Liwia_ pisze:... mającym wszystko prócz gnoju gdzieś indywiduum też jeszcze mnie nikt nie nazwał, to zdecydowanie mój dzień
Gnój też jest ok, byle w kupkach.

Anda, czytać w podstawówce kiedyś uczyli, no to się załapałam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:... mającym wszystko prócz gnoju gdzieś indywiduum też jeszcze mnie nikt nie nazwał, to zdecydowanie mój dzień
Liwia_ pisze: Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.
To mi się podoba najbardziej na tamtym wątku. Ręce mi opadają, mam dość miau, po prostu (choć nie jestem z Puchatkowa)
no tak bo dla nas to normalka ale dla Ciebie na pewno nowość i przez Puszka też się dowiedziałaś , że koty porywasz i ukrywasz przed właścicielami
Tak, dla mnie to coś nowegoCzynię to oczywiście z lenistwa
, mającym wszystko prócz gnoju gdzieś indywiduum też jeszcze mnie nikt nie nazwał, to zdecydowanie mój dzień
Serniczek pisze:asmina my jestesmy handlarki ,rasistk, złodziejki,popieramy pseudo,nie budzimy zaufania ,nie jestesmy wiarygodni,mamy niejasne konszachty w schronach,wydajemy forse na lewo ,rasa to dla nas warunek pomocy-indywiduum to tylko kolejny epitet do kolekcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myszorek i 175 gości