Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 07, 2009 21:00

majencja pisze:To nie herpes :? za duże raczej. Czy on ma problemy z chodzeniem z bólu ? Najlepiej byłoby ten płyn pobrać na posiew przed zrobieniem sie strupka

Maja Benio śmiga po domu z predkością światła.No czasem po dluższym spoczynku jak wstaje to troszke kuleje,ale ogólnie nie ma problemów z chodzeniem.

Nie ma szansy pobrac płynów do badania.Bąble zauważyłam(bo maluch zaczął kuleć)27.06.Od tego momentu nie wystąpił żaden nowy bąbel
Na tych lapkach gdzie były bąble następuje regularne strupienie(nie wiem czy tak się to pisze,ale chodzi o to że łapki pokrywają się strupkami) :roll:

Asia malucha znalazła Mikuś na ulicy.Benio był caly w smarze dlatego pierwsza myśla jaka mi przyszła do glowy jak zobaczyłam bąble to myślałam że sie malucha w jakimś garażu poparzył.
A tu masz :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 07, 2009 21:31

Kleo pisze:Trochę dobrych wieści, dziś Salsa pojechała do swego nowego domku :dance: będzie góralką 8) prawie bo zamieszka w okolicach Szczyrku :) bedzie jedynaczką - rozpieszczaną coś mi sie zdaje, państwo mieli kotkę ale niestety odeszła z powodu nerek. Ludzie uświadomieni jeśli chodzi o sterylizacje - poprzednia kotka była ciachnięta :), mam nadzieje że szybciutko sie zadomowi ;)

Obrazek

Przecież to ja mieszkam w okolicach Szczyrku 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lip 07, 2009 21:40

Dzis była kolej Salsy, kto następny?????????????
MIKUŚ

Post » Śro lip 08, 2009 6:35

hopsa w ten deszczowy poranek ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lip 08, 2009 8:18

Gapcio
Obrazek
Tri Lusia(uwielbiam jej robić zdjęcia na widok aparatu odruchowo zamyka oczy :roll: )
Obrazek
banda rudzielców
Obrazek
Kreska
Obrazek

i reszta naszych podopiecznych .SZUKA DOMU!!!!

mar_tika

Post » Śro lip 08, 2009 8:38

mar_tika pisze:Tri Lusia(uwielbiam jej robić zdjęcia na widok aparatu odruchowo zamyka oczy :roll: )
Obrazek

LOL to mi ani razu nie zamknęła :>)))

Postaram się dziś jej zdjęcia obrobić. Gosia coś mówiła, że miałaś problemy z tymi, co ostatnio podesłałem? Spróbuje może na majla - podaj mi na gg gdzie słać.

Pozdrówki

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Śro lip 08, 2009 8:40

Hop Sosnowieckie kotki, które szukają kochających domków :roll:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Śro lip 08, 2009 9:11

śliczne kociaki
kciuki za domki trzymam mocno ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lip 08, 2009 13:35

hop nasi podopieczni po domki :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lip 08, 2009 14:37

Herpes boli jak diabli to by było widać że kocio cierpi przy bieganiu
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lip 08, 2009 16:57

Moja kotka miała tak samo. Miała bable na całych poduszkach we wszystkich łapkach i nie miała praktycznie połowy języka. Biegała bez problemu. Języczek smarowałam fioletem i po leku przeciwwirusowym przeszło tez na łapkach. Z powodu herpesa kocięta i szczenięta moga umrzeć, wiec może być tak zaawansowany.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro lip 08, 2009 17:10

mar_tika pisze:

Obrazek

Do góry śliczności :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 08, 2009 17:10

Co dostawała przeciwwirusowego?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lip 08, 2009 17:39

Jaaga pisze:Moja kotka miała tak samo. Miała bable na całych poduszkach we wszystkich łapkach i nie miała praktycznie połowy języka. Biegała bez problemu. Języczek smarowałam fioletem i po leku przeciwwirusowym przeszło tez na łapkach. Z powodu herpesa kocięta i szczenięta moga umrzeć, wiec może być tak zaawansowany.

Rześ Nas pocieszyła :roll: Marta może jednak podjadę - niech Benio od dziś już dostaje wiesz co ..............Jaaga tak napisała że się przeraziłam :?
MIKUŚ

Post » Śro lip 08, 2009 17:44

MIKUŚ pisze:
Jaaga pisze:Moja kotka miała tak samo. Miała bable na całych poduszkach we wszystkich łapkach i nie miała praktycznie połowy języka. Biegała bez problemu. Języczek smarowałam fioletem i po leku przeciwwirusowym przeszło tez na łapkach. Z powodu herpesa kocięta i szczenięta moga umrzeć, wiec może być tak zaawansowany.

Rześ Nas pocieszyła :roll: Marta może jednak podjadę - niech Benio od dziś już dostaje wiesz co ..............Jaaga tak napisała że się przeraziłam :?

Wiesz co on ma warunki domowe,ładnie je ,kupka ,bawi się.Ma wprowadzony antybiotyk i steryd i łapki smaruje mu haskovirem.Tylka juz dużo lepsza .Przednia nadal bez zmian.Ale nic strasznego sie nie dzieje.Martwią mnie rudasy z kociarni im trzeba koniecznie podać.
Maluchy już przyszły ze sraczką :roll: Basia nie zadbaj.Ja jutro rano bede na kociarni

mar_tika

[poprzednia][następna]