Mam podejrzenia, że kot może być głuchy. Nie reaguje na żadne dźwięki - z brzdękiem metalowej miski o kafle włącznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie płacz kocie juz idzie dobre do ciebieGibutkowa pisze:Czarny tęskni... stoi pod drzwiami i drapie![]()
![]()
Dulencja pisze:Ja Cię mogę przenocować w Guciowym pokoju![]()
Niestety, w niedzielę pracuję, więc kota nie przejmęCiebie, mogę jak najbardziej
![]()
Dulencja pisze:Znaczy się jak zwykle![]()
Co oczywiście nie zmienia faktu, że mogę Bożenę przenocować.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Chciałabym sie zapytac co sie robi w sprawie Saszki, czy sie cos dzieje
-czy ktos go wyciagnie stamtad i testy zrobi
-czy ktos go dowiezie w niedziele na dworzec ,zeby pojechał do Warszawy?czy ktos pozyczy kontenerek,zeby kot do nas dojechał?
Czy ktos ewentualnie moze mnie przenocowac w Warszawie, albo kota odebrac do 8-rano
Czy nic z tego nie wyjdzie?Ja mam telefon do chłopaka, który z Wrocławia kota odbierze i w Warszawie Centralnej przekaze...nic wiecej...miłego wieczoru
jessi74 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Chciałabym sie zapytac co sie robi w sprawie Saszki, czy sie cos dzieje
-czy ktos go wyciagnie stamtad i testy zrobi
-czy ktos go dowiezie w niedziele na dworzec ,zeby pojechał do Warszawy?czy ktos pozyczy kontenerek,zeby kot do nas dojechał?
Czy ktos ewentualnie moze mnie przenocowac w Warszawie, albo kota odebrac do 8-rano
Czy nic z tego nie wyjdzie?Ja mam telefon do chłopaka, który z Wrocławia kota odbierze i w Warszawie Centralnej przekaze...nic wiecej...miłego wieczoru
Bożenko, ja zaoferowałam, że pomogę w wykonaniu testów i ewentualnym dowiezieniu na dworzec, ale niestety ostatnio nie mam mnie na forum i dopiero dzisiaj dowiedziałam się że transport jestjeśli to w ten poniedziałek, to nie mogę
nie zdążę
może ktoś inny ? szkoda taką okazję przegapić?
dziewczyny na pewno coś wymyślą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 100 gości