Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:No widze Dziewczyny że humor to Wam dzisiaj dopisuje.Ja-Ba chyba do zdrowia wracasz????Jak dobrze!!!!!A propo ja też wiedziałam że to odpowiedż b.
iza71koty pisze:Nie z kazdym kotem poszłoby tak gładko. Kiedy bierzesz do sterylki dziką kotkę ktora kilka lat jest na dworzu. Czego potem pragnie najbardziej? Wolności oczywiscie. Tak już jest i nie na wszystko mamy wpływ.
Matko Ja-Ba tylko nie to!!!!!!!Proszę nic nie wysyłaj!!!!Ja jestem zawalona po uszy.Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:No widze Dziewczyny że humor to Wam dzisiaj dopisuje.Ja-Ba chyba do zdrowia wracasz????Jak dobrze!!!!!A propo ja też wiedziałam że to odpowiedż b.
Czyli że mam Tobie wysłać moje 4 nagrody????![]()
![]()
ze zdrowiem dalej walczę ale bardziej martwię się mężem, jeszcze 10 nerwowych dni czekania na wyniki
iza71koty pisze:Matko Ja-Ba tylko nie to!!!!!!!Proszę nic nie wysyłaj!!!!Ja jestem zawalona po uszy.Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:No widze Dziewczyny że humor to Wam dzisiaj dopisuje.Ja-Ba chyba do zdrowia wracasz????Jak dobrze!!!!!A propo ja też wiedziałam że to odpowiedż b.
![]()
ze zdrowiem dalej walczę ale bardziej martwię się mężem, jeszcze 10 nerwowych dni czekania na wyniki
aglo pisze:iza71koty pisze:Matko Ja-Ba tylko nie to!!!!!!!Proszę nic nie wysyłaj!!!!Ja jestem zawalona po uszy.Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:No widze Dziewczyny że humor to Wam dzisiaj dopisuje.Ja-Ba chyba do zdrowia wracasz????Jak dobrze!!!!!A propo ja też wiedziałam że to odpowiedż b.
![]()
Zakocona po koniuszki uszu...![]()
Ciekawe, jak szybko zaczęłabys Ja-Ba tęsknić za kotami...
aglo pisze:iza71koty pisze:Matko Ja-Ba tylko nie to!!!!!!!Proszę nic nie wysyłaj!!!!Ja jestem zawalona po uszy.Ja-Ba pisze:iza71koty pisze:No widze Dziewczyny że humor to Wam dzisiaj dopisuje.Ja-Ba chyba do zdrowia wracasz????Jak dobrze!!!!!A propo ja też wiedziałam że to odpowiedż b.
![]()
Zakocona po koniuszki uszu...![]()
Ciekawe, jak szybko zaczęłabys Ja-Ba tęsknić za kotami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 762 gości