Tweety pisze:jak przyniesiesz jutro z 1000 zł ?)
się robi się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:jak przyniesiesz jutro z 1000 zł ?)
Kocuria pisze:Tweety pisze:jak przyniesiesz jutro z 1000 zł ?)
się robi się
miszelina pisze:Zamiast Buni (która trochę spanikowała) chyba pójdzie Strong. Albo Misia. Wyjaśni się dzisiaj wieczorem.
mahob pisze:miszelina pisze:Zamiast Buni (która trochę spanikowała) chyba pójdzie Strong. Albo Misia. Wyjaśni się dzisiaj wieczorem.
Ale gdzie, do domu?
Kocuria pisze:bilans dzisiejszej almy: 267zł, 36kg karmy, świetna atmosfera, dziękuję aniom dwóm![]()
i udało mi się zepsuć sobie nogę na schodach u tweety
annakreft pisze:w kociarni jest zielono-foletowo od worków z kitekat i whiskasŚwietna robota
![]()
Towarzystwo z kwarantanny wygłaskane, nakarmione, Sowa dostała leki i była taka słodka nad miską z suchym - tak siedziała jakby chciała zapytać - To moje, tylko moje ?
W catroomie Katka podjęła obowiązki asystencko-kontrolerskie ale szybko jej się znudziło, Strong się zafiksował na bycie miziastym kotem, że bez problemu dał się złapać na ręce, Bunia i Ibu ładnie zjadły i dały sie pogłaskać, Mamercik też jadł ale nie chciał podejść za bardzo, raczej smutny jest, siedział z Bunią z jednej budce i był bardzo grzeczny.
miszelina pisze:mahob pisze:miszelina pisze:Zamiast Buni (która trochę spanikowała) chyba pójdzie Strong. Albo Misia. Wyjaśni się dzisiaj wieczorem.
Ale gdzie, do domu?
Tak. Pan, którego narzeczona wzięła Kapsla, też chce kociaka dla siebie. Zakładając, że wkrótce razem zamieszkają, Strong byłby lepszy.
Kapselek w nowym domu podobno trochę lękliwy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Luiza411 i 33 gości