Sunshine307 pisze:dlaczego ?smarti pisze:to i tak one razem szansy na dom wspólny i tak nie mają..![]()
bo taka z nich niepasująca para-kto weżmie koteczkę 2-letnia razem z półroczną

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sunshine307 pisze:dlaczego ?smarti pisze:to i tak one razem szansy na dom wspólny i tak nie mają..![]()
Sunshine307 pisze:no niby tak.. ale jak już się znajdzie kochający domek to warto zapytać, powiedzieć że koteczki są bardzo zżyte ze sobą.. może akurat coś z tego dobrego wyniknie
smarti pisze:Marzenia,Edisia już w pierwszym tygodniu sty.zeszła ze sterydów,teraz schodzimy z uspokajających.
Prawie wcale się nie drapie-futerko zarasta,jak zarośnie całkiem to zdejmiemy golfik.
Stosunki z Bąblem układają się modelowo-żyją w zgodzie jak po rozwodzie![]()
tak jak myślałam piekna z nich parka![]()
Bianka 4 pisze:Znalazłam dość interesująca lekturę http://www.pzf.pl/lektura.html . Jest o grzybicy, sterydach, toksoplazmozie i innych ciekawych rzeczach.
Sunshine307 pisze:może tematy nie zbyt przyjemne ale zapewne bardzo pomocne
Bianka 4 pisze:Szkoda, że nie można zagłosować dwa razy
Sunshine307 pisze:właśnie smarti apropos tej umowy adopcyjnej, podrzuć mi jej wzór na maila
i jak wrócisz od weta to napisz mi co aktualnie kocurki jedzą(nazwa karmy) żeby im zupełnie nie zmieniać menu
![]()
myślałam również o podawaniu prócz suchej karmy (jak wcześniej wyczytałam z tematu o karmieniu) małych porcji rozdrobnionego mięska, np z kurczaka, bądź surowych podrobów jak np:wątróbka,serca,żołądki w połączeniu z tartą marchewką,pietruszką,selerem
słyszałam również o mleku, że krowie nie jest zdrowe dla kotazdrowsza woda..
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 198 gości