PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 19:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Jak ciachnięta to może ktoś jej szuka?

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Pon lis 15, 2010 19:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dziewczyny spokojnie!! Będzie loteria na koniec m-ca, więc jakaś kasa chyba się uzbiera!! Dzięki za chęci, ale mam dwie rączki i jakoś muszę dać radę.

Cholera... Pech. Tu naprawdę nie było niczyjej złej woli. Tylko nie wiem, jak się przed tym zabezpieczyć na przyszłość...

Kicia śpi. Biedna.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 15, 2010 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

No to się porobiło :mrgreen: Biedna kotusia. Ale ona musiała być grubiutka skoro ani Ty, ani wet nie załapaliście, że ona tylko spasiona taka. Skoro macicy w środku nie było to pewnie wcześniej ją ktoś pociachał. I to niespodzianka, bo sa jeszcze świadomi ludzie na wsi. Kciuki mocne za dojćie do formy. Pewnie jej to 100kroć wynagrodzisz. Szkoda, że nie potrafią mówić, zapewne by krzyczała " Zostaw mnie, nie jestem w ciąży, ja się odchudzam !"

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lis 15, 2010 19:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Właśnie to mnie najbardziej zastanawia... Zaczęła przychodzić tak pod koniec lata... To starszawa kotka jest. Skąd ona tu na wsi tak nagle... i jeszcze wyciachana? Dziwne.
Jest mi bardzo przykro. Czuję się winna. A naprawdę chciałam jak najlepiej. :cry:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lis 15, 2010 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Kotce nic nie będzie - zagoi się, a Ty się nie zamartwiaj z tego powodu. Pewnie ja też zrobiłabym tak samo i wiele z nas. A wolałabyś, żeby malutkie kociaki były w środku i trzeba by je było mordować? Wyszło, jak wyszło, kotka do siebie dojdzie i będzie git. Może ją ktoś po drodze wyrzucił w okolicy, albo się zgubiła, a może ktoś jej szuka ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lis 15, 2010 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Siostro Prezes Ty nie masz sobie nic do zarzucenia - chciałaś dobrze. Zgadzam się z tym, że kto nic nie robi ten nie ma tylko pomyłek, ale wybacz w tym przypadku nie można tego zastosować bo jest to knot pierwszego kalibru :evil: Pomylić ciążę z otyłością??? Ty miałaś prawo, wet nie. Jak się nie ma pewności wystarczyło przyłożyć głowice usg albo zrobić rtg brzucha.
Chociaż z drugiej strony - wet wziął kasę za uczciwość :twisted: bo mógł powiedzieć np że były 4 maluszki, zrobił zabieg i jest ok :evil:
Wybaczcie ale ja się wściekam w takich sytuacjach
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon lis 15, 2010 19:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze: Czuję się winna. A naprawdę chciałam jak najlepiej. :cry:

Wiadomo, że chciałaś jak najlepiej, nie czuj się winna, nie mogłaś tego przewidzieć. Ja wiem, że to tylko słowa, ale naprawdę nie jesteś niczemu winna przecież! W snach najśmielszych nie mogłaś tego przewidzieć!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon lis 15, 2010 19:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Majencjo kochana... Ale on też był pewien tej ciąży!! Jak żałuję, że jej wczoraj nie sfociłam!! :oops:
Każdy by głowę pod gilotynę podłożył...

Ale srał pies ciążę... Nawet gdyby stwierdził brak tej ciąży to przecież i tak kazałabym sterylkę robić, prawda? A z tego, co mi wiadomo to tego, że kotka miała już zabieg nie da się stwierdzić bez otwierania kotki, prawda?

To pech był i tyle.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lis 15, 2010 19:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:Siostro Prezes Ty nie masz sobie nic do zarzucenia - chciałaś dobrze. Zgadzam się z tym, że kto nic nie robi ten nie ma tylko pomyłek, ale wybacz w tym przypadku nie można tego zastosować bo jest to knot pierwszego kalibru :evil: Pomylić ciążę z otyłością??? Ty miałaś prawo, wet nie. Jak się nie ma pewności wystarczyło przyłożyć głowice usg albo zrobić rtg brzucha.
Chociaż z drugiej strony - wet wziął kasę za uczciwość :twisted: bo mógł powiedzieć np że były 4 maluszki, zrobił zabieg i jest ok :evil:
Wybaczcie ale ja się wściekam w takich sytuacjach

O rany ale jaja 8O pierwszy raz slysze cos takiego... najwidoczniej ktos ja musial wczesniej ciachnac. Albo to wnetr jest albo kosmita :) No ale dwie stowy za sterylke ktorej nie bylo to jest przesada moim zdaniem... moglby chociaz po kosztach policzyc.
Najpierw sie denerwowalas ze maluchy musisz usunac a jak maluchow nie ma to sie denerwujesz ze nie bylo ciazy - to sie moze zdecyduj siostro prezes :) kciuki za kociczke, na pewno sie wszystko dobrze skonczy.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 15, 2010 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

solangelica pisze:Najpierw sie denerwowalas ze maluchy musisz usunac a jak maluchow nie ma to sie denerwujesz ze nie bylo ciazy - to sie moze zdecyduj siostro prezes :) kciuki za kociczke, na pewno sie wszystko dobrze skonczy.

Bo to zawsze tak - tak czy siak nerwy

jozefina1970

Post » Pon lis 15, 2010 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Proszę Was pogadajcie bo czymś innym, bo oszaleję...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lis 15, 2010 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mnie Mrucha w zabawie ciachnęła paziurem w opuszkę palca - głęboko i przez całą opuszke - boli :twisted:

jozefina1970

Post » Pon lis 15, 2010 19:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

jozefina1970 pisze:Mnie Mrucha w zabawie ciachnęła paziurem w opuszkę palca - głęboko i przez całą opuszke - boli :twisted:
Przeprosiłaś ją że przez twoją nieostrożność kocinie było przykro? :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lis 15, 2010 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

I za to, że wpędziłaś ją w TRAUMĘ tym, że musiała cię chlasnąć? :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 15, 2010 19:59 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dziewczyny! Chcecie, żebym się masłem fistaszkowym udławiła? :twisted:

jozefina1970

[poprzednia][następna]