!! "Szczecin 1 kobieta - ponad 100 kotów POMOCY!"

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 13, 2008 7:14

Witam Kochani!!!! Dopiero teraz weszlam na stronę Vivy i doczytalam że Gagatek, ktory jest bratem Filipka zostal zaadoptowany wirtualnie. Tak sie ciesze :lol: :lol: :lol: Doliczyłam zatem że 17 kotków spośrod 18 wystawionych ma Swojego Opiekuna Wirtualnego!!!!!Super wieści. Ostatnio zaadoptowano w bardzo krotkim czasie 5 kotków. Dwa swieżo wystawione:Ela i Magda oraz Trzy oczekujace od dawna;Nora,Aldona i Gagatek. U Nas też niemale sukcesy na watku. W przeciągu dwoch dni zostaly zaadoptowane 3 kotki:Luna, Dina i Gwiazdeczka, ktora zostala bez Opiekuna Wirtualnego. Ponieważ na wątku są u Nas jeszcze Kotki które zostaly bez Opiekuna postanowilam z Agiss że cześć z tych kotkow zostanie przeniesiona do Vivy, poniewaz mamy stamtąd sygnaly że jest taka możliwosc. A pomoc jest ogromna, wiec jeśli zajdzie taka potrzeba to na Nasz Wątek zostaną dolożone jakies inne nowe kotki.Chcemy dać z Agiss do Vivy:Bąbelka, Tajfuna i Dorcię. Dorcia nie była u Nas zamieszczana.Pozdrawiam Serdecznie!!!!!!
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon paź 13, 2008 8:03

NADAL NA SWOJEGO OPIEKUNA WIRTUALNEGO OCZEKUJE 5 NASZYCH KOCIACZKOW:BIEDRONECZKA LUB DWIE BIEDRONECZKI,GACUŚ,FELA MYSZKA I TYGRYSEK.BARDZO PROSIMY O ZAINTERESOWANIE.KOCIACZKI NA WAS CZEKAJĄ.SĄ OPUSZCZONE PRZEZ DOTYCHCZASOWYCH OPIEKUNOW WIRTUALNYCH I BARDZO LICZĄ NA WASZE WSPARCIE. JEDNOCZEŚNIE PIĘKNIE DZIĘKUJEMY DOTYCHCZASOWYM OPIEKUNOM WIRTUALNYM ZA OGROMNĄ POMOC I WSPARCIE :lol: :lol: :lol:BEZ TEJ POMOCY NIE DALIBYŚMY SOBIE RADY!!! WIELKIE DZIĘKI ZA SERCE!!!!!! :lol: :lol: :lol: :catmilk:

iza71koty

Post » Pon paź 13, 2008 11:36

A zapomnialam Wam powiedzieć. Wczoraj Mąż mi ocieplił letnią budkę Ramony. Jak wieczorem włożylam tam rękę, kiedy 0na spała to miała cieplutko jak w puchu. Teraz to się obawiam czy nawet nie za ciepło ale noce są już chłodne. Kya!!!!!! Pudełka na Ciebie czekają!!!!!!Daj tylko znak co i kiedy.Będzie duuuuuuużo super budek dla kociaczków a jeszcze w zapasie zostanie. To wszystko dzięki Agiss!!! :lol: :lol: :lol: Agiss, co byśmy bez Ciebie zrobili?????? :lol: :lol:

iza71koty

Post » Pon paź 13, 2008 11:45

to Ramonka napewno szczęśliwa!! teraz zima jej nie straszna
A Agiis jest wielka, ma Pani rację :)

Ja już wstawiam następne zdjęcia... zobaczycie jaka Niunia jest UROCZA, nic tylko brać i kochać!!!! gdyby nie moje dwa to na pewno bym się nie zastanawiała ani minutki :)
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pon paź 13, 2008 11:47

Teraz Bardzo Ważna informacja. Najprawdopodobniej nieuchronnie doczekamy się lada moment setnej strony.W związku z tym że Agiss jestbardzo powaznie zawalona obowiazkami służbowymi, częścią drugą wątku zaopiekuje się Nifredil. No chyba że zmieni zdanie?????Nifredil! Zmienisz czy nie?Pięknie zamieszczasz zdjęcia i opisy, doskonale sobie poradzisz, byleby Ci czasu starczyło.A teraz druga wazna informacja. Wyobrażcie sobie że Nifredil zrobiła wielką niespodziankę moim rezydentom w domu. I przy okazji zamawiania jedzonka dla Swoich Kociaczkow zamowiła też sucha karmę dla tych kotkow ktore mieszkają u mnie!!!! :lol: Karma BOSCH już w drodze!!!! :lol: Wielkie Dzięki Nifredil :1luvu:

iza71koty

Post » Pon paź 13, 2008 11:51

niech kociakom na zdrowie idzie :) O tych domowych tez pamiętamy... Na pewno się nie rozmyślę i z chęcią zaopiekuję sie II częścią wątku, bo faktycznie agiis jest zawalona obowiązkami w pracy.
Mam nadzieję że nikomu to nie będzie przeszkadzać i wszyscy czytający się zgodzą :)
Obrazek--

nifredil

Post » Pon paź 13, 2008 11:57

Nifredil!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iza71koty

Post » Pon paź 13, 2008 12:57

same dobre wiesci:))) Pani Izo jak agiis zlapie w miedzyczasie oddech poprosze ja zeby mi podrzucila pare pudelek bo ja niezmotoryzowana :oops: Jak zwykle ganiam jak przyslowiowy kot z pecherzem,ciagle brak czasu a na dodatek mam przeciez malucha na tymczasie . Żebym nie miala za duzo wolnego czasu to od jutra mam gosci :lol:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon paź 13, 2008 13:00

Niuna, która szuka swojego domku stałego.

Ja tylko przypomnę, że Niunie p. Iza znalazła jak poszła karmić koty. Wzięła pod kurtkę i przyniosła do domu. Niunia jest zdrową 2. m-czną, oswojona malutką kotką, czeka na swoich dużych których obdarzy wielka miłością....

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A teraz maluchy znalezione i którymi zaopiekowała się p. Iza
(po oswojeniu będą dla nich szukane DS)

Malutka z opuszczonych działek

Obrazek Obrazek Obrazek

Czarnulka i Śniezynka <-- dla Czarnulki cały czas szukamy DT lub stałego nastawionego na oswajanie kociczki. Obie Panienki jeszcze lekko dzikie.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek--

nifredil

Post » Pon paź 13, 2008 13:28

No kurczę!!!! Ale gapa ze mnie! Zawsze jak wraca Mąż to jestem taka zakręcona. A to dlatego że wraca najwyżej na 2-3 dni a potem znow wyjeżdża a ja mam zawsze sto zaległych spraw do Niego z ktorymi sama nie dam rady. Zapomniałam napisać że oczywiście Agiss Nasz Anioł Stroż Kochany nadal będzie tu ciężko pracować bo utrzymuje kontakt z Vivą, który jest dla Nas bardzo cenny. Agiss będzie nadal wysyłala zdjęcia i informacje o Kociakach do Vivy. Nadal będzie tu z Nami Duszą i Ciałem tak jak dotychczas, oczywiście na ile czasu Jej starczy. Ale żeby nie było tego az ponad możliwości, od nowej części wątek poprowadzi Nasza Kochana Nifredil, która Swietnie sobie w tych sprawach radzi.Wieeeeelkie Dzięki Nifredil!!!!! :lol: Bardzo jesteśmy wdzięczni i Dziękuję w imieniu Kociaczkow przede wszystkim i swoim. :lol:

iza71koty

Post » Pon paź 13, 2008 13:29

a teraz następna porcja kotów które jeszcze nam się nie prezentowały

Gizmo
Gizmo stołuje się przy Niuni , Misiu i Lunie. Jest już starym kocurkiem, ale dobrze sobie radzi. Zimą korzysta z ciepłego schronienia, gdzie stoją dwie bardzo cieple budki. Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Nigdy nie atakuje innych kotów. Jest ustępliwy i cierpliwy. Ze smakiem zjada wszystko co mu przyniosę.

Obrazek Obrazek

Gizmo i Borsuk Gizmo przy jedzonku i Borsuk stojący obok.
Borsuk to jest ten kocurek, którego bardzo boi się Misio.Borsuk jest kocurkiem mocno terytorialnym i niestety ostatnio często przepędza Misia. W wyniku czego muszę teraz Misia karmić w innym miejscu.

Obrazek
Obrazek--

nifredil

Post » Pon paź 13, 2008 14:11

Uwielbiam Gizmusia!!!!!!Jest taaaaki Kochany!!!!Tak zawsze ładnie czeka na jedzonko. A Borsuczek niedobry kotek. Paskudnik mały .Choć dla mnie jest grzeczny i pomiałkuje slicznie o jedzenie to nie mogę strawić że tak traktuje Misia. Przecież Misio to taki Kochany Kot! W droge nikomu nie wchodzi! :(

iza71koty

Post » Pon paź 13, 2008 14:15

I pewnie to że jest taki spokojny sprawia że go tak Borsuk męczy... musiałby mu się postawić ale tak porządnie :)
Obrazek--

nifredil

Post » Pon paź 13, 2008 17:11

Witam :)
U mnie też jest kocia hierarchia, ale tym zbojem jest najmniejsza kotka :D
Cóż robić, muszą sie jakoś same dogadac. Nie chcą słuchaćludzk8ich mediatorow. :wink:

Anna3

Od: Śro wrz 17, 2008 18:38

Post » Pon paź 13, 2008 17:26

czy Niunia ma ogłoszenia na allegro, alegratka itp.?
mysle, ze przez miau trudno znaleźć dom kotu, bo tu wszyscy zakoceni :D

jezeli dostane jej fotki na maila, krotki opis, tel. i maila osoby kontaktowej to jej chętnie zrobię ogłoszenia
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

[poprzednia][następna]