w sobotę powinnam móc się pojawić około południa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:na pewno cos sie dla ciebie znajdzie.
Justa&Zwierzaki pisze:Z Omegi biegunka tryska , już nawet nie do kuwety lecz pod siebienie wiem co jutro wet zaproponuje
jadę z samego rana bo z Omegą jest źle
Nawet nie piorę tego tylko wywalam , tylko już nie mam czego do klatek dać
![]()
Teraz otworzyłam jej klatkę to wdrapała mi się na kolana i mruczy , ja chce o nią walczyć ale się uda![]()
Czy koś z Was nie ma niepotrzebnych ręczników , poszew , kocy , narzut ? Nie mam czym wyścilać w klatkachGazety wchłanialne też są bardzo potrzebne . Z góry bardzo dziękuje
IKA 6 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Z Omegi biegunka tryska , już nawet nie do kuwety lecz pod siebienie wiem co jutro wet zaproponuje
jadę z samego rana bo z Omegą jest źle
Nawet nie piorę tego tylko wywalam , tylko już nie mam czego do klatek dać
![]()
Teraz otworzyłam jej klatkę to wdrapała mi się na kolana i mruczy , ja chce o nią walczyć ale się uda![]()
Czy koś z Was nie ma niepotrzebnych ręczników , poszew , kocy , narzut ? Nie mam czym wyścilać w klatkachGazety wchłanialne też są bardzo potrzebne . Z góry bardzo dziękuje
Jezeli znajdziesz transport pomiedzy Ruda Sląska a Tychami to mam do oddania worek 100l. rzeczy bawełnianych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 788 gości