Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 11:20 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Muszę sie pochwalić- Junior zdał maturę! :mrgreen: chemia rozszerzona 78%, angielski podstawowy 98%, polski, matma też powyżej 80%, ustny polski 100% a angielski ustny też coś po nad 90 %
Może nie będzie musiał kopać dołów :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro cze 30, 2010 11:23 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

majencja pisze:Muszę sie pochwalić- Junior zdał maturę! :mrgreen: chemia rozszerzona 78%, angielski podstawowy 98%, polski, matma też powyżej 80%, ustny polski 100% a angielski ustny też coś po nad 90 %
Może nie będzie musiał kopać dołów :mrgreen:

Majka super :D gratulacje, moja łajza jak dzwoniłam o 11 to jeszcze była w domu coś mu się nie spieszy z poznaniem wyników matur 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro cze 30, 2010 11:34 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Gratulacje. :D W razie jakby co to przy angielskim niezłym to może się zatrudnić tu gdzie ja pracuję - humaniści niezbędni jako helpdeski informatyczne :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 30, 2010 16:00 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

no to suuuuuper :) Majencja
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro cze 30, 2010 16:43 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

I kolejny etap życia znowu za nami... zaczyna się nowy....
Obrazek

majencja

Post » Śro cze 30, 2010 16:47 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

majencja pisze:I kolejny etap życia znowu za nami... zaczyna się nowy....

Gratulacje dla Młodego :ok: Jaki będzie nowy etap, a ściślej, gdzie się wybiera ?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro cze 30, 2010 16:52 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Na AGH bo mu się podoba AGH i Kraków :mrgreen: A kierunek prawie obojętny byle to ....AGH i Kraków. Ot filozofia
Obrazek

majencja

Post » Śro cze 30, 2010 17:12 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

majencja pisze:Na AGH bo mu się podoba AGH i Kraków :mrgreen: A kierunek prawie obojętny byle to ....AGH i Kraków. Ot filozofia

No jak Mu się podoba...to juz dobrze :wink: najwazniejsze to dobre samopoczucie na studiach :lol:

Iweta

Post » Śro cze 30, 2010 20:26 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

majencja pisze:Na AGH bo mu się podoba AGH i Kraków :mrgreen: A kierunek prawie obojętny byle to ....AGH i Kraków. Ot filozofia

No i słusznie, potem i tak pewnie będzie robił co innego ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro cze 30, 2010 20:27 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Alienor pisze:
Hola, Alienor ! - muchas gratias / jejku mam nadzieję że jeszcze coś pamiętam/

!Hola guapa! Da nada ale gracias to przez c Jak jeszcze nie pociełaś to przynajmniej kilka ciachnij na trochę większe, bo o ile mniejsze na takim się zmieszczą bez problemu, to duże koty w sumie mogą być nieco "ściśnięte"na tej wielkości. Ja też zapuszcze searcha w moich szafach, ale to dopiero w przyszłym tygodniu bo do wtorku muszę wyszykować wszystko prócz jedzenia na Grunwald 8O

zrozumiałam że pałę dostałam :twisted: - a guapa się było ,ale się utyło :mrgreen:
jasne , kołdra dla większych kociastych będzie na większe kawałki . Wyczaiłam w IKEA promocję b. na bardzo fajne kocyki polarowe - łatwe do prania i mięciutkie tylko po niespełna 6 zł - mój Jogi przetestował jako leżankę i zadowolony , więc pewnie innym kociaczkom też się spodoba :kotek:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro cze 30, 2010 22:50 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

A u Nas zaczyna się "wesoły autobusik".
Mikołaj już lepiej - wciąż antybiotyki, dokarmianie, już bez kroplówek.
Alek i Oskarek - walczymy ze sraczką, antybiotyki, rzyganie powstrzymane. :roll:
Floruś - antybiotyki, witaminy, kropłówki, karmienie - ma nadżerki na języku. Szkapa niesamowita.
Cleo - generalnie najlepiej się trzyma choć jest najmłodsza 8O
Różyczka z kolei z dnia na dzień pięknieje. Już nawet chrupki ją interesują :wink:

Trzymajta kciuki za Gangulce. :ok:
MIKUŚ

Post » Czw lip 01, 2010 0:29 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Podsumowanie akcji klozetowo-charytatywnej z kociej imprezy z dnia 26.06.10r. dziękujemy wszystkim składkowiczom :1luvu:
Uzbieraliśmy w tej akcij aż 424 zł 78gr :1luvu: olbrzymia kwota , cała ta kwota jest u mnie w domku w opakowaniu dostarczonym przez gosiakot Panią klozetową :D pieniądze miały byc przeznaczone na Tanię z białaczką... musimy podjąć decyzję w sprawie Tani niestety jak dotej pory Tania jest w Kociej Chatce, ale czuje się bardzo dobrze szaleje czasami jak najęta, test na białaczke był robiony w czerwcu, dla wiarygodności pełnej można go zrobić po 3 miesiącach... kurcze szkoda że to tak wszystko jest niepewne :( koszt leczenia kotka z białaczką tzn podanie Vibragenu nie wiem czy dobrze napisałam :oops: wynosi 1 000 zł jest to bardzo duża kwota i musimy się zastanowić czy wstrzymamy się do następnego testu czy podejmujemy inną decyzję, za 1000zł można wysterylizować około 10 kotek - kurcze sama nie wiem :oops:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 01, 2010 9:09 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

No, no ale się kwota uzbierała :1luvu: ja ostatnio Basi przekazałam 10 zł na rzecz Tani to jest już 434,78 zł :P tylko teraz dylemat co z Tanią.... może lepiej poczekać na nastęny test? tylko nie wiem czy w leczeniu nie liczy się każdy dzień :? Może słuchajcie warto by było powtórzyć jej badania krwi tak jak lekarz radził i sprawdzić czy jej te płytki drastycznie nie spadły?

Mikuś jak sobie dajesz radę finansowo?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Czw lip 01, 2010 9:11 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

załamałam się :(
dostałam sms'a od pani do której trafiła Fruzia, pani ma 7 tyg dziecko, jest z nim w szpitalu (nie znam szczegółow) i Fruzia musi znaleźć nowy dom :evil:
co więcej nie jest sama, Fruzia trafiła do domu gdzie był juz kot Whiskas, piękny main coon. Koty za sobą przepadają i musza mieć wspólny domek. Fruzia to nasza dzielna mateczka, której groziła amptuacja nogi.
poprosiłam pania o opisy i zdjęcia kotów.
musimy coś wymyśleć, mam nadzieję, że nie musza natychmiast opuścić domu :(

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lip 01, 2010 9:14 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Dziewczyny RATUNKU!!!! Moja córka, która jest u Babci w Sosnowcu a dokładnie na osiedlu Juliusz, własnie do mnie zadzwoniła , ze znalazła malutkiego wypłoszka, który jest niczyj. Ryczy mi do słuchawki, bo moja Mama nie chce go wziąć, ze względu na Tekle, kotke Mamy, która ma już 17 lat. To dziki dzik ,który nie toleruje żadnych innych kotów.

Uprosiłam Mame a właściwie jej nagadałam :evil: i wzięła malucha na chwile do domu. Prosze niech ktoś zabierze to maleństwo bo moja Mama go każe córce wynieść na dwór. Aga płakała bo tam gdzie go znalazła latało pełno psów.

Dzwonie do Mikus ale jest chyba poza zasiegiem, prosze niech jej ktos pomoże i zabierze tego kociaka od niej :roll:

Iweta

[poprzednia][następna]