Moderator: Estraven
skwareek pisze:Kasiu przelałam za bazarek 54 pln. Jeszcze 10 będzie tylko czekam na wplatę.
A czy Dubravka ma już ogłoszenia (pamiętam że ktoś oferował sponsorowanie u CatAngel a potem nie bylo mnie trochę na forum i nie wiem na czym stanęło)?
Jarka pisze:skwareek pisze:Kasiu przelałam za bazarek 54 pln. Jeszcze 10 będzie tylko czekam na wplatę.
A czy Dubravka ma już ogłoszenia (pamiętam że ktoś oferował sponsorowanie u CatAngel a potem nie bylo mnie trochę na forum i nie wiem na czym stanęło)?
Ja oferowałam i przyznam, że zapomniałamDzięki za przypomnienie, skwareek. Oczywiście ofertę podtrzymuję, tylko proszę o info czy ogłoszenia jeszcze potrzebne.
Przy okazji potwierdzam - w przyszłym tygodniu mnie nie będzie, tak więc piątkowy dyżur na PKP i poczcie 24.06. jest do wzięcia.
kasia90 pisze:Dziewczyny, a skąd macie karmę, którą karmicie kotki? Bo ja mam trochę Puriny Pro Plan Kitten, której już mojej nie daję i nie wiem czy zostawić w Koninie w schronisku czy wziąć do Poznania i karmić nią bezdomniaczki.

kasia_5000 pisze:GRAFIK 20.06-26.06
PKP + poczta (jeśli ktoś da radę)
pn. - kasia_5000
wt. -
śr. - madzka (stały dyżur)
czw. -
pt. -
sob. - merka_85 (stały dyżur)
ndz. - Polanka (stały dyżur)
Składowa
pn. - Kasia P. (stały dyżur)
wt. -
śr. - madzka (stały dyżur)
czw. -
pt. - KMagda (stały dyżur)
sob. - TŻ MartyK (stały dyżur)
ndz. - KMagda (stały dyżur)
kasia_5000 pisze:Wrzuciłam na Facebooka...
Bardzo mi przykro
kasia_5000 pisze:Wrzuciłam na Facebooka...
Bardzo mi przykro
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, kocidzwoneczek, puszatek i 115 gości