Cos więcej wiadomo o nim ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:Ogolnie nie ma zaklepywania... Kwarantanna sie konczy i ludzie ustawiaja sie w kolejce kto pierwszy ten lepszy....
BOZENAZWISNIEWA pisze:molly88 pisze:Ogolnie nie ma zaklepywania... Kwarantanna sie konczy i ludzie ustawiaja sie w kolejce kto pierwszy ten lepszy....
sabkis77-zaproponowała jej DT
JaEwka pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:molly88 pisze:Ogolnie nie ma zaklepywania... Kwarantanna sie konczy i ludzie ustawiaja sie w kolejce kto pierwszy ten lepszy....
to nie ma znaczenia. Jest tak jak molly napisała
BOZENAZWISNIEWA pisze:JaEwka pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:molly88 pisze:Ogolnie nie ma zaklepywania... Kwarantanna sie konczy i ludzie ustawiaja sie w kolejce kto pierwszy ten lepszy....
to Ewlina dobrze jest pisac "szukamy domów kto pierwszy ten lepszy"najlepiej z Wrocławia...teraz musze ojcu odkrecic w głowie ,ze "nie dla psa kiełbasa"On musi przyjechac odebrac kota pół Polski..więc nie ma mozliwosci ,żeby dzień wczęsniej ustawił sie pod schronem
a nuz widelce bedzie pierwszy...Nie wiem po co koty ogłaszac,jak nie wiadomo co...
Myslałam,ze jestsli jest kot do adopcji to się cos ustala..tak przynajmniej było jak zabierałam koty .Jest dom-kot jedzie...Dobra przyjełam do wiadomosci...i wiecie co?mam wkurw na takie traktowanie.Rezygnuje z żebrania kota ..znajde gdzies indziej.Prosze o nieprzesyłanie do mnie juz zadnych linków,prosby o pomoc...sama sobie tych persów "nie ustrzeliłam'.
JaEwka pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:molly88 pisze:Ogolnie nie ma zaklepywania... Kwarantanna sie konczy i ludzie ustawiaja sie w kolejce kto pierwszy ten lepszy....
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:molly88 pisze:Ogolnie nie ma zaklepywania... Kwarantanna sie konczy i ludzie ustawiaja sie w kolejce kto pierwszy ten lepszy....
Nawet osoby które mają umowy wolontariackie nie wolno brać kota przed końcem kwarantanny gdyby w tym czasie znalazł się właściciel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], Silverblue i 828 gości