Przepraszam za Off Top ale potrzebuje osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Szczecinie dla kotka Pikusia z mojego banerka. Bardzo proszę o pomoc.
Ma więcej kalorii i dorosłe koty nie zawsze gryzą małe kawałki, ale poza tym nie ma chyba przeciwwskazań. Ja karmię karma dla kociąt szczególnie niejadki dorosłe albo chudzielce.
A to przypadkiem nie panstwo w srednim wieku ,ktorzy mieli kiedys kota ale im umarl? Stamtad mialam zwrot kota niedawno . Baba lekko szurnieta .W negocjacjach posredniczyla corka.
Kurcze,podawajcie ludzie w jakich okolicach domek .szczecin jest rozlegly okrutnie . Podajac lokalizacje latwiej mozna zorientowac sie kto ma blisko .
Na kolacje przyszedl ten rasowiec znowu . Glaskalam go ale jak chcialam wziac na rece obwarczal mnie,a moj transporterek u agiis:-/ Kota przeziebiona chyba jest bo mu chruptalo co nieco w nosie . Na pewno jest kolorowy i na pewno ma lekko splaszczona mordke . Ogon jakis dziwnie przykrotki ale puchaty .Chyba to pers. Widac ze szczotki nie widzial jakis czas juz . Jakby co wezmie ktos go na tymczas?