Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marudka pisze:Mój Rysiek też kradł kotlety z talerza, ale z tego jakoś samoistnie wrósł, może Maks też tak będzie miał
![]()
Rysiątko kradnie jednak nadal jedzenie z ust ( a właściwie pysków ) - jak jeszcze żył nasz Cezar kilkakrotnie wyciągał mu z mordy kawał mięsa, dziwie się, ze ma jeszcze przednie łapkiA wczoraj ukradł Kropeczce jej kąsek w trakcie jedzenia - pochylił się nad nią i ciach łapą wyciągnął to co miała między zębami
Maksiu, jak patrzę na zdjęcia, to taki wykapany mój Rycho i charakterki chyba też mają podobne - słodziutkie niewiniątka
Legnica pisze:Marudka pisze:Mój Rysiek też kradł kotlety z talerza, ale z tego jakoś samoistnie wrósł, może Maks też tak będzie miał
![]()
Rysiątko kradnie jednak nadal jedzenie z ust ( a właściwie pysków ) - jak jeszcze żył nasz Cezar kilkakrotnie wyciągał mu z mordy kawał mięsa, dziwie się, ze ma jeszcze przednie łapkiA wczoraj ukradł Kropeczce jej kąsek w trakcie jedzenia - pochylił się nad nią i ciach łapą wyciągnął to co miała między zębami
Maksiu, jak patrzę na zdjęcia, to taki wykapany mój Rycho i charakterki chyba też mają podobne - słodziutkie niewiniątka
No żeby on chociaż kradł kotlety,tak dla smaku.
Jakoś bym to mogła sobie wytłumaczyć.
Ale Max kradnie dla samego kradzenia,kto to widział żeby kot z suchą kajzerką w zębach ganiał,jak jakieś biedne,zagłodzone żyjątkokromki suchego chleba też wcina pójdę siedzieć za znęcanie się nad biednym kotem i nikt mi nie uwierzy że misek nie zamykam,a karma wysypuje się z nich bokami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 63 gości