Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
banshie pisze:ja pieniążki za luty przeleję koło 25 lutego (przepraszam, ale w tym miesiącu mam mega dołek finansowy) i oczywiście na FB wkleję plakat z wystawy kotów naszego schronu
aha i głosuję na Toffika
banshie pisze:ps- zrobiłam wydarzenie na FB o wystawie kociejhttp://www.facebook.com/event.php?eid=183903428313109 możecie przekazywać dalej
mamut pisze:Sama bym pojechała na tą wystawę, tym bardziej, że data 20 luty zbiega się z pierwszą rocznicą, jak moja ukochana
Rafitka - Cukrowa Laleczka - opuściła konińskie schronisko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rakea pisze:mamut pisze:Sama bym pojechała na tą wystawę, tym bardziej, że data 20 luty zbiega się z pierwszą rocznicą, jak moja ukochana
![]()
![]()
![]()
![]()
jakby ktoś nie wiedział, dlaczego Cukrowa Laleczka![]()
![]()
->
viewtopic.php?f=13&t=106662&hilit=Rafitka
Gibutkowa pisze:Od tego czasu mój chłop kombinuje jak by tu zdobyć adres do MAmutka i porwać Rafitkę![]()
![]()
Rakea pisze:Gibutkowa pisze:Od tego czasu mój chłop kombinuje jak by tu zdobyć adres do Mamutka i porwać Rafitkę![]()
![]()
moge mu podać, ale będzie musiał się dzielić czasem antenowym
Rakea pisze:mamut pisze:Sama bym pojechała na tą wystawę, tym bardziej, że data 20 luty zbiega się z pierwszą rocznicą, jak moja ukochana
![]()
![]()
![]()
![]()
jakby ktoś nie wiedział, dlaczego Cukrowa Laleczka![]()
![]()
->
viewtopic.php?f=13&t=106662&hilit=Rafitka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 788 gości