Miałam Babla do odchudzania ale już nie mam...
Państwo przemili-znani alareipan od dawna,mądrzy cierpliwi,kochający..najlepszy domek z możliwych.
Miałam już tel-Bąbelek troszkę nieśmiały,ale już pili wodę z rezydentem z jednej miski.
Rezydent wpatrzony w Bąbla jak w obrazek-bardzo kocha koty..
jest przesliczny snieżno biały i słyszący
Myślę że Bąbelek trafił wspaniale-będzie miał malinowe życie-jest teraz już na trzech rodzajach karmy(dwie wet,) i rezydent póki co będzie z nim na jego karmie.
trudno było się rozstawać z tym wyjątkowym kiciem,jestem szczęśliwa że go poznałam
autentycznie-są takie koty które poznać to zaszczyt-może jestem walnięta ale tak właśnie myślę-Bąbel jest jednym z nich..
Państwo zwiedzili DTSmarti-byli zachwyceni zarówno tymczasami jak i rezydentami-zresztą powiedzmy sobie szczerze-trudno się nie zachwycać taką różnorodnością i urodą moich futer...-kicie dały się głaskać-nawet Smartek i Kropunia byli dziś łaskawi
Edisia póki co spoko-nawet nie miauknęła-jakby chciała powiedziec-"nareszcie mam swój pokój tylko dla siebie i nikt nie wyżera jej karmy.."
Melcia troszkę smutna i zagubiona ale ma super towarzystwo-musi tylko mieć chwilę aby to zrozumieć.
tak czy inaczej nie pozwolę się zaszczywać-nie dajmy się zwariować
ooooczywiście z alareipan nie ma nic za darmo

w niadziele przyjeżdzają dwie 4-mies krówki z Palucha-nie potrafię odmawiać alareipan...

to wspaniała osoba