Jesteś, przepraszam, pyskaty i może to Sobie chwalisz. Dodam tylko, że wyjaśniłam, czego dotyczyło słowo "kontrowersje" i można było na tym poprzestać. Tyle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alle pisze:ana pisze:Ale tam nie jest napisane, to co utrzymuje KW.
tzn. "żałuję że ich nie uśpiłam" etc. "wolałabym je uśpić, niż dopuścic, żeby dostały się w ręce..." itd.
Może źle widzę. Pokażesz mi cytat?
Nie pokażę.
To moja interpretacja tekstu - moim zdaniem wręcz bije z niego żal, że koty nie zostaly uśpione, i że uratowal je ktoś niewłaściwy.
Przy okazji - co mogłoby być przyczyną ich eutanazji? Stary uraz oka i przebyty koci katar? Wg takich kryteriów sporo kotów trzebaby uśpić, tych opisywanych na forum pewnie 90%?
Femka pisze:obawiam się, że fakty dla Milińskiej i jej "fundacji" są miażdżące.
O ile dobrze czytam forum, fakty są takie:EwaG pisze:Opierajmy się na faktach a nie na Waszej interpretacji tekstu...
EwaG pisze:Femka pisze:obawiam się, że fakty dla Milińskiej i jej "fundacji" są miażdżące.
Nie znam się na "formalnościach", ale czy możesz podać jakiś konkret? Kiedy sprawa ruszy? Kiedy władze zajmą się dochodzeniem do prawdy?
Alle pisze:O ile dobrze czytam forum, fakty są takie:EwaG pisze:Opierajmy się na faktach a nie na Waszej interpretacji tekstu...
dwa skrajnie odwodnione i wychudzone koty w sklepie w fundacyjnej klatce adopcyjnej, czekające, jak ktoś napisał, na jelenia który je uratuje
pracownicy sklepu patrzący na te koty bez reakciji
jest jeleń - Femka
dzięki pomocy jelenia i wetów koty już mają się dobrze
jeleń jest niewłaściwy, bo pozostaje w kontrowersji z KM
EwaG pisze:Femka pisze:obawiam się, że fakty dla Milińskiej i jej "fundacji" są miażdżące.
Nie znam się na "formalnościach", ale czy możesz podać jakiś konkret? Kiedy sprawa ruszy? Kiedy władze zajmą się dochodzeniem do prawdy?
Gibutkowa pisze:![]()
To Femka jak już będziesz takie szczegóły podawała to jeszcze przy okazji może byś opisała w punktach jaka byłaby najlepsza linia obrony wobec zarzutów![]()
KotkaWodna pisze:czytanie ze zrozumieniem pomaga. Wyjaśniałam, w jakim kontekście użyłam słowa "jeleń".
ewan pisze:Ja myślę Femka, że lepiej nie podawać ani tu na forum, ani na FB żadnych konkretów, bo jak znam, życie to Milińska zaczyna dzień od czytania naszych wpisów (Pozdrawiamprzy okazji bo czuję o kościach, że Pani tutaj jest)
Jak najmniej info, my sobie tak tutaj róbmy ble ble ble i tyle. A Ty Droga Femko rób swoje
Femka pisze:Gibutkowa pisze:![]()
To Femka jak już będziesz takie szczegóły podawała to jeszcze przy okazji może byś opisała w punktach jaka byłaby najlepsza linia obrony wobec zarzutów![]()
słuszna uwaga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1090 gości