Moje koty bardzo intensywnie korzystają z wiosny, zrzuciły nadwagę, tez szczęśliwe.[/quote]
A my te fotki zobaczymy?

No i tych odchudzonych też było by fajnie obejrzeć.....

Dołączam się też do pytania o akualne wieści o Burasce i Tolku....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mamrot pisze:pośmiałam się wczoraj dużo i nawzruszałam.Moja Mama jak to tu ktoś ładnie napisał "Mamrotmama" przemawia do DrapkaRAPACZEK .hahahahaaaa no przesmieszne przejęzyczenie. cudne. Dziś rano ruszył do chrupek orijen, mam nadzije, że będzie jadł. w nocy kuwetę zaliczył ładnie siku... no jest chłopak powalająco-rozbrajający... ech.
pinokio_ pisze:Ile razy tu wejde, to czytam jednym tchem i lece dalej. . . i !!!?????
mysle sobie, jak bardzo poszczescilo sie tym kotom, ile wspanialych jest tu kobiet, jak bardzo zaangazowanych i oddanych.
Wszystkie otrzymaly troskliwą, wspaniala opieke. Emanuje z Was dobro, milosc do zwierzat.
Nie trudno wyobrazic sobie, ze gdyby nie Wy, pewnie wszystkie bylyby juz bardzo chore, a kto wie, czy w ogole by byly.
Klaniam sie nisko i w reke caluje Was kochane wspaniale dziewczyny.
Mowi sie, ze nie ma juz dobrych, wrazliwych ludzi. . . niech na forum miau wejdą.
D Z I Ę K U J Ę
ametyst55 pisze:Ciekawa jestem jak na nowego przybysza zareaguje kapryśna Julcia ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: olabaranowska i 796 gości