Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:No to trzeba jeszcze dopytać jaka kasa jest potrzebna.
EVA2406 pisze:Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa.
Ten lek był w ub roku jeszcze w badaniach klinicznych, a teraz już podobno jest stosowany. Obecnie tylko w Stanach. Ale ze sprowadzeniem, jak jest kasa, to pewnie nie problem.
horacy 7 pisze:Żyję i się melduję .Dzisiaj też było kiepsko organizacyjnie ale cóż bywa,miałam być na 14,40 byłam nieco wcześniej ,założono venflon i czekać.Później rozmowa z doktorem i około 17 kontrast dożylny ,leżenie w łóżeczku przez godzinę i samo badanie.Normalny PET trwa 20 min.,u mnie i jeszcze jednego pana trwał po 40 min . bo mieliśmy badanie całości czyli szyi i głowy jeszcze.Dlatego zostawili nas na deser.Leżenie bez ruchu ,właściwie bez drgnięcia przez 40 min . to już sztuka ,powiedzmy 30 minut można wytrzymać ostatnie 10 bałam się,że nie wytrzymam.Po badaniu jeszcze musiałam swoje odsiedzieć bo sprawdzają czy wszystko jest dobrze zrobione,miałam czas porozmawiać ze starszym panem o nowotworach.![]()
Ewo nie poddawaj się tu wszystko jest możliwe zebranie pieniążków też.Wiem ,że trudno ja dopiero zaczynam tę drogę lecz mamy dla kogo walczyć.
alab108 pisze:Hej Basiuniu jak się czujesz? Jak koty, psy i chuligan Lord? On jest taki piękny, że aż dziw , że nikt go nie porywa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 52 gości