Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 16, 2011 21:49 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

majencja pisze:Tereniu a mój Mieczysław gdzie 8O 8O 8O

No jak to gdzie Mięczysław maju - u ciebie w domuuuuu :mrgreen:
widzisz jak to odległośc wpływa na pamiec :lol:

A propo Maji :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: .
bardzo bardzo dziękujemy niezwykła kobietko- która tyle kilometrów przemierzasz w niedzielę żeby przekazać dary :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zamiast siedzieć i wygrzewać doupke w gronie swoich przepięknych kociastych to Maja mknie do nas do Kociej Chatki.
Wielki wielki szacun Maja :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Maja przywiozła 3 kartoniki i reklamóweczkę ze szmatkami.
kartoniki pełne srodków czystoći, jednorazowych niezbędników i wiele wiele innych rzeczy.
Rozparcelowałyśmy z Jadzia i 2 kartoniki czekają w przedsionku zdrowej na Piotra i transport do schronu :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie paź 16, 2011 21:51 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Grzejniki włączone.
Na zdrowej mają wilczy apetyt, ale tunczyka jeść nie chciały. :evil: Wolały saszetki felix. Tuńczyka z wielkim apetytem pochłoneły Rudaski i Zytka. Jeszcze nie widziałam żeby Zytka tak gnała do miski.
Wszytkie kotki :ok:, zabawa i apetyty dopisują. :1luvu: :1luvu:

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Nie paź 16, 2011 22:06 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Kocia Mama Ewa pisze:Czy są jakieś wieści jak Ewelinka się miewa w domku stałym?? Mam nadzieję, że się "otworzyła" :)

Ewa u Ewelinki wszystko ok.
Zaliczyła w piątek wizytę u weta i została odrobaczona i jak mi dzisiaj pani przekazała od piatku Ewelinka jest na nią obrazona :twisted:
Ale jest dobrze.
ma swój pokój 8O :ok: i najwazniejsze że nie ucieka przed Duzymi w panice a nawet przychodzi po głaski :ok:
Od czasu do czasu piszę coś na jej wątku viewtopic.php?f=1&t=133396&start=75
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie paź 16, 2011 22:09 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

majencja pisze:Tereniu a mój Mieczysław gdzie 8O 8O 8O

Mieczysław został mianowany jako Molisław. I jest Mieczysław zwany Molisławem, albo Molisław zwany Mieczysławem :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 16, 2011 22:28 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Dziękuję Dorotko za wieści o Ewelince, bardzo się cieszę, ze się odnalazła:)
A na pw poproszę Cię o kod do rossmanowskiego Winstona...
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pon paź 17, 2011 9:15 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Arletka i Klimek też szukają domu, zwłascza pilnie Klimek....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon paź 17, 2011 10:07 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Hellou, w przedsionku na zdrowej w klatce łapce jest koteczka, którą dzisiaj rano złapałam (jedna z tej rodzinki, o której pisałam, z mojego osiedla). Jutro rano Piotr zawiezie ją na sterylkę, więc proszę wieczorem nie dawac jej jedzonka i zabrac tą miseczkę, którą ma w klatce. Dzięki. Koteczka jest przestraszona, ale nie panikuje i dała się Beatce głaskac, jest łagodna :)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon paź 17, 2011 10:42 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

The Szops pisze:Hellou, w przedsionku na zdrowej w klatce łapce jest koteczka, którą dzisiaj rano złapałam (jedna z tej rodzinki, o której pisałam, z mojego osiedla). Jutro rano Piotr zawiezie ją na sterylkę, więc proszę wieczorem nie dawac jej jedzonka i zabrac tą miseczkę, którą ma w klatce. Dzięki. Koteczka jest przestraszona, ale nie panikuje i dała się Beatce głaskac, jest łagodna :)

Marta na noc nie lepiej dać ją do boksu? Paulinka już chyba na zewnatrz więc boks jest wolny, w przedsionku nocą będzie zimno.

terenia1

Post » Pon paź 17, 2011 10:49 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Ale za to Maja wie gdzie jest i jak wygląda Kocia Chatka :mrgreen: bo jeszcze nie widziała. :mrgreen:
A potem wróciła do domeczku , obłożyła sie kotamy i pojszła była spać. A na noc do pracy do tzw życi ludzkich :twisted: . Ale jeszcze 3 godzinki i se pójde doma :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon paź 17, 2011 10:57 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Tereniu, chyba masz rację. To bardzo proszę wieczornego dyżurnego o przełożenie koteczki do boksu po Paulince. Dziękuję :ok:

The Szops

Post » Pon paź 17, 2011 11:13 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Teresa a ile mamy w Kociej Chatce i w DT kotów pod opieką?

u nas jest Kawa, Zuzia-Gremlin i Tola

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon paź 17, 2011 11:28 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

KOCIA CHATKA kwarantanna
1. Arletka z ulicy
2. Zytka + 2 maluszków z ulicy
3. Klimek z ulicy
4. Longer schroniskowiec
5. Milka i Inka z ulicy
6. Mania z ulicy
7. Nelka koteczka ze schroniska
8. Biedronek schroniskowy kociak
9. Dropsik z ulicy
10. Sabinka ze schroniska
----------------------------------------
łącznie 13 kotów
KOCIA CHATKA część zdrowa
1. Zuzka Gremlin
2.Pędzel Gremlin
3. Józek (uliczny)
4. mała tri
5. mała Biedronka
6. SMOŁA
-------------------------------
łącznie 6 kotów
CZYLI W KOCIEJ CHATCE NA DZIEŃ DZISIEJSZY JEST 19 KOTÓW
DOMY TYMCZASOWE:
Dorotka: Big, Sheba
Alienor; Julinka, Koibito , mamuśka z małym nie pamietam imion - i jakieś kociaki jeszcze u Ciebie Alienor są :?:
MaraS. Lena , Perełka,
jadzia i kropeczka 13 Niusia, Warka,Belmondo, Dixi, Miodek, Tosia , Oleńka
Kleo; Chili
Filomen i wolontariusz Tola, Zuzia-Gremlin, KAWA
MartynaP. Gucio, Zenek
MAJENCJA chyba 3 kociaki :oops:
---------------------------------------
łącznie w DT 25 kotów
--------------------------------------
łącznie mamy pod opieką 44 koty jeśli o którymś nie zapomniałam

terenia1

Post » Pon paź 17, 2011 11:39 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

plus 51 kotów w schronisku o ile mnie pamięć nie myli czyli 95 kotów i psy w schronisku sztuk - 258 8O

to jest konkretne wyzwanie

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon paź 17, 2011 13:10 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

U mnie są : roczniaki Julinka i Koibito, 2(?)letnia Madhuri czyli mama z Fuksem czyli młodocianym bandytą :wink: W Lupusie już mnie pytali kiedy go ciacham 8O bo prawie taki duży jak matka. Mam też Franię - słodką kicię z Rudy śląskiej (tą co miała potworne nadżerki wszędzie). Poza tym żadnych tymczasów :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 17, 2011 15:11 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Agata mi pisała, że Smołę trzymały dzisiaj w Lupusie 3 osoby! i biedna kocizna z tych emocji zsikała się w samochodzie 8O
Agatko, napisz jeszcze proszę co z Longerem po kontroli.

Na dyżurze większośc ok, tylko na zdrowej ktoś ma rozwolnienie :roll: i trzeba wyczaic kto to :wink:

The Szops

[poprzednia][następna]