Asiu czekamy na wątek Twojego nowego tymczasika
Moderator: Estraven
i nawet kawałek mnie załapał się na ostatnim zdjęciu, hihihihi
Jakie piekne fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hydra_pl pisze:Dziewczyny...
Z wpłat na Bellunię od Mokkuni (z Semenkowego funduszu) i Myszeńki (z Semenkowego bazarku) pozostało 292,47. Chciałbym wiedzieć na czyje konto je przelać.
Jeśli mogę coś zasugerować, a w zasadzie prosić, czy można by te pieniązki lub chociaż jakąś ich część przekazać mokkuni, na leczenie grzybków, które to grzyby pochodzą ze schronu i siedzą na mokkuni tymczasach... i nie tylko. Samo szczepienie przeciwgrzybowe to duży koszt...
ruru pisze:JAka śliczna Bezunia!
![]()
![]()
![]()
a jest na dogomanii?
hydra_pl pisze:Pozwolę sobie samą siebie zacytować.hydra_pl pisze:Dziewczyny...
Z wpłat na Bellunię od Mokkuni (z Semenkowego funduszu) i Myszeńki (z Semenkowego bazarku) pozostało 292,47. Chciałbym wiedzieć na czyje konto je przelać.
Jeśli mogę coś zasugerować, a w zasadzie prosić, czy można by te pieniązki lub chociaż jakąś ich część przekazać mokkuni, na leczenie grzybków, które to grzyby pochodzą ze schronu i siedzą na mokkuni tymczasach... i nie tylko. Samo szczepienie przeciwgrzybowe to duży koszt...
Wciąż nie wiem co z pieniążkami, nie powinny u mnie leżeć na koncie, tyle bid w potrzebie.
Nadal proszę o to by pieniążki lub ich część przekazać Mokkuni...
Pozdrawiam
Etka pisze:dziewczyny oglosilam na allegro moja Toneczke ukochana, pozwole sie pochwalic, bo jest bardzo fotogeniczna przez co ma ladne allegro.
Inga namiary dalam na Ciebie.
http://www.allegro.pl/item453879314_kot ... serce.html
Chat pisze:Moze dopisz jej do ogloszenia, ze dobra w walce z nadwaga i jako instruktorka fitnessu. Pojdzie od razu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, louccan i 13 gości