WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 22, 2012 21:51 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

widziałam najnowsze fotki Inki : wygląda super, mina bandziora, zadomowiła się w nowym domu, pokochały z panią, wita serdecznie po powrocie tejże z pracy, mizia i mruczy. I jest im dobrze we dwie, bo w DT jeden młodziak jej dokuczał.
Moje koty bardzo intensywnie korzystają z wiosny, zrzuciły nadwagę, tez szczęśliwe.[/quote]
A my te fotki zobaczymy? :1luvu: :1luvu:
No i tych odchudzonych też było by fajnie obejrzeć..... :)
Dołączam się też do pytania o akualne wieści o Burasce i Tolku....

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Nie kwi 22, 2012 21:55 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Grochu-Łowca:

Obrazek

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pon kwi 23, 2012 5:48 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

Ile razy tu wejde, to czytam jednym tchem i lece dalej. . . i !!!?????
mysle sobie, jak bardzo poszczescilo sie tym kotom, ile wspanialych jest tu kobiet, jak bardzo zaangazowanych i oddanych.
Wszystkie otrzymaly troskliwą, wspaniala opieke. Emanuje z Was dobro, milosc do zwierzat.
Nie trudno wyobrazic sobie, ze gdyby nie Wy, pewnie wszystkie bylyby juz bardzo chore, a kto wie, czy w ogole by byly.
Klaniam sie nisko i w reke caluje Was kochane wspaniale dziewczyny.
Mowi sie, ze nie ma juz dobrych, wrazliwych ludzi. . . niech na forum miau wejdą.
D Z I Ę K U J Ę
Obrazek
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon kwi 23, 2012 7:13 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Rzeczywiście szybka akcja, super!!!
Miziaki dla cudnych kociaków i mam nadzieję, że szybko się w nowym miejscu zaaklimatyzują.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon kwi 23, 2012 7:50 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

pośmiałam się wczoraj dużo i nawzruszałam.Moja Mama jak to tu ktoś ładnie napisał "Mamrotmama" przemawia do Drapka :DRAPACZEK .hahahahaaaa no przesmieszne przejęzyczenie. cudne. Dziś rano ruszył do chrupek orijen, mam nadzije, że będzie jadł. w nocy kuwetę zaliczył ładnie siku... no jest chłopak powalająco-rozbrajający... ech.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pon kwi 23, 2012 8:20 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Mamrot pisze:pośmiałam się wczoraj dużo i nawzruszałam.Moja Mama jak to tu ktoś ładnie napisał "Mamrotmama" przemawia do Drapka :DRAPACZEK .hahahahaaaa no przesmieszne przejęzyczenie. cudne. Dziś rano ruszył do chrupek orijen, mam nadzije, że będzie jadł. w nocy kuwetę zaliczył ładnie siku... no jest chłopak powalająco-rozbrajający... ech.

i takie wieści w poniedziałek przed południem cieszą :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon kwi 23, 2012 8:20 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

pinokio_ pisze:Ile razy tu wejde, to czytam jednym tchem i lece dalej. . . i !!!?????
mysle sobie, jak bardzo poszczescilo sie tym kotom, ile wspanialych jest tu kobiet, jak bardzo zaangazowanych i oddanych.
Wszystkie otrzymaly troskliwą, wspaniala opieke. Emanuje z Was dobro, milosc do zwierzat.
Nie trudno wyobrazic sobie, ze gdyby nie Wy, pewnie wszystkie bylyby juz bardzo chore, a kto wie, czy w ogole by byly.
Klaniam sie nisko i w reke caluje Was kochane wspaniale dziewczyny.
Mowi sie, ze nie ma juz dobrych, wrazliwych ludzi. . . niech na forum miau wejdą.
D Z I Ę K U J Ę
Obrazek

a Ty niby z czego się składasz Irenko?! jak nie z miłości do zwierzaków?! no z czego? tyż Cię całuję w rękę !hahahahaaaa

Mamrot

Post » Pon kwi 23, 2012 8:23 Re: WólkaZal-potrzebny transport Wa-wa -Białystok i Wa-wa -S

ametyst55 pisze:Ciekawa jestem jak na nowego przybysza zareaguje kapryśna Julcia ?

Julia już ruszała do bitki, ale ją złapałam w porę, no oczywiście będziemy totalnie izolować narazie, szczególnie od Julki chronić. Bianko obsyczał Drapcia wczoraj ale dzis juz gapił siena niegobez wielkiego lęku. no jakosto musi być. Oby sietylko Julcia z tej zlosci i stresu nie pochorowala.

Mamrot

Post » Pon kwi 23, 2012 9:55 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Świetne wieści i oby szybko domki się znalazły :ok: A jakiś odzew na ogłoszenia Rudych jest? Mają takie piękne zdjęcia, nic tylko brać, głaskac i kochać :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon kwi 23, 2012 10:32 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Melduje, że zgodnie z planem przelałam do carmen zwrot za testy Drapka i Fredzia 160,- zł, melduje, że Zjawka przelała mi na ten cel 50 zł, bardzo dziekuję...

Mamrot

Post » Pon kwi 23, 2012 10:55 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

... proszę o uaktualnienie danych... Drapek - DS u Mamymamrot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Mamrot

Post » Pon kwi 23, 2012 11:03 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

wow!!
Ale tempo :mrgreen:
Aż tak podziałał na Mamrotmamę??
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pon kwi 23, 2012 11:05 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Jesteście niesamowite :1luvu: :1luvu: :1luvu: a Rapaczek farciarz :D

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Pon kwi 23, 2012 11:10 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Brawa dla Mamymamrot i w takim razie zdjęcia mile widziane całej trójki :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon kwi 23, 2012 11:20 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Matka Danka - Mamamamrot nie lubi robić, jak mówi, z kota wariata. Drapek wyjechal z Wólki... pobył se bez sensu w Wawie... potem z wielkim sensem u Carmen... teraz kolejna zmiana na Gdynia Orlowo... no ile mozna tak sie tułać?!
jasne! jesli sie pojawi dom dla obu razem, jesli będzie to szybko a przede wszystkim jesli będzie to dom na 1000 % to Danuta wyda go... nasze uczucia niewiele sie liczą,jestesmy od ratowania, wspierania i czynienia dobra dla niehcianych porzuconych itp itd. słuzba normalna. więc nie zachodzi tu obawa, że nasza mniłość do Drapcia może mu zaszkodzic na przyszłość...będzie super DS i to z Fredem... to oddamy.

Mamrot

[poprzednia][następna]