Myszolandia pisze:nie obrażając wszy
Zgadzam sie Sylwia!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:nie obrażając wszy
kropkaXL pisze:Myszolandia pisze:nie obrażając wszy
Zgadzam sie Sylwia!
Lemoniada pisze:Zamawiam zdjęcia kury na Kociamowych kolanach!Uwielbiam kury
MaryLux pisze:Ale bazior to też kurak
mamaGiny pisze:MaryLux pisze:Ale bazior to też kurak
szczególnie ładny w formie pasztetu
Lemoniada pisze:Zamawiam zdjęcia kury na Kociamowych kolanach!Uwielbiam kury
mamaGiny pisze:MaryLux pisze:Ale bazior to też kurak
szczególnie ładny w formie pasztetu
LimLim pisze:Lemoniada pisze:Zamawiam zdjęcia kury na Kociamowych kolanach!Uwielbiam kury
I ja chcę i ja
Kociama pisze:LimLim pisze:Lemoniada pisze:Zamawiam zdjęcia kury na Kociamowych kolanach!Uwielbiam kury
I ja chcę i ja
A mocie Kurkę ,szkoda na kolanka nie weszła,zdziwiona co oprócz bułki ma w ręku,niepewna taka bo co jej ta duża kura świeci po oczachno nie ukrywam że bardzo mi się podoba kolor piórek kurki i też swoje liche pióra pomalowałam
![]()
![]()
LimLim pisze:Kociama pisze:LimLim pisze:Lemoniada pisze:Zamawiam zdjęcia kury na Kociamowych kolanach!Uwielbiam kury
I ja chcę i ja
A mocie Kurkę ,szkoda na kolanka nie weszła,zdziwiona co oprócz bułki ma w ręku,niepewna taka bo co jej ta duża kura świeci po oczachno nie ukrywam że bardzo mi się podoba kolor piórek kurki i też swoje liche pióra pomalowałam
![]()
![]()
Zgrabna panna z niej
MaryLux pisze:LimLim pisze:Kociama pisze:LimLim pisze:Lemoniada pisze:Zamawiam zdjęcia kury na Kociamowych kolanach!Uwielbiam kury
I ja chcę i ja
![]()
![]()
Zgrabna panna z niej
Akurat na rosół![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meryniu, osspdg i 66 gości