Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2012 6:00 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

horacy 7 pisze:Asiu zagłosowałam na Twoje pieski. :ok:
Co do Kleksa dom nie aktualny przeczytałam maila ,że pan adoptował 4 tygodniowego kociaka z sąsiedztwa ,cóż dodać .Mam nadzieję ,ze był to kociak bezdomny nie odebrany domowej kotce w tym wieku. :|

Też mam taką nadzieję. Jeśli, nie daj Boże tak nie było, to ... Oby sobie poradzili.

Basiu, dzionka miłego i spokojnego życzę.

Atomek :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 21, 2012 9:06 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Dzięki za głosy;)
Basiu,trzymaj się :ok:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie paź 21, 2012 15:07 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Bazarek z rzeczami od Fly jeszcze nie ruszył a już udało się sprzedać kilka rzeczy, na łączną kwotę 135 zł :piwa:
Poproszę numer konta na jaki mam przelać pieniądze :)
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Nie paź 21, 2012 15:15 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Basiu - oby nowy tydzień był lepszy od minionego pod względem zdrowia, samopoczucia i spraw okołozwierzęcych :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie paź 21, 2012 16:44 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Basiu, cały czas trzymamy kciuki za Twoje samopoczucie i zdrówko :ok: :ok: Będziemy z kociarstwem na początku listopada w Szczytnie, dam znac:) W srodę Mała Mi i Mrusia będą miały sterylki, bo już obie rujkowały a Pinguś to juz duze kocurro, także trzeba juz dzialac, zanim cos glupiego chlopakowi strzeli do głowy:) Prosimy o kciuki, bo koteczki z natury sa bardzo drobniutkie i bardzo sie boimy narkozy.. :ok: :ok: To ja moze napiszę co ie co o kociambrach- są CUDOWNE :1luvu: Pingus bedzie dorodnym kocurkiem, jest bardzo duzy, ma dopiero pol roku, a jest naprawde ciezki-on nie ma ani grama tłuszczyku, same miesnie i takie mocne kosci. Jest ogromnym pieszczochem (zreszta Mrusia i Mala Mi podobnie), jak Mruczy to slychac go w drugim pokoju, jeszcze czegos takiego nie widzialam:) Moj TZ na poczatku sie denerwowal, ze wszedzie sa koty, gdzie sie nie obejrzy, ale teraz sam krzyczy do mnie z pokoju obok, zebym mu jakas kociambre przyniosla, bawi się z nimi i z nimi gada;) Naprawdę, to była jedna z najlepszych decyzji, jaką podjęlismy, ze są u nas :1luvu: Wniosły bardzo duzo energii, ciepla i uśmiechu do naszego zapracowanego zycia:) I po prostu nas rozbrajaja:) Basiu, i to dzieki Tobie one zyja i trafilismy na nie, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pon paź 22, 2012 9:13 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Jak miło czyta się takie posty, jak ten powyżej. Tyle dobrego robisz Basiu :D
Życzę Ci przede wszystkim sił, spokoju, poczucia bezpieczeństwa i powrotu zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby już się ten obcy wyniósł daleko, daleko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moc ciepłych tradycyjnie przesyłam :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 22, 2012 9:21 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Basienko,

najcieplejsze mysli!
I kciuki za całokształt bardzo mocno!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 22, 2012 11:14 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

raiya pisze:Basiu, cały czas trzymamy kciuki za Twoje samopoczucie i zdrówko :ok: :ok: Będziemy z kociarstwem na początku listopada w Szczytnie, dam znac:) W srodę Mała Mi i Mrusia będą miały sterylki, bo już obie rujkowały a Pinguś to juz duze kocurro, także trzeba juz dzialac, zanim cos glupiego chlopakowi strzeli do głowy:) Prosimy o kciuki, bo koteczki z natury sa bardzo drobniutkie i bardzo sie boimy narkozy.. :ok: :ok: To ja moze napiszę co ie co o kociambrach- są CUDOWNE :1luvu: Pingus bedzie dorodnym kocurkiem, jest bardzo duzy, ma dopiero pol roku, a jest naprawde ciezki-on nie ma ani grama tłuszczyku, same miesnie i takie mocne kosci. Jest ogromnym pieszczochem (zreszta Mrusia i Mala Mi podobnie), jak Mruczy to slychac go w drugim pokoju, jeszcze czegos takiego nie widzialam:) Moj TZ na poczatku sie denerwowal, ze wszedzie sa koty, gdzie sie nie obejrzy, ale teraz sam krzyczy do mnie z pokoju obok, zebym mu jakas kociambre przyniosla, bawi się z nimi i z nimi gada;) Naprawdę, to była jedna z najlepszych decyzji, jaką podjęlismy, ze są u nas :1luvu: Wniosły bardzo duzo energii, ciepla i uśmiechu do naszego zapracowanego zycia:) I po prostu nas rozbrajaja:) Basiu, i to dzieki Tobie one zyja i trafilismy na nie, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak to cieszy najbardziej szczęśliwi ludzie i szczęśliwe koty.Magdo dziękuję i do zobaczenia w listopadzie bo musisz do mnie zajrzeć. :ok: :ryk: Od wczoraj znów biorę sterydy i lepiej się czuję nawet sama pomyślałam ,że może coś na bazarki znajdę i byłam dzisiaj w sklepie ,kociarstwo dostało świeże mięsko i zamroziliśmy na kilka dni. :wink: Prześlę do Kasi kilka fotek.Magdo jeszcze jedno fotki poproszę kociarstwa . :P Niestety pani w sprawie Brysia milczy nic nie rozumiem a tak fajnie brzmiała przez telefon. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 22, 2012 11:15 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Iwlajn pisze:Bazarek z rzeczami od Fly jeszcze nie ruszył a już udało się sprzedać kilka rzeczy, na łączną kwotę 135 zł :piwa:
Poproszę numer konta na jaki mam przelać pieniądze :)

Dziewczyny bardzo serdecznie dziękuję. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

horacy 7

Post » Pon paź 22, 2012 11:39 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Witaj horaś :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 22, 2012 13:34 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

lidka02 pisze:Witaj horaś :1luvu:

Witaj Lidko dzisiaj lepszy dzień a to tak cieszy mogę pochodzić,pisać tutaj ,przyjmować koleżanki w domu ale fajnie. :lol:
Bardzo chciałam podziękować Iwonami za bazarek i pieniążki ,wpłynęło 125 zł .Dziękuję.Widziałam jakie piękne robisz naszyjniki i bransoletki ,aż żałuje bo nie mogę teraz w ogóle nosić biżuterii.Ja tez myślę co mogłabym robić,szyć na bazarki by sama się wspomóc ,czasu mam ,czasami są lepsze dni to może coś bym zrobiła. :wink:

horacy 7

Post » Pon paź 22, 2012 13:54 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

A poniżej wspomniane przez Basię zdjęcia :) nie tylko kotów ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 22, 2012 17:40 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Rany, jakie cudne zdjęcia, jaka zażyłość między kociakami :1luvu: Można tak siedzieć i cały dzień patrzeć na tę kocią miłość :D Zazdroszczę takich obrazków, Basiu :D
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pon paź 22, 2012 20:16 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Iwlajn pisze:Rany, jakie cudne zdjęcia, jaka zażyłość między kociakami :1luvu: Można tak siedzieć i cały dzień patrzeć na tę kocią miłość :D Zazdroszczę takich obrazków, Basiu :D

Przyznam szczerze ,że te widoki chronią mnie przed depresją ,przed poddaniem się bez walki.Uwielbiam patrzeć jak się tulą ,myją,pierwsze dwie fotki Kleksik myje mojej pinie pasek na głowie dlatego taki przyczepiony.Obejmują się ,potrafią wzajemnie deptać.Ostatnio zjadły nawet wspólnie mięsko na obiad moich synów.Koty pewnie wyjęły ,psy im pomogły ,chociaż zachwytu na psich pyszczkach po schabie nie widziałam lecz dziwnym trafem rozpłynął się.Niestety Kleks jest kotem przed którym wszystko trzeba chować bo wyjmuje nawet z garnka. :mrgreen: :mrgreen: Każdy z nich jest inny zupełnie lecz wszystkie są kochane i mi też dużo z siebie dają bardzo.

horacy 7

Post » Pon paź 22, 2012 20:21 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walczy !

Piękne foty.
Piękne koty :1luvu:
Cieszę się,że lepiej się czujesz.Nawet jeśli to steryd ma w tym zasługę. :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]