Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:Mario..to włóczniaczek dla faceta zrób...plis......
MariaD pisze:Serniczek pisze:Mario..to włóczniaczek dla faceta zrób...plis......
Jakby miał bujne futro... puchaty ogon... uszy z pędzelkami... to kto wie...
Pieczarka pisze:Kocisko śpi i nie będę go budzić. Dam ogłoszenie że szukam faceta w celu zrobienia zdjęcia w pozycji wystawowej.
Serniczek pisze:MariaD pisze:Serniczek pisze:Mario..to włóczniaczek dla faceta zrób...plis......
Marioale masz ...tego...no ...preferencje....puchaty ogon w sensie dosłownym czy jednakowoz przenośnia......bujne futro to jeszcze jakos mozliwe....pędzelki na uszach......łomatko i córko
![]()
Yeti???? człowiek śniegu?
![]()
![]()
![]()
MariaD pisze:Serniczek pisze:MariaD pisze:Serniczek pisze:Mario..to włóczniaczek dla faceta zrób...plis......
Marioale masz ...tego...no ...preferencje....puchaty ogon w sensie dosłownym czy jednakowoz przenośnia......bujne futro to jeszcze jakos mozliwe....pędzelki na uszach......łomatko i córko
![]()
Yeti???? człowiek śniegu?
![]()
![]()
![]()
A co?
Wolność jest! Jest!
Mogę mieć preferencje? Mogę!
![]()
Monostra pisze:Trzeba poszukać jakichś zawodów kulturystów i połączyć z kocią wystawą. Ale byłaby frekwencja
.
Pieczarka, a wiesz ile waży Camelia? Mielibyśmy jakieś porównanie do potwora. Piękny ten potwór.
Migota pisze:Przekopiowałam z wątku koneserowców http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86303&start=60 , toż przecież chodzi o ich sąsiada, który mieszka samotnie na klatce przy ruchliwej ul. Ząbkowskiej. Garnie się do każdego kto tylko do niego zagada.Migota pisze:No i miałam rację, kot mieszka na klatce. Niestety, jest zaniedbany więc bez żadnych wyrzutów można go stamtąd zabrać. Trochę tam ciemno i dopiero zdjęcia obnażyły całą prawdę. Oczy jednak chore, w uszach życie kwitnie. Na górnej części prawej, przedniej łapki wyczułam narośl wielkości dużej fasolki, twardą i sterczącą. Ale najważniejsze są te narośle pod ogonem. Pomacałam, nawet próbowałam obfocić, ale się kolega za bardzo kręcił. Chociaż na jednym zdjęciu coś niecoś widać![]()
![]()
Trzeba kawalera oddać pod nóż.
Kto chce rudzielca, kto? Oddam za darmo! A gratis trochę rasowych genów, tylko nie wiem jakiej rasy
Oto prawie cała sesja, jaką udało mi się dziś zrobić. Widać również to jego posłanko. Jedzonko moje. Pewnie ktoś mu tam daje jeść a potem sprząta miski, żeby lokatorom bałagan nie przeszkadzał. Kot wołał jeść, ale niewiele od razu zjadł. Może niepotrzebnie się wtrącam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szukamy dla kotka DT, który przetrzyma go po kastracji, podleczy i podszykuje do adopcji. Karma i wizyta u weta zapewniona. Trzeba tylko miziać do znudzenia, kota oczywiście i koooochać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 553 gości