Moderator: Estraven
Bunio& Daga pisze:Otrzymałam wyniki ostatniej tomografii.Stan stabilny.Od ostatniego badania bez zmian.Nadal pozostały drobne guzki wpłucavh,zmiany w węzłach chłonnych i narośl w kregosłupie szyjnym. Dobra wiadomośc na święta.
Za tydzień wizyta u onkologa.
Szykuje sie zmiana pogody i bardzo boli mnie kregosłup,biodro ,nogi..Ech.
Produkuje dzisiaj kolejny wieniec świateczny.Tamten niezwykle się podobał .

Bunio& Daga pisze:Dzięki dziewczyny
Bunio& Daga pisze:Gosiu ja bardzo chetnie przyjme wszelkie takie skarby o których napisałam.Wszelkie koraliki,muszelki ,szklane kuleczki itd , sa dal mnie bazą do pomysłow.Robiąc takie wianki musze miec wybór i róznorodność.Juz trochę mam ale robię te wianki na bogato i duzo materiału wychodzi . Szybko skarbów ubywa i cieszą mnie wszelkie takie prezenty z waszej strony.
Ostatnio szukam też włóczki stilonowej.Była popularna wlatach 80-90 a teraz znikneła ze sklepów albo jest pod inna nazwą. Moż ektoś wie jaka ? Mam pomysł na gobelin.Taką włóczkę się przypala nad świecą ,robi się smółka i przykleja do płótna .Ja wymyśliłam aby zrobic kolaż Pomieszac techniki bo to mnie zawsze pociagało.Połączyc włóczkę i koraliki.Tylko teraz o ta włóczkę cięzko

Bunio& Daga pisze:Ostatnio szukam też włóczki stilonowej.Była popularna wlatach 80-90 a teraz znikneła ze sklepów albo jest pod inna nazwą. Moż ektoś wie jaka ? Mam pomysł na gobelin.Taką włóczkę się przypala nad świecą ,robi się smółka i przykleja do płótna .Ja wymyśliłam aby zrobic kolaż Pomieszac techniki bo to mnie zawsze pociagało.Połączyc włóczkę i koraliki.Tylko teraz o ta włóczkę cięzko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości