KOCIACZKI DALEJ POTRZEBUJA WSPARCIA I POMOCY

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jasne Wioruś!!!!Bardzo bym chciala, tylko kiedy???Nie Ma Nifredil a Pysiolek chce do Ciebie Wiora!!!!!!Nifredil Kochana gdzie jestes??????Hop hop!!!!!!wiora pisze:pani Izo jak zwykle piekna historia![]()
a moze by pani ksiazke jakas naskrobala
iza71koty pisze:Jasne Wioruś!!!!Bardzo bym chciala, tylko kiedy???Nie Ma Nifredil a Pysiolek chce do Ciebie Wiora!!!!!!Nifredil Kochana gdzie jestes??????Hop hop!!!!!!wiora pisze:pani Izo jak zwykle piekna historia![]()
a moze by pani ksiazke jakas naskrobala
Witam Serdecznie!!!!Bardzo się ciesze że do Nas zaglądasz i że Ci sie tutaj podoba!dominikanna1 pisze:Miziaste pozdrowienia dla Inez I Maurycego. Może ja też poprosze o historię o kociczkachPoczekam na swoją kolej.
Rzadko coś naskrobie ale czytam wszystko i uwielbiam ten wątek
.
Mam pytanko P.Izo czy Trusia mieszka w centrum, blisko Ślaskiej róg Więckowskiego? Dużo kotów jest nie do odróżnienia. Często tam jeżdże i szukam tej malutkiej i wystraszonej kociczki, nie wysterylizowałam jej , nie udało mi się jej złapać
, żle mi z tym... a jej jeszcze gorzej.
Jejku SUPER!!!!!!Kurcze jak dobrze że dasz Jej Domek.Bidulka, co by z Nia teraz bylo? A przez kogo zalatwiałaś? Z daleka doCiebie jedzie????TRZYMAM KCIUKI!!!!!!dominikanna1 pisze:Trzymajcie kciuki żeby ta podróż okazała się bezpieczną i żeby Iga szybko odzyskała spokój i poczucie bezpieczeństwa u mnie w domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości