miszelina pisze:....
A tak w ogóle, to zaskoczył mnie porządek w kociarni![]()
To wszystko ze strachu - żebyś na nas nie krzyczała po powrocie

A Kowboj faktycznie jest świetnym kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:....
A tak w ogóle, to zaskoczył mnie porządek w kociarni![]()
mikela pisze:Ja się żegnam na razie. Do 25.07 będę nieosiągalna netowo i telefonicznie, potem już będę pod siecią u naszych zachodnich sąsiadów. I tak niestety aż do września![]()
Udanych wakacji tym, którzy planują odpoczynek. A tym, którzy zostają spokoju, nieskrępowanego przypływu gotówki na fundacyjne konto i takiegoż wypływu kotów![]()
![]()
Mam nadzieję, że moje maluchy, Mela i Bombaj i Dehli, szybko znajdą domek...
Proszę wymiziać ode mnie KocimiakiSzczególnie Kowboja, o którym tyle dobrego słyszałam, a nie miałam niestety okazji poznać.
milu pisze:Czy ja dobrze przeczytałam na facebooku, że kociarnia się wyprowadza??
Następny tydzień to mój ostatni tydzień w Krakowie - we wtorek będę na dyżurze jak zwykle, w piątek natomiast już nie dam rady.
miszelina pisze:milu pisze:Czy ja dobrze przeczytałam na facebooku, że kociarnia się wyprowadza??
Następny tydzień to mój ostatni tydzień w Krakowie - we wtorek będę na dyżurze jak zwykle, w piątek natomiast już nie dam rady.
Na krótko się wyprowadza, tylko na malowanie. Jak wrócisz w sierpniu, będzie wszystko po staremu.
A pro pos - kiedy wracasz na dyżury? Piątek w tym tygodniu wzięła Marzena.
lutra pisze:Hopka, siostra Fajki, ma fip.
Tweety pisze:OSTATECZNY TERMIN KWESTY W ALMIE NA KOŚCIUSZKI TO 27.07 - 29.07
Poniżej grafik proszę się wpisywaćna każdą zmianę potrzebne są 4 osoby
PIĄTEK 27.07 18.00-21.00
1 katgral
2 Kocuria
3.kasumi
4.gerta
SOBOTA 28.07 11.00-14.30
1 katgral
2.annakreft
3 Karolina M.
4.miszelina
SOBOTA 28.07 14.30-18.00
1. Kocuria
2.kasumi
3 (Mała Ania ale od 15-stej, może ktoś ze zmiany wcześniejszej zostać pół godziny dłużej?)
4.........
NIEDZIELA 29.07 15.00 - 19.00
1.........
2.........
3.........
4.........
5 osób brakuje
miszelina pisze:Tweety pisze:OSTATECZNY TERMIN KWESTY W ALMIE NA KOŚCIUSZKI TO 27.07 - 29.07
Poniżej grafik proszę się wpisywaćna każdą zmianę potrzebne są 4 osoby
PIĄTEK 27.07 18.00-21.00
1 katgral
2 Kocuria
3.kasumi
4.gerta
SOBOTA 28.07 11.00-14.30
1 katgral
2.annakreft
3 Karolina M.
4.miszelina
SOBOTA 28.07 14.30-18.00
1. Kocuria
2.kasumi
3 (Mała Ania ale od 15-stej, może ktoś ze zmiany wcześniejszej zostać pół godziny dłużej?)
4.........
NIEDZIELA 29.07 15.00 - 19.00
1.........
2.........
3.........
4.........
5 osób brakuje
Okazało się dzisiaj, że mój szef przełożył swoje pożegnanie z soboty na niedzielę, po południu. Muszę na nim być, bo wygłaszam pożegnalną mowę.
Dlatego też nie mogę być wtedy w Almie. Przepisałam się na sobotnie przedpołudnie.
Dobra wiadomość: koty trambarowe zostają u siebie do końca sierpnia!
miszelina pisze:Po południu to jest Dzień Otwarty w kociarni, nie ma szans.![]()
Ewentualnie obejdziecie się całkiem beze mnie, nie muszę się wcinać
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 107 gości