jessi74 pisze::D ogólnie jest spokojny i wyluzowany będę miała ubranka dla piesków na bazarek- wtedy sobie poszalejemy z przebieraniem
Jak w rozmiarze XXXXL to ja bede musiala cos dla Macka wziac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze::D ogólnie jest spokojny i wyluzowany będę miała ubranka dla piesków na bazarek- wtedy sobie poszalejemy z przebieraniem
jessi74 pisze:są już wyniki Chili?
Thorkatt pisze:A karma gastro to czasem nie zatwardza? Mnie jej podawanie przy biegunkach się kojarzy.
biegunka, infekcyjne schorzenia jelit, zaburzenia trawienia, zaburzenia wchłaniania, zapalenie okrężnicy, rekonwalescencja, nadmierny wzrost bakterii
Witam, napisala do mnie pewna Pani ze chcialaby zostac DT. Pani ma dwojke dzieci, nie ma jej w domu 6h dziennie. Chcecie nr tel?
chyba nie ma innych zwierzat
ona chce na juz jakiemus zwierzakowi pomoc inaczej zglosi sie np do Ebry
takze jak nie macie co Jej dac to przekazuje Jej numer dalej
babeczka wolalaby w miare malego kociaka (ale na roczna tez sie nie skrzywila, wiec pewnie dorosly tez przejdzie), wydaje sie byc w porzadku, ale raczej bez doswiadczenia z kotami
michalinadzordz pisze:Byłam u wet. odebrać wyniki Chili. Podwyższony jest ALAT i wynosi 168. Nie wiem co to oznacza, ale może Wy wiecie. Dostała Biohepanex forte na 40 dni po pół kapsułki dziennie, w połowie stycznia robimy nowe badanie krwi i zobaczymy czy wątroba ma się lepiej. Przydałaby się też karma RC Gastro Intestinal, ale nie mam niestety na nią kasyDobrze, że mam te puszki dla alergików, o których pisałam jakiś czas temu, bo one są wskazane przy jej problemach. Na suchego Royala jak się uzbiera to kupię, a jak nie to trudno, będzie musiała dostawać zwykłą pastę. Cały czas podajemy Bezo-pet. Zobaczymy co z tego będzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, moniczka102 i 415 gości