DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 16:35 Re: KICIE u Smarti 2

Jestem tego samego zdania... Kici nie można chyba tak izolować.. tyle kociastych w domu, a ona bida sama??
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 02, 2011 16:39 Re: KICIE u Smarti 2

Marzenia11 pisze:Edisię bym koniecznie połączyła z towarzystwem, albno dołączyła do niej jakies towarzystwo, ktore przecież spokojnie może jeść antyalergiczną karmę.
POomysl smati, bo takie rozdzielenie to dla niej może być naprawdę za duży i mocno szkodliwy stres.

8O 8O 8O
tu mnie zastrzelilaś-jak Ty sobie to wyobrażasz?
wszyscy z powodu Edisi mają przejść na karmę ha?
czy raczej ja mam spędzać z nimi cały dzień i polnować co je Edisia?

jak brałam-jeszcze wtedy Edisonka to wiadomo było ze będzie sam w pokoju,no nie.
Trafił się Bąbel ha ale nie dajmy się zwariować-mam dręczyć ha karmą inne zdrowe koty z powodu Edisi?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 02, 2011 16:42 Re: KICIE u Smarti 2

Nie no dołączyć jakiegoś kicia - ta karma nikomu nie zaszkodzi, jedynie będzie kić droższy w utrzymaniu :D
zresztą zobaczysz, jak zareaguje... poczekamy, zobaczymy... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 02, 2011 16:59 Re: KICIE u Smarti 2

no i kogo byś skazała na tę banicję??
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro mar 02, 2011 17:01 Re: KICIE u Smarti 2

smarti pisze:no i kogo byś skazała na tę banicję??

Na razie skazujesz na nią Edisię... A skoro ona lubi kocie towarzystwo, to odosobnienie może naprawdę pogorszyć jej stan.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 02, 2011 17:51 Re: KICIE u Smarti 2

tak naprawdę to wcale nie wiemy na pewno,że ona lubi kocie towarzystwo-raczej toleruje.
ale Marzeniu-pomyśl
nie mam u siebie drugiego kota wymagającego karmy ha i dlaczego mam któregoś z nich na nią teraz skazywać?? poza tym wszystkie moje koty jedzą mokrą karme,mięsko,mleczko-teraz mam któremuś to wszystko odebrać 8O niby dlaczego?
to wcale nie jest takie fajne -jeść tylko jedną karmę zwłaszcza bez powodu 8O i skazywanie innego kota na jedzenie jednej tylko karmy po to tylko aby Edisia miała towarzystwo byłoby mocno nie fair wobec tego kota.

smarti

Post » Śro mar 02, 2011 18:46 Re: KICIE u Smarti 2

Na razie zobaczmy jak zareaguje. Jak bedzie jakis problem to bedziemy sie zastanawiac.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 02, 2011 18:56 Re: KICIE u Smarti 2

A Edisia może jeść tylko suchą antyalergiczną?
A może masz jakieś futro, które jest trochę ponadwymiarowe, że tak powiem?
I przydałoby się ograniczenie jedzonka?

Pytam, bo niektóre z MPiczków powinny trochę zrzucić i rano je karmię mięskiem, a potem zostawiam trochę suchego i wodę.
Zazwyczaj, kiedy wracam z pracy, miseczki są puste i znowu daję mięcho i dosypuję suchego.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 03, 2011 0:14 Re: KICIE u Smarti 2

Miałam Babla do odchudzania ale już nie mam...
Państwo przemili-znani alareipan od dawna,mądrzy cierpliwi,kochający..najlepszy domek z możliwych.

Miałam już tel-Bąbelek troszkę nieśmiały,ale już pili wodę z rezydentem z jednej miski. :D :kotek: :kotek: :ok:
Rezydent wpatrzony w Bąbla jak w obrazek-bardzo kocha koty..
jest przesliczny snieżno biały i słyszący :D
Myślę że Bąbelek trafił wspaniale-będzie miał malinowe życie-jest teraz już na trzech rodzajach karmy(dwie wet,) i rezydent póki co będzie z nim na jego karmie.

trudno było się rozstawać z tym wyjątkowym kiciem,jestem szczęśliwa że go poznałam :D
autentycznie-są takie koty które poznać to zaszczyt-może jestem walnięta ale tak właśnie myślę-Bąbel jest jednym z nich..

Państwo zwiedzili DTSmarti-byli zachwyceni zarówno tymczasami jak i rezydentami-zresztą powiedzmy sobie szczerze-trudno się nie zachwycać taką różnorodnością i urodą moich futer...-kicie dały się głaskać-nawet Smartek i Kropunia byli dziś łaskawi :mrgreen:

Edisia póki co spoko-nawet nie miauknęła-jakby chciała powiedziec-"nareszcie mam swój pokój tylko dla siebie i nikt nie wyżera jej karmy.."

Melcia troszkę smutna i zagubiona ale ma super towarzystwo-musi tylko mieć chwilę aby to zrozumieć.
tak czy inaczej nie pozwolę się zaszczywać-nie dajmy się zwariować :!:

ooooczywiście z alareipan nie ma nic za darmo :mrgreen: w niadziele przyjeżdzają dwie 4-mies krówki z Palucha-nie potrafię odmawiać alareipan... :D to wspaniała osoba :D :piwa: :piwa:

smarti

Post » Czw mar 03, 2011 0:33 Re: KICIE u Smarti 2

I do mnie Iwona z Alkiem też dzwonili :lol: Szampan poszedł w ruch :lol: W Bąblu zadurzeni już byli w drodze do Smarti :piwa:

Dom naprawdę fajny... Dużo już razem przerobiliśmy... Najpierw wzięli kotkę z Palucha, która zmarła po 6 dniach, potem od nas z lecznicy rodzeństwo, które wyciągnęliśmy z piwnicy na Saskiej ledwo żywe... Kocięta były z chowu wsobnego, tydzień w tydzień byli z nimi w lecznicy... Kociaki odeszły ostatnio w odstępie kilku dni. Przygarnęli też białego Delfina miesiąc po kociakach... w trójkę się bardzo lubili... Delfin bardzo tęsknił za maluchami... A teraz ma Bąbla :twisted:

No nie ma nic za darmo Smarti, biznes is biznes! :mrgreen:

Poznaj Siostry Sistars... Oczywiście drogo Cię to będzie kosztowało :twisted: :ryk:
Obrazek Obrazek

i filmik: http://www.youtube.com/watch?v=s1Tqzs4J8bA

:lol: :lol: :lol:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw mar 03, 2011 0:42 Re: KICIE u Smarti 2

Ania-fajne laski-biorę je...
zresztą wiem że tobie się nie odmawia :D :ok:

..w końcu mam znów tyle pustych pokoi...po co maja się marnować-grzać w nich i tak muszę...

smarti

Post » Czw mar 03, 2011 1:15 Re: KICIE u Smarti 2

Cieszę się, że Bąbel ma swój nowy dom - tym bardziej, że z jego ogłoszeń nie było ani jednego telefonu (40 ogłoszeń!!), więc on po prostu czekał na TEN dom. Mocno mu kibicuję :ok:
A siostrzyczki są śliczne i kochane, młode - to i pójdą szybko.

Na Paluchu teraz ruch na całego :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw mar 03, 2011 4:59 Re: KICIE u Smarti 2

Bąbelku :piwa: :ok:

Ale fajne siostrzyczki - króweczki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 03, 2011 7:30 Re: KICIE u Smarti 2

no i w niedzielę Smarti znów będzie szczęśliwa :D
miłego dnia dziewczynki, uciekam
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw mar 03, 2011 8:09 Re: KICIE u Smarti 2

alareipan pisze: I do mnie Iwona z Alkiem też dzwonili :lol: Szampan poszedł w ruch :lol: W Bąblu zadurzeni już byli w drodze do Smarti :piwa:

Cudnie mi sie dzien dziś zaczął - taka wiadomość :) :piwa:

alareipan pisze: Poznaj Siostry Sistars...
Obrazek Obrazek

przecudnej urody

Konkur imion już zaczęty :?:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]