TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 13:39 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PcimOlki
Jesteś, przepraszam, pyskaty i może to Sobie chwalisz. Dodam tylko, że wyjaśniłam, czego dotyczyło słowo "kontrowersje" i można było na tym poprzestać. Tyle :D
pwpw

Post » Śro kwi 20, 2011 14:06 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Alle pisze:
ana pisze:Ale tam nie jest napisane, to co utrzymuje KW.
tzn. "żałuję że ich nie uśpiłam" etc. "wolałabym je uśpić, niż dopuścic, żeby dostały się w ręce..." itd.
Może źle widzę. Pokażesz mi cytat?

Nie pokażę.
To moja interpretacja tekstu - moim zdaniem wręcz bije z niego żal, że koty nie zostaly uśpione, i że uratowal je ktoś niewłaściwy.
Przy okazji - co mogłoby być przyczyną ich eutanazji? Stary uraz oka i przebyty koci katar? Wg takich kryteriów sporo kotów trzebaby uśpić, tych opisywanych na forum pewnie 90%?

Opierajmy się na faktach a nie na Waszej interpretacji tekstu...

EwaG

Od: Sob gru 26, 2009 18:15

Post » Śro kwi 20, 2011 14:27 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

obawiam się, że fakty dla Milińskiej i jej "fundacji" są miażdżące.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro kwi 20, 2011 14:33 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:obawiam się, że fakty dla Milińskiej i jej "fundacji" są miażdżące.

Nie znam się na "formalnościach", ale czy możesz podać jakiś konkret? Kiedy sprawa ruszy? Kiedy władze zajmą się dochodzeniem do prawdy?

EwaG

Post » Śro kwi 20, 2011 14:35 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

EwaG pisze:Opierajmy się na faktach a nie na Waszej interpretacji tekstu...
O ile dobrze czytam forum, fakty są takie:

dwa skrajnie odwodnione i wychudzone koty w sklepie w fundacyjnej klatce adopcyjnej, czekające, jak ktoś napisał, na jelenia który je uratuje
pracownicy sklepu patrzący na te koty bez reakciji
jest jeleń - Femka
dzięki pomocy jelenia i wetów koty już mają się dobrze
jeleń jest niewłaściwy, bo pozostaje w kontrowersji z KM

Alle

Od: Wto kwi 19, 2011 10:53

Post » Śro kwi 20, 2011 14:36 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

EwaG pisze:

Nie znam się na "formalnościach", ale czy możesz podać jakiś konkret? Kiedy sprawa ruszy? Kiedy władze zajmą się dochodzeniem do prawdy?

:mrgreen:
To Femka jak już będziesz takie szczegóły podawała to jeszcze przy okazji może byś opisała w punktach jaka byłaby najlepsza linia obrony wobec zarzutów ;) :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 20, 2011 14:37 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Alle pisze:
EwaG pisze:Opierajmy się na faktach a nie na Waszej interpretacji tekstu...
O ile dobrze czytam forum, fakty są takie:

dwa skrajnie odwodnione i wychudzone koty w sklepie w fundacyjnej klatce adopcyjnej, czekające, jak ktoś napisał, na jelenia który je uratuje
pracownicy sklepu patrzący na te koty bez reakciji
jest jeleń - Femka
dzięki pomocy jelenia i wetów koty już mają się dobrze
jeleń jest niewłaściwy, bo pozostaje w kontrowersji z KM

czytanie ze zrozumieniem pomaga. Wyjaśniałam, w jakim kontekście użyłam słowa "jeleń".
KotkaWodna

Post » Śro kwi 20, 2011 14:44 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

EwaG pisze:

jakiś konkret rozumiem w sprawie kroków prawnych? Bo konkrety w radosnej tffurczości Milińskiej, jak sądzę, dostrzegasz? :mrgreen:

Otóż konkret będzie, jak się napisze i złoży. Niestety, teraz o ujawnianiu czegokolwiek decydować będzie prawnik.
Obrazek

Femka

Post » Śro kwi 20, 2011 14:46 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Gibutkowa pisze: :mrgreen:
To Femka jak już będziesz takie szczegóły podawała to jeszcze przy okazji może byś opisała w punktach jaka byłaby najlepsza linia obrony wobec zarzutów ;) :mrgreen:

słuszna uwaga :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Śro kwi 20, 2011 14:48 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KotkaWodna pisze:czytanie ze zrozumieniem pomaga. Wyjaśniałam, w jakim kontekście użyłam słowa "jeleń".
:oops: :oops: kontekst miał być ten sam, ale przepraszam na wszelki wypadek

Alle

Od: Wto kwi 19, 2011 10:53

Post » Śro kwi 20, 2011 14:55 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

EwaG pisze:

Ja myślę Femka, że lepiej nie podawać ani tu na forum, ani na FB żadnych konkretów, bo jak znam, życie to Milińska zaczyna dzień od czytania naszych wpisów (Pozdrawiam :mrgreen: przy okazji bo czuję o kościach, że Pani tutaj jest)

Jak najmniej info, my sobie tak tutaj róbmy ble ble ble i tyle. A Ty Droga Femko rób swoje :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro kwi 20, 2011 15:00 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ewan pisze:Ja myślę Femka, że lepiej nie podawać ani tu na forum, ani na FB żadnych konkretów, bo jak znam, życie to Milińska zaczyna dzień od czytania naszych wpisów (Pozdrawiam :mrgreen: przy okazji bo czuję o kościach, że Pani tutaj jest)

Jak najmniej info, my sobie tak tutaj róbmy ble ble ble i tyle. A Ty Droga Femko rób swoje :ok:

:ok: :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 20, 2011 15:01 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Czuję smrodek :D Czyżby ktoś robił w zbroję :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro kwi 20, 2011 15:02 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Femka pisze:
Gibutkowa pisze: :mrgreen:

słuszna uwaga :mrgreen:

Przykro mi, że doszukujecie się złośliwości w każdym wpisie.
Czy początek walki na drodze sądowej to jakaś tajemnica?
Skoro są dowody idzie się je złożyć na policję/do prokuratury i zostaje wyznaczony dzień, kiedy zaczyna się proces. I data ta będzie wysłana nawet do znienawidzonej przez Was Kociej Mamy.

Jakoś mam już dość nienawiści, która przelewa się w tym wątku. Ja wysiadam...

EwaG

Post » Śro kwi 20, 2011 15:04 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Spoko EwaG, jak będzie rozpoczęcie to Femka napisze że jest i tyle. Z resztą jakie to ma znaczenie? Wybierasz się?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]