Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Z dobrych nowin![]()
Dzisiaj zabrałam ze schroni kotkę srebrno-burą, bardzo miłą jako matkę karmiącą do kociąt.
Kotka miała maluszki od kilku dni nie karmiła. Niestety zupełnie nie zaakceptowała maluchów![]()
wręcz zaczęła je atakowaćKicia została u Beatki na DT. Nie może wrócić do schronu
![]()
Nie chcemy żeby z powrotem trafiła do swojej pseudo-opiekunkiBędziemy szukać jej domu
![]()
W związku z tym pojechałam do schronu po dzikuskę z 4 maluszkami biało-burymi ( około 2 tygodniowe ).
Kotka jest w DT u Beatki (od jessi74). Beatka stopniowo będzie dokładać jej maluszki ( takie 3 dniowe oseski)
Przed chwilą dowiedziałam się że pierwszego już zaakceptowała![]()
![]()
Mały dossał się do cyca
![]()
Oby z kolejnymi poszło równie gładko![]()
![]()
![]()
Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Beatki![]()
Nasze fundusze już się kończą.... a pomoc będzie bardzo potrzebna
jessi74 pisze:Agness78 pisze:Z dobrych nowin![]()
Dzisiaj zabrałam ze schroni kotkę srebrno-burą, bardzo miłą jako matkę karmiącą do kociąt.
Kotka miała maluszki od kilku dni nie karmiła. Niestety zupełnie nie zaakceptowała maluchów![]()
wręcz zaczęła je atakowaćKicia została u Beatki na DT. Nie może wrócić do schronu
![]()
Nie chcemy żeby z powrotem trafiła do swojej pseudo-opiekunkiBędziemy szukać jej domu
![]()
W związku z tym pojechałam do schronu po dzikuskę z 4 maluszkami biało-burymi ( około 2 tygodniowe ).
Kotka jest w DT u Beatki (od jessi74). Beatka stopniowo będzie dokładać jej maluszki ( takie 3 dniowe oseski)
Przed chwilą dowiedziałam się że pierwszego już zaakceptowała![]()
![]()
Mały dossał się do cyca
![]()
Oby z kolejnymi poszło równie gładko![]()
![]()
![]()
Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Beatki![]()
Nasze fundusze już się kończą.... a pomoc będzie bardzo potrzebna
srebrna kicia w ogóle nie sprawdziła sie jako mamka i ogólnie jest niedobra do innych kotów
natomiast ta mamusia jest super, wykarmiła swoje, cztery kolejne podrzucone i dzisiaj jeszcze przjechały cztery oseski od Fundacji KŻ
pierwsze maluszki od mamki - te na fotce pojechały do dt u Rudeji dwa u Figaro 52
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Google [Bot], Olivka1212 i 50 gości