Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2012 20:28 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

terenia1 pisze:I bardzo proszę jest w witrynce pasta Calo-pet - odżywacza z witaminkami - każdemu dwa razy dziennie po troszeczku podawać bo chudzinki straszne - i przydałoby się im jakieś ekstra jedzonko :)

Na półce jest suchy Royal dla maluchów, powinny być jeszcze ze dwie saszetki z Puriny - Miamor (czy jakoś tak). Kupiłam w sklepie zoologicznym na Targowej, gdzie od wczoraj stoi nasza puszka. W weekend pojadę do Carrefouru, ale nie wiadomo czy Kosmitki jeszcze będą, skoro robią taką furorę, że telefony się urywają :wink:
Dobrze zbiera puszka w barze w urzędzie, niedługo sesja rady miejskiej, może radni coś dorzucą :D

Mara weźmie jutro na szczepienie na grzyba Madzię oraz Pysiola. Według p.Doktor takie szczepienie pomaga w leczeniu, więc chyba warto.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Wto mar 20, 2012 20:34 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Iwona11 pisze:Na półce jest suchy Royal dla maluchów, powinny być jeszcze ze dwie saszetki z Puriny - Miamor (czy jakoś tak). Kupiłam w sklepie zoologicznym na Targowej, gdzie od wczoraj stoi nasza puszka. W weekend pojadę do Carrefouru, ale nie wiadomo czy Kosmitki jeszcze będą, skoro robią taką furorę, że telefony się urywają :wink:
Dobrze zbiera puszka w barze w urzędzie, niedługo sesja rady miejskiej, może radni coś dorzucą :D

Mara weźmie jutro na szczepienie na grzyba Madzię oraz Pysiola. Według p.Doktor takie szczepienie pomaga w leczeniu, więc chyba warto.

Iwonka Royala maluszki chyba całkiem fajnie wcinają bo dziś jak byłyśmy z Beatką apo kaftanik to miseczka była prawie pusta :) no a z kosmitkami to nic nie wiadomo, telefony są a z adopcjami może być różnie :wink: ale damy radę :D
I kciuki za puszki :ok: niech się radni sprężają :ok:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 20, 2012 20:43 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Znalazłyście jakiś sensowny kaftanik? Ja w poniedziałek przywiozłam pranie w takiej reklamówce cienkiej z Biedronki i włożyłam do szafy. Tam był wyprany taki czerwony. Miałam to pranie rozpakować po powrocie z Almavetu, ale zapomniałam. Ostatnio dałam Marze dwa kaftaniki dla Czikity, ale panie wetki powiedziały, że to chyba dla jakiś liliputków i że są za małe. Te dwa to się chyba zbiegły w praniu, bo prałam w 60 stopniach, ale ten czerwony wyglądał normalnie.

Iwona11

Post » Wto mar 20, 2012 21:38 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Info z dyżuru:
Pat i Pati to straszne żarłoki :lol: apetyt mają większy niż nasz Józek :wink:
Kropka szaleje w boksie, wspaniała z niej koteczka :love: wujek na ostatniej sesji zrobił jej kilka zdjęć, może ktoś się w niej w końcu zakocha i kicia znajdzie domek.
Lolek wypisz, wymaluj Dropsik, świetny z niego kocur :D
Czikita coś dzisiaj nie w humorze...

Na kwarantannie również spokojnie.
Warka jak zawsze podziwiała widoki z okna :wink:
Zyta zjadła i poszła spać do domku na szafie a Renia wariowała z papierową piłką 8)
Madzia bardzo chciała wyjść dzisiaj "na salony", może Renia tak na nią działa zachęcająco do zabawy :lol:

Do skarbonki wrzuciłam 10 złoty za ostatnią książkę z bazarku Iwonki :mrgreen:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto mar 20, 2012 21:43 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

A i muszę się Wam pochwalić :mrgreen:
Zainwestowałam dzisiaj w urządzenie do zbierania psich qup,
wypróbujemy z Lesteram na wieczornym spacerze Obrazek
tzn, on wypróbuje ja załatwiam się w domu :ryk:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto mar 20, 2012 23:07 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dziś odwiedziłam Jadzię.Jest już silniejsza lepiej się czuje.Woda już sie nie zbiera.Czeka na wynik z onkologii i na konsultację onkoogiczną.Rozmawiałysmy o kotach.Lech był bardzo przywiazany do Jadzi i spał z nią w nocy dlatego pewnie w nocy piescił się i mruczał u nowych włascicieli bo kojarzył to z Jadzią.Jadzia pytała co z Renią czy domek który ma ją wziaść decyduje się.Renia dla pewnosci ze jest już zdrowa ma mieć kontrolne zdjęcie płuc czy jest to mozliwe do zrobienia ? Jak opowiadałam ile energii ma Renia to Jadzie stwierdziła że kotka już wróciła do formy po chorobie jak znowu jest taka wesoła. :ok:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Śro mar 21, 2012 6:52 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

a to wczorajsze wieści z domu Lecha :
"Lechu je,pije,wygłupia się zwłaszcza w nocy a jak ma dość ,kładzie się obok albo wchodzi pod kołdrę ma wolną rękę"

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro mar 21, 2012 7:10 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Domek się decyduje na Renię :) oczywiście :)
W piątek po Kicię przyjedziemy :)
SUPER, że Jadzia lepiej się czuje !! :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Śro mar 21, 2012 8:22 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Wieczorny dyżur piątkowy oddałam Marze, Mara w jakich godzinach będziesz? Edytko, o której planujecie przyjechać po Renię? Trzeba to dograć, bo Renia nie może się już doczekać :D :D :D
Ostatnio edytowano Śro mar 21, 2012 9:42 przez Iwona11, łącznie edytowano 1 raz

Iwona11

Post » Śro mar 21, 2012 8:23 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

edisza pisze:Domek się decyduje na Renię :) oczywiście :)
W piątek po Kicię przyjedziemy :)
SUPER, że Jadzia lepiej się czuje !! :)

Bardzo dzxiękuję za wspaniałe wieści ktorymi podzielę się zaraz z Jadzią.
Bardzo dziękujemy za wieści o Lechu super ze kotek już zaakceptował nowy domek.Za wszystkie nasze i nie nasze kotki oby miały super domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Śro mar 21, 2012 9:43 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Będę w piątek w godzinach 18-20.30

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro mar 21, 2012 10:03 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 19.03.-25.03.2012 r.
19.03. pon. rano Beatka wie. Teresa
20.03. wt. rano The Szops wie. Marlenka
21.03. śr. rano Beatka wie Teresa
22.03. czw.rano The Shops wie. Teresa
23.03. piat rano brak wie. Mara
24.03. sob. rano brak wie. brak
25.03. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 21, 2012 11:27 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dorota Wojciechowska pisze:Słuchajcie - jak trafia wam się rozmowy z domkami szukającymi kotka miłego i spokojnego, to bardzo proszę polecajcie Niusię :1luvu:
Obrazek

WAZNA SPRAWA
Na stronie firmowej NND jest podany telefon do Jadzi w sprawie adopcji Niusi -myślę że koniecznie trzeba to teraz zmienić , bo z pewnością Jadzia teraz się nie bedzie zajmować adopcjami.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro mar 21, 2012 11:28 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

wiesiak pisze:Dziś odwiedziłam Jadzię.Jest już silniejsza lepiej się czuje:ok:

Życzę powrotu do zdrowia Jadziu :ok:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro mar 21, 2012 11:43 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Bylibyśmy w godzinach 18-19 :) pasuje, żebyśmy tak przyjechali ? :) bo potem od razu do Lupusa się wybieramy :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

[poprzednia][następna]