K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 13:35 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Marek, jak się czują góraleczki?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw paź 08, 2009 13:50 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Witamy powracającego na forum!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw paź 08, 2009 14:11 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:W arwecie mamy 5 kotek i 4 kocurki. Jeśli tam jest 6 kotek, to zostaną nam dwa kocurki, więc niech ktoś się szykuje na pisanie podania do TOZ.
Mamy natomiast parę u dra Szpeyera, ale to raczej dla tych, co na TYmczasach siedzą.

no, kto tam jeszcze nie pisał? Solangelica, Patka_, kocie ciocie z Ruczaju (oprócz Edyty), Jafusia, Panikota, maja215 i mnóstwo innych

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw paź 08, 2009 14:12 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:W arwecie mamy 5 kotek i 4 kocurki. Jeśli tam jest 6 kotek, to zostaną nam dwa kocurki, więc niech ktoś się szykuje na pisanie podania do TOZ.
Mamy natomiast parę u dra Szpeyera, ale to raczej dla tych, co na TYmczasach siedzą.

Wlasnie ja w kwestii formalnej: kiedy G&F beda odjajczani?
Jakby ktos mogl im skombinowac ksiazeczki zdrowia, bo panowie takich nie posiadaja - tj bedac w Arwecie poprosil o wypis... bede wdzieczna.

ogocha, ja mam w domu tez Diabelski Pomiot - Glus dzis pokazal co potrafi :twisted:
wlazl do popielnika w piecu, nie dal sie wyjac, pogryzl mnie i ofuczal ostro psa. Ale wzbudzil sobie szacun u kundla bo juz nieco dalej go obwachuje.

czarnego kota mam, piec mam, miotle mam - moge awansowac na forumowa wiedzme :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 08, 2009 14:12 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:

no, kto tam jeszcze nie pisał? Solangelica, Patka_, kocie ciocie z Ruczaju (oprócz Edyty), Jafusia, Panikota, maja215 i mnóstwo innych

Ja moge napisac tylko osso chossi? :)

solangelica

Post » Czw paź 08, 2009 14:15 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:

a moge napisac tlyko powiedzcie co i jak
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw paź 08, 2009 14:16 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Ja mogę napisać, bo moi prokocimianie czekają. Starsze kociaki Penelopy są w komplecie, mają około pół roku, czy można je już łapać? Uszek (ten z mojego podpisu) czeka na mnie codziennie i codziennie się daje głaskać, jak mi wchodzi pod nogi, to jestem go w stanie nawet podnieść i przestawić na bok bez większych protestów z jego strony.

W przypadku kociaków z Wielickiej, podobno jest ryzyko, ze dyrekcja weźmie się za trucie.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw paź 08, 2009 14:24 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tia niech zyje dyrekcja :twisted: lutra juz mnie objasnila co i jak. To ja napisze takie pisemko tez, bo mam jeszcze kolezanke z dwiema kotkami i moze sie uda namowic walnieta sasiadke do sterylki swojej kotki. Bylby problem z glowy.

To poprosze tylko o jakis wzor podania czy cos.

Ide myc dalej gary. Fumiki i Glusie pozdrawiaja serdecznie cale forum i oba robia taaakie oczy :)

solangelica

Post » Czw paź 08, 2009 14:42 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

queen_ink pisze:
W przypadku kociaków z Wielickiej, podobno jest ryzyko, ze dyrekcja weźmie się za trucie.

skąd ta informacja? od p. Teresy?

Tweety

Post » Czw paź 08, 2009 15:19 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kosma, Robert dal Kocimszczakom mokra karmę więc uwzględnij to w wieczornym karmieniu

Tweety

Post » Czw paź 08, 2009 15:22 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Też mogę pisać! Tylko co i jak ???
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Czw paź 08, 2009 15:27 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Dorobiłem dwa komplety kluczy na chocimska i szlak mnie trafia bo źle zrobił i murze jechać z reklamacją jakby co to będą jutro :oops: :evil: :twisted:

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Czw paź 08, 2009 15:42 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

wislackikot pisze:Dorobiłem dwa komplety kluczy na chocimska i szlak mnie trafia bo źle zrobił i murze jechać z reklamacją jakby co to będą jutro :oops: :evil: :twisted:

ciekawe co z tymi kluczami jest nie tak, że ciągle ktoś je chrzani, chyba trzeba brać ze sobą kłódkę, bo to z tym są największe problemy

Tweety

Post » Czw paź 08, 2009 15:47 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

nie do kłódki a do zamka źle dorobił

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Czw paź 08, 2009 15:53 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:
queen_ink pisze:

skąd ta informacja? od p. Teresy?

Nie, to są inne koty, o których dowiedziałam się wczoraj. Przy zakładzie leczniczym. Kotka (jak się przed chwilą dowiedziałam, oswojona, wysterylizowana przez azyl), jej 4 kociaki 2-3 miesięczne i jeszcze jeden kot, ponoć kocur. 2 kociaki chcą wziąć pracownicy, potrzebują tylko pomocy w łapaniu.

Ostatnie godziny ostatnich wielopolan:
Obrazek

Obrazek - Bert, oddawszy się rozpuście

Obrazek - Ryfcik mówi Bertowi, jak bardzo go nie lubi i że jest głupi i brzydki

Obrazek - cętki Fredzi

Obrazek

Obrazek

Obrazek - jedna z min Bercika

Obrazek - przeciąg+przewrót na bok

Obrazek

Obrazek

queen_ink