bubor pisze:Aż sie serce kraje gdy sie widzi taką piekną kocią damę w takim miejscu.
Wiem Pawełku mam tak samo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Aż sie serce kraje gdy sie widzi taką piekną kocią damę w takim miejscu.
majencja pisze:A może tak ktoś nieznajomy w schronie zadzwoniłby ze zgubiła mu sie taka kicia??? Macie zdjęcie , wiecie gdzie znaleźli, może by jako niby właściciel ja dał rady wyciagnąc??
Iweta pisze:Przecież kot może czekać w Kociej Chatce aż ta baba znajdzie włascicieli (jesli w ogóle ich znajdzie) Przecież w schronie maja Twój nr telefonu i jak znajdą się właściciele, to po prostu przyjada po kota do Chatki a nie do schronu. Nie rozumie o co chodzi facetowi
Przeciez każdy normalny człowiek byłby wdzięczny ,że zwierzak nie siedzi w schronie tylko w normalnych warunkach
![]()
Zabieraj Teresa tego kota, albo niech Ci facet da nr telefonu do tej ,która szuka właścicieli i poinformuj ja, ze zabierasz kota ze schroniska i będzie czekał w Kociej Chatce.
Kleo pisze:Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąćmam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne
majencja pisze:A może tak ktoś nieznajomy w schronie zadzwoniłby ze zgubiła mu sie taka kicia??? Macie zdjęcie , wiecie gdzie znaleźli, może by jako niby właściciel ja dał rady wyciagnąc??
Kropeczka13 pisze:majencja pisze:A może tak ktoś nieznajomy w schronie zadzwoniłby ze zgubiła mu sie taka kicia??? Macie zdjęcie , wiecie gdzie znaleźli, może by jako niby właściciel ja dał rady wyciagnąc??
Z dobrych wieści...
Zaraz jedziemy po kicie do schroniska i będzie u nas na D.T.
Zabieramy ją legalnie, bez oszustw, ot po prostu udało się
Kropeczka13 pisze:[
Z dobrych wieści...
Zaraz jedziemy po kicie do schroniska i będzie u nas na D.T.
Zabieramy ją legalnie, bez oszustw, ot po prostu udało się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 574 gości