Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 21:21 Re: Pakt Czarownic XXXIII

alma_uk pisze:
Hikiko pisze:Yep, ta zakłaczona macica pobiła w rankingu absurdów nawet duszenie ogonem, znaczy, że kot nocą wpuszcza ogon do gardła - tak dla jasności;)

hyhy tego nie slyszalam. ze ogonem owijaja szyje i dusza to owszem, ale ze do gardla ogon wpuszczaja- dobre.

:ryk: :ryk: :ryk: postrasze tym męża jak kolejny raz będzie spał z otwartą paszczą i chrapał :ok:

A na sen ze 2 razy mi się przydał Camelis bez recepty...w podwójnej dawce działa jak trzeba :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon sty 07, 2013 21:26 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Asiunia, skąd taka bezsenność ? 8O
Stresy, leki, geny, cośtam ... ?
No i rozumiem, że na oczy tez padło i PW nie czyta :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sty 07, 2013 21:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Zaglądnijcie proszę ! Monika ma kłopoty :( Pomoc potrzebna i porady.
viewtopic.php?f=1&t=149671

wrócę niebawem :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 07, 2013 21:52 Re: Pakt Czarownic XXXIII

alma_uk pisze:to co piszesz to chyba bylo ostatnio na glupich tekstach od adoptujacych bodajze. jak to zobaczylam to padlam.

a gdzie te głupie teksty można poczytać? ten lekarz jeszcze nie wie :twisted: , że prędzej zmienię lekarza niż pozbędę się kotów z domu

psiama pisze:Ze sprawami toxo trzeba zdroworozsądkowo i tyle. A ten gin to jakiś arogant 8O
Test na obecnośc przeciwciał warto zrobic. Moja gin miała to w standarcie, warto o to poprosić i wtedy jest jasnośc czy sie juz przechorowało czy nie. Jesli tak - problem z głowy. Jesli nie, trzeba myc łapy a do sprzatania kuwety zaprosic TŻ - dokładnie tak ! :ok:

lekarz dał mi skierowanie na zrobienie testu na przeciwciała toksoplazmozy i właśnie po tym jak poprosiłam o to skierowanie to temat zszedł na koty.

alma_uk pisze:A moze nigdy nie mial zwierzat w domu jako dziecko ani jako dorosly, wiec dla niego zwierze w domu to dziwolag. No i przyznaj- tylko wariat/tka ma zwierze w domu ktore trzeba karmic i sprzatac po nim. No doprawdy tylko stuknieci maja w domu zwierzyniec :mrgreen:
[/quote]

też tak pomyślalam jak wyszłam z gabinetu lekarskiego, dokładnie tak jak piszesz, normalni ludzie nie mają kotów w domu :mrgreen: , jak ostatnio znajomej powiedziałam, że łapałam na klatkę-łapkę kotkę na sterylkę to usłyszałam, że już mi do końca rozum odebrało, żeby się uganiać za kotami po osiedlu
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pon sty 07, 2013 22:25 Re: Pakt Czarownic XXXIII

psiama pisze:Asiunia, skąd taka bezsenność ? 8O
Stresy, leki, geny, cośtam ... ?
No i rozumiem, że na oczy tez padło i PW nie czyta :mrgreen:

Na wzrok padło bo z telefonu piszę...a tu g...widać . :|

Oficjalnie przyklepuję grudniową beneficjentkę becię :ok: i uprzejmie proszę trini o przelew.

Buziole kochane, piffko zrobiło swoje - grzecznie idę lulu bo czuję błogą senność i trampka w paszczy :wink:...a co do bezsenności to zupełnie nie wiem dlaczego, sypiam ostatnio w każdej pozycji i o każdej porze a tu suprice...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon sty 07, 2013 23:27 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Niektórym to dobrze, mogą sobie piwko strzelić. Ja po piwie (JEDNYM) to oprócz senności mogę się spodziewać migreny na drugi dzień, więc już wolę nie spać. Ale tableteczki nabędę :ok:

TŻet właśnie zamówił nam e-fajki. Jupiii! Oby się przyjęły, bo mam dosyć tego smrodu.

Wątek o "genialnych" tekstach nt. kotów i ciąży niedoszłych DS:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=140065&start=1260
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto sty 08, 2013 10:23 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Asiunia, dzieki, info do Trini poszło :ok:

Hikiko, kciuki za odfajczanie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Wto sty 08, 2013 15:22 Re: Pakt Czarownic XXXIII

zaznaczę sobie :piwa:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto sty 08, 2013 15:27 Re: Pakt Czarownic XXXIII

A uprzejmie prosze się częstować i czytać, a moze i cos więcej ? :D
Obrazek

psiama

Post » Wto sty 08, 2013 15:43 Re: Pakt Czarownic XXXIII

psiama pisze:A uprzejmie prosze się częstować i czytać, a moze i cos więcej ? :D

zamierzam dołączyć :wink:
ale nie do końca spełniam warunki :oops:
nie mam wątku o swoich kociastych i nie mam czarnulka
Obrazek Obrazek

KITA - RZESZÓW

Post » Wto sty 08, 2013 15:54 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Warunek wątku nie istnieje.
A co do czarności czarnej, to wiadomym powszechnie jest, że takowa jest obserwowana na kazdym kocie (nocą) :mrgreen: Mamy również naszego Merlinka czarnego, którego od lat wpieramy i jest jakby kotem nas wszystkich :ok:

Nie ma co sie czaic, poczytac pierwsze posty watku, zrozumiec co robimy i jak robimy.
A ! I trzeba swoje kocie towarzystwo nam tu zaprezentować, bo my tu łase jestesmy na foty kotów okrutnie, to nasza karma. Potem przyleci któraś z rządzących, każe conieco nadstawic, zrobi KLEP i juz. Proste ? :D
Obrazek

psiama

Post » Wto sty 08, 2013 15:58 Re: Pakt Czarownic XXXIII

psiama pisze:Warunek wątku nie istnieje.
A co do czarności czarnej, to wiadomym powszechnie jest, że takowa jest obserwowana na kazdym kocie (nocą) :mrgreen: Mamy również naszego Merlinka czarnego, którego od lat wpieramy i jest jakby kotem nas wszystkich :ok:

Nie ma co sie czaic, poczytac pierwsze posty watku, zrozumiec co robimy i jak robimy.
A ! I trzeba swoje kocie towarzystwo nam tu zaprezentować, bo my tu łase jestesmy na foty kotów okrutnie, to nasza karma. Potem przyleci któraś z rządzących, każe conieco nadstawic, zrobi KLEP i juz. Proste ? :D

Proste :D
pochwalę się swoimi dziewczynkami :D

Posty czytałam, dla Merlinka się dorzucę :wink:
Obrazek Obrazek

KITA - RZESZÓW

Post » Wto sty 08, 2013 18:01 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Asia_Siunia pisze:
isabell36 pisze:przyznaję się bez bicia - składkę zapłacę pod koniec miesiąca :oops:
wycyckałam się - na koncie zostało mi 6 zł - na składkę by starczyło ale na przelew już nie :lol:

Isabell36 ... a kiedy masz wypłatę. ???

Wczoraj myślałam że popełnię sepuku...nie mogłam totalnie zasnąć!!! Czego ja nie próbowałam...zasnelam jakieś 1,5 godziny przed pobudką wrr. Teraz profilaktycznie wietrzę pokój i pije samotnie piffko...któraś dołączy?głupio pić w samotności...

kaskę dostaję do 26 więc już w piątek będę miała - wpłacę jeszcze w styczniu - obiecuję :mrgreen:

na bezsenność można brać MELATONINĘ naturalny hormon snu czy coś takiego - moja córa to ostatnio przerabiała w gimnazjum :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto sty 08, 2013 18:24 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Ale ten hormon to chyba na receptę, co?
A swoją drogą, to gimbus z bezsennością? Co to się porobiło;]

No tak, składka, rok nowy, ale skleroza stara.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto sty 08, 2013 18:29 Re: Pakt Czarownic XXXIII

KITA - RZESZÓW pisze:pochwalę się swoimi dziewczynkami :D

Masz trzy dziewuchy? :-) Jak się dogadują? Bo wiadomo - baby ;-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]