Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:wypadnę w przyszłym tygodniu z dyżurów , bo w nawiązaniu do poprzedniego wpisu, zdecydowałam się zostać matką-karmiącą dla maleństwa, trzeba nabierać praktyki w różnych działaniach![]()
jak sama nie dam rady w karmieniu to ostatecznie mam dwie kocice, niech pomagają
The Szops pisze:mir.ka pisze:wypadnę w przyszłym tygodniu z dyżurów , bo w nawiązaniu do poprzedniego wpisu, zdecydowałam się zostać matką-karmiącą dla maleństwa, trzeba nabierać praktyki w różnych działaniach![]()
jak sama nie dam rady w karmieniu to ostatecznie mam dwie kocice, niech pomagają
To jest dobra decyzja![]()
The Szops pisze:Amanda chyba kiepsko się czuje, źrenice wielkie i nie chciała wyjść z koszyczka![]()
Do woliery dałam też Misię i zabrałam dziewczynom jedzenie. Misia usiadła na półeczce koło koszyczka Amandy i czeka aż koszyczek się zwolni![]()
Kto wiezie jutro rano dziewczyny do weta?
balbina38 pisze:The Szops pisze:Amanda chyba kiepsko się czuje, źrenice wielkie i nie chciała wyjść z koszyczka![]()
Do woliery dałam też Misię i zabrałam dziewczynom jedzenie. Misia usiadła na półeczce koło koszyczka Amandy i czeka aż koszyczek się zwolni![]()
Kto wiezie jutro rano dziewczyny do weta?
Amanda ma jechać do schroniska czy do Lupusa?Czy w Lupusie wiedzą w jakim kierunku badania krwi?
The Szops pisze:Galastop chyba jest, ale może być przeterminowany, trzeba sprawdzić
The Szops pisze:Beatko, to sprawdź jeszcze proszę, czy jest w Chatce książeczka Mielona (Leona) i czy jest tam jakieś szczepienie
The Szops pisze:Beatko, to sprawdź jeszcze proszę, czy jest w Chatce książeczka Mielona (Leona) i czy jest tam jakieś szczepienie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 181 gości