IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 21:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

A czy ten termofor ode mnie jest ok? Pasuje czy za mały jest? (Zaniosłam na kociarnię, różowy chyba był)
Bo jeśli jest dobry to takie są po 2,5 zł na centrum, mam jeszcze dwa.
Ostatnio edytowano Śro sty 04, 2012 21:37 przez Faflok, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro sty 04, 2012 21:31 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:A czy ten termofor ode mnie jest ok? Pasuje czy za mały jest?
Bo jeśli jest dobry to takie są po 2,5 na centrum, mam jeszcze dwa.

jeden taki pozadny chyba bedzie jutro u mnie na chacie :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro sty 04, 2012 21:38 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:A czy ten termofor ode mnie jest ok? Pasuje czy za mały jest?
Bo jeśli jest dobry to takie są po 2,5 na centrum, mam jeszcze dwa.

Tak Ula. Był cały i w porządku. Niestety cena 2,5 jest na "krótko". Oznacza to że to właśnie o tym termoforze jedynym na kociarni jest mowa. Zardzewiał niestety i jest już nieszczelny. Jednym słowem już się wysłużył :wink:
Ale na jakiś czas był Ulu :1luvu: Dziękujemy.
MIKUŚ

Post » Śro sty 04, 2012 21:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Arabella26 pisze:
MIKUŚ pisze: w Krakowie będę w czwartek :wink:

Czyli Szarosław jutro jedzie Go Home Forever

DOKŁADNIE TAK :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro sty 04, 2012 21:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kurcze, no tak myślałam że za 2,5 to będzie kicha :(
No ale na jakiś czas te dwa które mam jeszcze się nadadzą, jak stane na nogi to podrzucę.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro sty 04, 2012 21:55 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:Kurcze, no tak myślałam że za 2,5 to będzie kicha :(
No ale na jakiś czas te dwa które mam jeszcze się nadadzą, jak stane na nogi to podrzucę.

Oczywiście Ula.
Zdrowiej szybko :wink:
MIKUŚ

Post » Śro sty 04, 2012 21:57 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Czy ktoś może podejść w piątek i sobotę wieczorem na dyżurek :mrgreen:
Jacyś ochotnicy :?:
MIKUŚ

Post » Śro sty 04, 2012 22:28 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:
MIKUŚ pisze:Fantastycznie Herz 8)
Dobra robota :) Klatę też jak najbardziej przyjmiemy, przyda się na pewno :)

Kuwetę też weź :mrgreen: My przyjmujemy wszystko :wink:
Krople też weź - bierz wszystko co Nam oferują :mrgreen:
:ok:

dobra :ok: krople przedluzacz i termofor beda jutro u mnie niestety faflok nie da rady przyjsc wlasnie mi powiedziala ze ma korzonki chore klata jest w piwnicy nie dam rady jej jutro przytachac czy moze ktos z autem podjechac laska mieszka na kalinowej bo ja zawsze tramwajem jezdze do mamy :?: :?: :?: :?:

Marta ja jestem na Kalinowej we wtorek ,czwartek i niedzielę .Jeżeli jestem potrzebna daj znać,najlepiej eska .Jutro jestem bez sieci :? :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sty 04, 2012 23:51 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Czy ktoś może podejść w piątek i sobotę wieczorem na dyżurek :mrgreen:

Ja po 18.00 mógłbym podejść. :)

Victor

Od: Sob gru 31, 2011 19:22

Post » Czw sty 05, 2012 17:24 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Victor pisze:
MIKUŚ pisze:Czy ktoś może podejść w piątek i sobotę wieczorem na dyżurek :mrgreen:

a masz klucze :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw sty 05, 2012 21:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Byłam na dyżurze- dość szybkim, więc nie zdążyłam wszystkiego zrobić- umyć kuwety, do końca rozpakować pranie.

Woliera była otwarta, więc ją tak zostawiłam- Arabella- jeśli jednak koty (mam tu głównie na myśli Alfe :twisted: ) będą się tłuc, zamknij je może tak jak wcześniej. Względny spokój na kociarni- czy ktoś spojrzał na oko Seleny- co to jest ta "woda" co jej z oka wycieka?

Kozak mnie rozczula, ale zrobić coś przy nim ciężko- czyszczenie uszu to męka- wije się jak piskorz. ale i tak jest dzielny :ok: ma grzyba, świerzba, KK :roll: a walczy o siebie i jest pełen życia :1luvu:

Ksawery jest boski :) no i Still przekochany- choć też nie podoba mu się zakrapianie oczka :evil:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw sty 05, 2012 23:38 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:
Victor pisze:

a masz klucze :?:

No właśnie tu jest problem ;)Chyba, że mógłbym od Ciebie pożyczyć.

I źle napisałem.Jutro moge o każdej, a w sobote po 15.00 już.

Victor

Od: Sob gru 31, 2011 19:22

Post » Pt sty 06, 2012 12:11 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ja już jestem więc dziś podejdę na dyżur wieczorny. Jutro jest sobota i przyjdzie Pani Ewa na dyżur.

A Krzychu o której w niedzielę się widzimy? 17:30 ? Pasuje?
MIKUŚ

Post » Pt sty 06, 2012 18:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ksawery miał dziś odwiedziny. Został wyszczotkowany, zjadł 2 michy mokrego 8O
Jeszcze chwila a chłopak opuści Nasze skromne pielesze kociarniane i pojedzie do p. Małgosi do domu stałego. Właściwie pójdzie,bo daleko nie ma :ryk: Przeniesie się raptem parę bloków dalej od kociarni :mrgreen:

Musimy go tylko doleczyć i basta do nowego DS. :kotek:
MIKUŚ

Post » Pt sty 06, 2012 18:09 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Jankes, Still zaszczepieni na grzyba. Mam nadzieję że nie ropzanoszy się ten syf na całą kociarnię. Wtedy czeka nas kolejna z serii dezynfekcja :roll:
Chociaż ta ostatnia z dezynfekcja była całkiem sympatyczna i przebiegła dość sprawnie :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]