Zobaczymy jak sobie będzie radził ze zdjęciami.
Na razie przetestowany w domu. Z 4 zdjęć wyszło (średnio) tylko 1.
Hardy

A na dworze z 57 tylko 4 są ok.
Henio Opiekun wirtualny Szymkowa

Gabryś Opiekun wirtualny Marmolada18

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JózefK. pisze:Kociambry cudne:)![]()
A jaki aparat myślisz że byłby lepszy?
LimLim pisze:Szaraczek ma takie czółko, że chciałoby sie go pocałować w ten łepek
JózefK. pisze:Ustaliłam z P.Izą, że to co udało się dotychczas zebrać na bazarku przeleję na konto, bo środki są pilnie potrzebne. Tak sobie pomyślałam, że żeby dać coś od siebie opłacę w całości koszt druku kartek które się sprzedały, zatem całość wpłat (poza kosztami wysyłki oczywiście) będzie przekazana P.Izie. Rozliczenie bazarku jeszcze się pojawi, na razie go nie zamykam, zostało mi jeszcze po kilka szt kartek:)
Reasumując - przelewam 300 zł, jak dotrze wpłata to proszę o potwierdzenie![]()
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i wpłaty, zwłaszcza za te zawyżone
iza71koty pisze:Yociapięknie dziękuję za wpłatę wirtualną 50 zł.
Na razie Bąbelka okazaliśmy -ale jest cała masa kotków bez Opiekuna.Portos jest z Bąbielkiem.Tez wolny.Masa to malo powiedziane-tylko kilka ma Opiekuna.Liza jest cudowna.Niusia.Kicia szara od Rybaków.Znaczy ona nasza- ale tam sie urodziła.
Zezolek jest uroczy.Murzynek- bardzo duży gabaryt.A Focia śliczna.Maruda - też nikt go nie pokochał.Wirtualnie znaczy- bo my go kochamy bardzo.Kurde tych kotów jest masa.
Wybierzesz coś?
JózefK. pisze:iza71koty pisze:Yociapięknie dziękuję za wpłatę wirtualną 50 zł.
Na razie Bąbelka okazaliśmy -ale jest cała masa kotków bez Opiekuna.Portos jest z Bąbielkiem.Tez wolny.Masa to malo powiedziane-tylko kilka ma Opiekuna.Liza jest cudowna.Niusia.Kicia szara od Rybaków.Znaczy ona nasza- ale tam sie urodziła.
Zezolek jest uroczy.Murzynek- bardzo duży gabaryt.A Focia śliczna.Maruda - też nikt go nie pokochał.Wirtualnie znaczy- bo my go kochamy bardzo.Kurde tych kotów jest masa.
Wybierzesz coś?
To podepnę się, bo chciałam zaczekać z pytaniem do czasu aktualizacji wirtualnych opiekunów, ale napiszę już teraz - czy o Dorci to opiekun pamięta czy tak nie bardzo jest z nim kontakt ?
iza71koty pisze:JózefK. pisze:iza71koty pisze:Yociapięknie dziękuję za wpłatę wirtualną 50 zł.
Wybierzesz coś?
To podepnę się, bo chciałam zaczekać z pytaniem do czasu aktualizacji wirtualnych opiekunów, ale napiszę już teraz - czy o Dorci to opiekun pamięta czy tak nie bardzo jest z nim kontakt ?
A to Dorcia jeszcze tutaj widnieje ze ma Opiekuna?![]()
Dorcię zabraliśmy w Mikołaja ub.roku.Ale Opiekunka nie wpłacała na nią od dłuższego czasu.Wysłałam maila z informacją ze musieliśmy Dorcie zabrać i że moze od czasu do czasu zajrzeć na wątek- bo jakieś zdjęcia na pewno się od czasu do czasu pojawią.Nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Ta Adopcja trochę trwała.Jednak wpłaty były regularne- kiedy jeszcze Dorcia była na stronie Vivy! potem nasza grupę rozwiazano.Opiekunka wspierała ją co jakiś czas wtedy- większą kwotą.Czyli np.najpierw kwartalnie a potem raz na pół roku było to 150 zł.Zwykle pisałam kiedy było żle i wtedy mogłam liczyc na pomoc.Tak to wyglądało.
JózefK. pisze:Tak, tak, czytałam że była zabrana, a wirtualnych opiekunów można wyłowić tylko z wpisów i zdjęć, także jak znajdziecie czas którego nie macie na aktualizację listy opiekunów to byłoby super
Czyli że Dorcię możemy uznać za wolną ???
Czy wolelibyście aby opiekunów posiadały raczej koty wolnożyjące ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 85 gości