SchronWro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 20:44 Re: SchronWro

Kocur jutro jedzie do mojej koleżanki do DT na tydzień. Jak zrobię mu ogłoszenia, to podeślę linki, bardzo proszę o promowanie wśród znajomych.

Mam podejrzenia, że kot może być głuchy. Nie reaguje na żadne dźwięki - z brzdękiem metalowej miski o kafle włącznie :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lis 17, 2009 21:45 Re: SchronWro

Czarny tęskni... stoi pod drzwiami i drapie :cry: :cry: :cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 17, 2009 21:49 Re: SchronWro

Gibutkowa pisze:Czarny tęskni... stoi pod drzwiami i drapie :cry: :cry: :cry:
nie płacz kocie juz idzie dobre do ciebie :ok:
krynia08

Post » Wto lis 17, 2009 22:30 Re: SchronWro

Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lis 17, 2009 22:55 Re: SchronWro

Chciałabym sie zapytac co sie robi w sprawie Saszki, czy sie cos dzieje
-czy ktos go wyciagnie stamtad i testy zrobi
-czy ktos go dowiezie w niedziele na dworzec ,zeby pojechał do Warszawy?czy ktos pozyczy kontenerek,zeby kot do nas dojechał?
Czy ktos ewentualnie moze mnie przenocowac w Warszawie, albo kota odebrac do 8-rano
Czy nic z tego nie wyjdzie?Ja mam telefon do chłopaka, który z Wrocławia kota odbierze i w Warszawie Centralnej przekaze...nic wiecej...miłego wieczoru
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 17, 2009 23:01 Re: SchronWro

Ja Cię mogę przenocować w Guciowym pokoju :wink:

Niestety, w niedzielę pracuję, więc kota nie przejmę :roll: Ciebie, mogę jak najbardziej :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto lis 17, 2009 23:03 Re: SchronWro

Bożenko prosiłaś mnie o załatwienie transportu. Transport załatwiłam!
nie mogę ci w inny sposób pomóc, nie będzie mnie nawet we wrocławiu. najlepiej jesli swoj transporter prześlesz którejś dzieczynie i saszka w nim pojedzie do ciebie. chyba że ktoś będzie mógł pożyczyć

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Wto lis 17, 2009 23:03 Re: SchronWro

Dulencja pisze:Ja Cię mogę przenocować w Guciowym pokoju :wink:

Niestety, w niedzielę pracuję, więc kota nie przejmę :roll: Ciebie, mogę jak najbardziej :mrgreen: :mrgreen:

kot w warszawie będzie w poniedziałek ok 6 rano

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Wto lis 17, 2009 23:24 Re: SchronWro

Znaczy się jak zwykle :wink:

Co oczywiście nie zmienia faktu, że mogę Bożenę przenocować.

Dulencja

Post » Wto lis 17, 2009 23:36 Re: SchronWro

Dulencja pisze:Znaczy się jak zwykle :wink:

Co oczywiście nie zmienia faktu, że mogę Bożenę przenocować.

No to ja moge przyjechac do Ciebie wieczorkiem w niedziele,zeby raniutko w poniedziałek Saszke odebrac.Ja Kułko wiem,ze transport Tobie powierzyłam i :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziekuje.Napisałam tutaj,zeby Któras dziewczynka we Wrocławiu sie"pomeczyła'z Saszka i na dworzec Łukaszowi go wsadziła w niedziele z papierzyskami.Dulencjo sprawe noclegu jak cos w Warszawie załatwmy juz na priv, zeby nie zasmiecac...i bardzo Kochana dziekuje..nie chce sie mojej siostrze narzucac z noclegiem..."po kota"(Teraz siedzi u nas i Antek ja po cycorach drapie...)-zdrajca jeden!
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 17, 2009 23:52 Re: SchronWro

Bożenko, Saszkę trzeba odebrać i koniec. I nie ma za co dziękować. Mogę naprawdę Cię przenocować i to nie będzie żaden problem... A z rodziną, ja ostatnio wysłuchałam naprawdę przykrych słów od mojej nt. łatwości znalezienia mieszkania bez pie.... nych zwierząt :evil: :evil: :evil: Fajnie było wysłuchiwać, jaką się ma cudowną wrażliwą córkę/siostrę, jak się ją dobrze wychowało.....jakim jest fajnym człowiekiem :evil: :evil: Jak pojawiają się problemy to nikt nie rozumie... I wtedy są wiadome zwierzęta przeszkodą... Ech, długo by pisać :evil: :evil:

Jak masz potrzebę, cumujesz u mnie i koniec. Mój tel kom masz, więc pisz PW albo esy :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro lis 18, 2009 7:55 Re: SchronWro

BOZENAZWISNIEWA pisze:Chciałabym sie zapytac co sie robi w sprawie Saszki, czy sie cos dzieje
-czy ktos go dowiezie w niedziele na dworzec ,zeby pojechał do Warszawy?czy ktos pozyczy kontenerek,zeby kot do nas dojechał?
Czy ktos ewentualnie moze mnie przenocowac w Warszawie, albo kota odebrac do 8-rano
Czy nic z tego nie wyjdzie?Ja mam telefon do chłopaka, który z Wrocławia kota odbierze i w Warszawie Centralnej przekaze...nic wiecej...miłego wieczoru

Bożenko, ja zaoferowałam, że pomogę w wykonaniu testów i ewentualnym dowiezieniu na dworzec, ale niestety ostatnio nie mam mnie na forum i dopiero dzisiaj dowiedziałam się że transport jest :( jeśli to w ten poniedziałek, to nie mogę :oops: nie zdążę :oops: może ktoś inny ? szkoda taką okazję przegapić?
dziewczyny na pewno coś wymyślą

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lis 18, 2009 8:16 Re: SchronWro

jessi74 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Chciałabym sie zapytac co sie robi w sprawie Saszki, czy sie cos dzieje

Bożenko, ja zaoferowałam, że pomogę w wykonaniu testów i ewentualnym dowiezieniu na dworzec, ale niestety ostatnio nie mam mnie na forum i dopiero dzisiaj dowiedziałam się że transport jest :( jeśli to w ten poniedziałek, to nie mogę :oops: nie zdążę :oops: może ktoś inny ? szkoda taką okazję przegapić?
dziewczyny na pewno coś wymyślą

kot ma wyjechac z Wrocławia w niedziele wieczorem jak dobrze wiem...szybko sie udało osobe przewozaca 'złapać',tez sie ciesze :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 18, 2009 9:03 Re: SchronWro

Kocurro - brykaj na pierwszą :D
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro lis 18, 2009 11:57 Re: SchronWro

Na 90% Saszkę odbierze JaEwka ze schronu ok 15 i przetrzyma do wyjazdu. Ja się z nią spotkam na dworcu bo kojarzę kolegę Kułko, tylko potrzebuję telefonu do niego (prześlijcie mi na PW), żeby się z nim dokładnie na godzinę umówić. Czekam na Potwierdzenie od JaEwka czy na 100% będzie mogła Saszkę odebrać i przechować. Dam znać jak tylko będę wiedziała.
A... no i transporterek needed!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]