Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 14, 2010 21:19 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

bubor pisze:Aż sie serce kraje gdy sie widzi taką piekną kocią damę w takim miejscu :( .

Wiem Pawełku mam tak samo :cry: ale facet się uparł bo kobieta która kicię przywiozła twierdziła, że będzie szukała domu bo chyba się zgubiła, może i tak ale chyba sobie ta kobieta sprawy nie zdaje o pewnych rzeczach :( nie mogę jej ot tak po prostu zabrać bo będzie wiadomo, że to ja a facet nie chce mieć problemów, przez jego małostkowość kicia może nie doczekać znalezienia tego domku :( no cóż jutro będę do niego dzwoniła, ale szczerze to jest romowa z koniem :? nie obrażam przy tym koni :( biedna ma już sporo kołtunków jak jutro nic nie wskuram chociaż wieczorkiem podjadę z jakim dobrym jedzonkiem i spróbuję jej wyczesać te kołtuny, sama nie wiem co robić :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 14, 2010 21:25 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

A może tak ktoś nieznajomy w schronie zadzwoniłby ze zgubiła mu sie taka kicia??? Macie zdjęcie , wiecie gdzie znaleźli, może by jako niby właściciel ja dał rady wyciagnąc??
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sty 14, 2010 22:54 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

majencja pisze:A może tak ktoś nieznajomy w schronie zadzwoniłby ze zgubiła mu sie taka kicia??? Macie zdjęcie , wiecie gdzie znaleźli, może by jako niby właściciel ja dał rady wyciagnąc??

Cosik tam próbujemy kombinować :wink: ale co z tego wyjdzie to nie wiem :(

terenia1

Post » Czw sty 14, 2010 23:01 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Przecież kot może czekać w Kociej Chatce aż ta baba znajdzie włascicieli (jesli w ogóle ich znajdzie) Przecież w schronie maja Twój nr telefonu i jak znajdą się właściciele, to po prostu przyjada po kota do Chatki a nie do schronu. Nie rozumie o co chodzi facetowi
:roll: Przeciez każdy normalny człowiek byłby wdzięczny ,że zwierzak nie siedzi w schronie tylko w normalnych warunkach :evil:

Zabieraj Teresa tego kota, albo niech Ci facet da nr telefonu do tej ,która szuka właścicieli i poinformuj ja, ze zabierasz kota ze schroniska i będzie czekał w Kociej Chatce.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 14, 2010 23:08 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Iweta pisze:Przecież kot może czekać w Kociej Chatce aż ta baba znajdzie włascicieli (jesli w ogóle ich znajdzie) Przecież w schronie maja Twój nr telefonu i jak znajdą się właściciele, to po prostu przyjada po kota do Chatki a nie do schronu. Nie rozumie o co chodzi facetowi
:roll: Przeciez każdy normalny człowiek byłby wdzięczny ,że zwierzak nie siedzi w schronie tylko w normalnych warunkach :evil:

Zabieraj Teresa tego kota, albo niech Ci facet da nr telefonu do tej ,która szuka właścicieli i poinformuj ja, ze zabierasz kota ze schroniska i będzie czekał w Kociej Chatce.

Iwetko oto chodzi , że nie chce dać już gadałam z nim na ten temat i taką możliwość też mu przedstawiłam:( "gupi głąb" :twisted: albo "gupi gupek" :evil:

terenia1

Post » Czw sty 14, 2010 23:21 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

To dziwna sprawa :evil: A prosiłas go o nr telefonu do tej kobitki? To chyba jedyny sposób, zeby ten kot wyszedł ze schroniska zanim sie zmarnuje. Co za kretyn :evil: :evil:

Sorry nie doczytałam , że nie chce dać nr telefonu

Iweta

Post » Pt sty 15, 2010 0:15 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

a może w sposób podstępny niech ktoś zadzwoni, że słyszał o tej kotce i że chce ją adoptować i wtedy ta babka przyjedzie
albo podstepnie faceta wypytać czy czasem babka nie odwiedza kituśki?

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt sty 15, 2010 7:44 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kleo pisze:Moja Balbinka miała w poniedziałek biopsje...czekamy na wyniki, na podstawie rtg stwierdzono "twór kostny" tylko jest tak umiejscowiony że jest obok tętnic i żył - trudne miejsce żeby to usunąć :( mam nadzieje że wszystko będzie dobrze - kciuki potrzebne :mrgreen:

kciuki mocno zaciśnięte

majencja pisze:A może tak ktoś nieznajomy w schronie zadzwoniłby ze zgubiła mu sie taka kicia??? Macie zdjęcie , wiecie gdzie znaleźli, może by jako niby właściciel ja dał rady wyciagnąc??

dobry pomysł ... podstawić kogoś nieznanego w schronisku ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sty 15, 2010 10:06 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Z dobrych wieści...
Zaraz jedziemy po kicie do schroniska i będzie u nas na D.T.
Zabieramy ją legalnie, bez oszustw, ot po prostu udało się :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt sty 15, 2010 10:15 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kropeczka13 pisze:

Z dobrych wieści...

Super :ok: bo widać że marnieje bardzo szybko :(
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt sty 15, 2010 10:28 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kropeczka13 pisze:[

Z dobrych wieści...

Super :ok: Na pewno wstawisz zaraz zdjęcie kici w nowym domku :D

Iweta

Post » Pt sty 15, 2010 11:46 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

Kropeczko och Kropeczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

majencja

Post » Pt sty 15, 2010 11:47 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

A moja propozycja to nie.......oszustwo tylko prawda inaczej :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pt sty 15, 2010 11:52 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

no to super :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sty 15, 2010 14:06 Re: Sosnowiec K. Chatka -kociaczki czekają na pomoc , DT

I już donoszę co i jak z kicią "biszkoptową"
Kicia dostała imię robocze Stenia,jest już po wizycie u weta i tu tragedia....
Stenia jest w wysokiej ciąży i po badaniu USG okazało się że dwa z pięciu płodów są martwe.
Została w lecznicy na zabiegu i odbierzemy ją po 20:00.
Kotka prawdopodobnie była używana do produkcji kociąt "rasowych" na handel :evil:
Wet stwierdził że drogi rodne ma bardzo rozszeżone i prawdopobnie nie dawno się kociła.
Sutki ma jeszcze takie duże bo nie wykarmiła poprzednich młodych do końca lub bardzo dużo miotów wykarmiła.
Fotki będą jutro...O.K. ?
Aha...i teraz nie wiem czy właściciel kotki się znajdzie bo jeśli tak to będzie miał do zapłacenia około 320zł za uratowanie kotce życia
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]