we Wrocławiu, ma przyjechać tam, poznać chłopaka, nauczyć się wyciskać. Potem przemyśleć w domu raz jeszcze i jeżeli nadal będzie na tak to go zawieziemy (to jest za Warszawą). W lecznicy uzgodniłam, że w razie gdyby pani nie dawała sobie rady teraz lub za lat kilka to Miko będzie mógł do nich wrócić.
Tym bardziej proszę o kciuki!
lutra pisze:dziś dobry dzień: Orange jedzie do domu, Pani telefonowała w sprawie Tytusa i Pchły (że może w parze), teraz Pan, zainteresowany koteczkami od P.Heleny - Akima jutro pokaże, i inny Pan o chłopaków dzwonił.
Potrzebne aktualne fotki Wisienki i Borówki, bo one już strasznie długo czekają. Tak samo potrzebne fotki Franka, Kondzia, Jajka...
Miuti pisze:Lazło skrajem chodnika. Dzielnica - Prądnik Biały.
Ja już zajmowałam się malutkimi jeżami.
kosma_shiva pisze:Mrunia na wolności to znaczy, że została wypuszczona na podwórko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 88 gości