Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze: Czuję się winna. A naprawdę chciałam jak najlepiej.
majencja pisze:Siostro Prezes Ty nie masz sobie nic do zarzucenia - chciałaś dobrze. Zgadzam się z tym, że kto nic nie robi ten nie ma tylko pomyłek, ale wybacz w tym przypadku nie można tego zastosować bo jest to knot pierwszego kalibruPomylić ciążę z otyłością??? Ty miałaś prawo, wet nie. Jak się nie ma pewności wystarczyło przyłożyć głowice usg albo zrobić rtg brzucha.
Chociaż z drugiej strony - wet wziął kasę za uczciwośćbo mógł powiedzieć np że były 4 maluszki, zrobił zabieg i jest ok
![]()
Wybaczcie ale ja się wściekam w takich sytuacjach
solangelica pisze:Najpierw sie denerwowalas ze maluchy musisz usunac a jak maluchow nie ma to sie denerwujesz ze nie bylo ciazy - to sie moze zdecyduj siostro prezeskciuki za kociczke, na pewno sie wszystko dobrze skonczy.
Przeprosiłaś ją że przez twoją nieostrożność kocinie było przykro?jozefina1970 pisze:Mnie Mrucha w zabawie ciachnęła paziurem w opuszkę palca - głęboko i przez całą opuszke - boli
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 164 gości