KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 19:03 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Szyb jeszcze nie ma, czekam na Twój sygnał do rozpoczęcia akcji. Na razie jednak mamy pogrzeb w sobotę:(
Trikolorcia jest przesłodka...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Czw wrz 09, 2010 19:09 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Hoga będzie zazdrośnicą!
I to dużą!!!

Reszta towarzystwa kocięta przyjęła do grona ... zabawek i nie tylko :)
Hoga co które widzi piszczy i warczy.
Jak widzi na kolanach Janka podchodzi do mnie,chce się władować na kolana... ale nie ma miejsca , to się ładuje na ramię i burczy...
Kiedy się jej znudzi śpi...

Po raz enty zdemontowały suszarkę...
Cicho bez Kaliego... to jest ich pora na szaleństwa...a jest cicho...

Będę musiała zamówić mleko dla Leosia i Lei... bo to co kupiłam już w sporej części wciągnięte...

Mogę zamówić z zooplusa w opcji z 14 dniowym opóźnieniem za zapłatę... i chyba z tego skorzystam... może za te dwa tygodnie zdązy się uzbierać?

Zamówiłabym Smilę, w zeszłym roku kocięta jadły ją chętnie...do czasu aż im się przejadła :)
Bozita... kurcze muszę zrobić to zamówienie dziś , bo inaczej nie dojedzie do wtorku...

...pierwszego razu z paleniem w piecu nie było... zostawię go sobie na piątkowy wieczór... :mrgreen:
Trochę się boję... tym bardziej , że sama w mieszkaniu jestem...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw wrz 09, 2010 19:11 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Mrata pisze:Szyb jeszcze nie ma, czekam na Twój sygnał do rozpoczęcia akcji. Na razie jednak mamy pogrzeb w sobotę:(
Trikolorcia jest przesłodka...

Domyślam się czyj :(

To może ex TŻ ściągnę do nauki grzania w piecu?(żeby Tobie nie zawracać głowy)
Oferował się więc mogę go wykorzystać :D

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 19:19 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Asia jak cos to my pomozemy z tym piecem :mrgreen:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Czw wrz 09, 2010 19:36 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ivcia pisze:Asia jak cos to my pomozemy z tym piecem :mrgreen:

Też chcesz kotecki wyściskać :D
Jest trochę klusków do wycałowania :D

W sumie by wypadało , żeby Ciocia Ivcia wreszcie nas odwiedziła :)

Boję się tego palenia w piecu jak nie wiem... a taki piroman ze mnie był za dzieciaka...

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 19:40 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Nie boj zaby, chaty nie spalisz ;)

Moze jutro wpadniemy pod wieczor? :wink:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Czw wrz 09, 2010 19:47 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ivcia pisze:Nie boj zaby, chaty nie spalisz ;)

Moze jutro wpadniemy pod wieczor? :wink:

To zapraszam :)

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 20:37 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

To zamówiłam papu... i witaminki dla kociąt ...129zł z hakiem...

To saldo mam teraz -130coś zł... jak przyjedzie jedzonko doliczę do wydatków.

Uzbierałam już punkty na drapaczek... ale dopiero przy następnym zamówieniu bedę mogła go mieć :)

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 21:23 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

To przed chwilą dostałam tel. w sprawie adopcji.

Chcą Janka...
A nie mam żadnej umowy adopcyjnej...drukarka się wyczerpała...
Chcą wpaść z rana... ała...

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 9:07 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Asia, Manhatan albo moj house, zapraszam :)
Zresztą nie musisz go przecie wydawać od ręki...jak się spodoba i ludzie fajni i odpowiedzialni można go zawieźć (nawet lepsza opcja bo można zobaczyć mieszkanko i warunki w jakiś kocio będzie żył) bądź mogą wrócić...

Obudziłam się o 4:30 myśląc o Kalutku, czy mu dobrze, czy nie płacze...ehhh Musiałam poczytac książke i napic się Kakao żeby zasnąć...rano mail od Pauliny, że kocurek wszytskim domownikom się bardzo podoba, wszyscy go zagłaskują a Paulina zabiera sie za szukanie uposażenia dla niego odpowiedniego... :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 10, 2010 12:57 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Pani aż z Rumii.
Odesłałam do Marlon. Może coś jej się u niej spodoba :)

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 13:37 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Mail od Kalutków :lol: zasypuję ich pytaniami i mailami o jego samopoczucie :roll:

Spokojnie spał, wszedł do domku dla kotów i zwinął się ładnie.
Troszkę pomiałkuje, ale chyba czuje się jak u siebie już ;)
Gdyby coś się z nim działo oczywiście dam znać, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby.
Obrazek

Marea

Post » Pt wrz 10, 2010 14:15 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Asia, pokaż linka które drapaczki możesz dostać za te punkty!? Kurka może ktoś potrzebuje zrobić zamówienie?! to Asia zrobi ze swojego konta a kociaki w końcu będą miały wypasiony drapak :!: 8)
Obrazek

Marea

Post » Pt wrz 10, 2010 14:52 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... kota/49279
Taki będzie...ciut mały , ale dla nich wystarczy :)

Marzenka wątpię, żeby ktoś chciał stracić punkty :ryk: każde zamówienie to punkciki na drapaczki i inne cuda :)

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 14:55 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Marea pisze:Mail od Kalutków :lol: zasypuję ich pytaniami i mailami o jego samopoczucie :roll:

Spokojnie spał, wszedł do domku dla kotów i zwinął się ładnie.
Troszkę pomiałkuje, ale chyba czuje się jak u siebie już ;)
Gdyby coś się z nim działo oczywiście dam znać, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby.

Ile tych maili wysłałaś, że Paulina zaczyna od słowa "spokojnie" :)

Pomiaukuje ,bo szuka za Kalą.
Ona zagubiona, nie ma sojusznika.
Spała przy moim brzuchu całą noc...
Hoga i Gaga zrobily się tak namolne, że mam już momentami dość!
Trzeba im szybko znaleźć dom, bo jak mi się ładuje 7kotów do wyra, czy na kolana...to tylko futra widać...i moje oczy...

seja

[poprzednia][następna]