PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 10:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Cześć Czarowne!
Ja też nie cierpię papierosów. Do tego stopnia, że nigdy w życiu nawet nie spróbowałam.
I nie zamierzam - wystarczy mi ten zapaszek. Nie cierpię, jak ktoś stoi na przystanku i smrodzi.
Albo właśnie idzie ulicą i roztacza tę swoją "woń" :roll:
Co do pubów i knajp, niech sobie będzie możliwość palenia, ale pod jednym warunkiem - wydzielenia oddzielnych sal.
Ja naprawdę nie muszę tego wdychać, kiedy idę się z kimś napić albo - co jeszcze gorsze - coś zjeść.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 15, 2010 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

No tośmy sobie z AYO narobiły - mamy prze---ne. A dyskusja rozgorzała, że hoho .
Tak narzekacie, że się Siostra Łódź wystraszyła i gdzieś przepadła :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 15, 2010 10:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Nie ma rady - trza rzucić :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt paź 15, 2010 10:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

I to przy piątku - a tak było miło :ryk:

SIOSTRO ŁÓDŹ WRACAJ !!!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 15, 2010 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Chciałam tylko zaznaczyć, że choć jesteście kopciuszkami, to i tak was kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt paź 15, 2010 10:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jasdor pisze:No tośmy sobie z AYO narobiły - mamy prze---ne. A dyskusja rozgorzała, że hoho .
Tak narzekacie, że się Siostra Łódź wystraszyła i gdzieś przepadła :mrgreen:

Może też jest palaczką.
Trzeba ją uświadomić, że nikogo tu na surowo nie zjadamy ( choć niektórzy mają prze---ne :ryk: )

Siostro z Łodzi.
Zdjęcie dużego czarnego kota poproszę :D .
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt paź 15, 2010 10:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Po co rzucać??? Nie prościej nie kupić???
U mnie całe życie rodzice palili i to dużo nie licząc się z dziećmi , no bo co dziecko ma do powiedzenia. Jazda samochodem przez np 8 godzin gdzie non stop dwóch z przodu pali???? Wrrrrrr jak sobie to przypomnę to do tej pory mnie trzęsie. Jak przestali palić to wtedy strasznie im śmierdziało jak ktoś zapalił. jJk przyszłam do pracy to w pomieszczeniu 2x4 m było 8 palacych osób - oczywiście oprócz mnie
Mam astme pozapalną prawdopodobnie duży wpływ na to co się stało było narażenie na dym :evil: :evil:
Junior tez nie pali bo mu smierdzi. Jak się czasem wchodzi do cudzego domu gdzie palą i tak np jestem tam dłużej niż 10 minut to od razu boli mnie łeb i mam duszności. :evil:
Natomiast jak czasami jestem na targu albo w sklepie i ekspedient chce mi coś sprzedac a ma papierocha w ręce nigdy w zyciu nie kupię bo uważam to za brak szacunku dla klienta. Ciekawe co by było gdybym ja w pracy paliła :twisted: zaraz byłoby TVN.
Jak zabroniłam u siebie w pracy palić w budynku i w samochodach to do tej pory obraza na mnie :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 15, 2010 10:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

A teraz na wesoło - scenki z pracy -Przychodzę do domu ratować życię ludzką a tam wielka psiura biega . Proszę zamknąć pieska mówię. Pani mi na to- proszę się nie bać on pani nic nie zrobi. Na co ja z poważną miną mówię: Ja się nie boję o siebie tylko o pani pieska. Bo jak mnie ugryzie to się bardzo ciężko rozchoruje , nawet wet nie pomoże. :twisted: Biegiem zamknięto psiurę :ryk: :ryk:
I generalnie za każdym razem się sprawdza :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pt paź 15, 2010 11:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

:ryk:
Co znaczy moc białego kiltla :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 15, 2010 11:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

O moja droga :evil: Wypraśam sobie :evil: Ja nie chadzam w białym tylko w odzieży elitarnej grupy Krasnoludków - w kolorze czerwonym z odblaskami
Czasami kolorek działa jak płachta na byka :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Pt paź 15, 2010 11:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:A teraz na wesoło - scenki z pracy -Przychodzę do domu ratować życię ludzką a tam wielka psiura biega . Proszę zamknąć pieska mówię. Pani mi na to- proszę się nie bać on pani nic nie zrobi. Na co ja z poważną miną mówię: Ja się nie boję o siebie tylko o pani pieska. Bo jak mnie ugryzie to się bardzo ciężko rozchoruje , nawet wet nie pomoże. :twisted: Biegiem zamknięto psiurę :ryk: :ryk:
I generalnie za każdym razem się sprawdza :mrgreen:

I tak to, będąc młodą lekarką, uratowałaś kolejną ludzką (i nie tylko ) żyć :ryk: .
Obrazek

Mulesia

Post » Pt paź 15, 2010 11:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Młodą????????? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Dowcip sezonu :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pt paź 15, 2010 11:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Młodą????????? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Dowcip sezonu :mrgreen:

Młodą, młodą :D .
Wiem, co mówię, bo samam młoda :mrgreen:
Obrazek

Mulesia

Post » Pt paź 15, 2010 11:25 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ja dziecko drogie jestem stara i zużyta , z dużym przebiegiem na silniku :mrgreen: I tak też się czuję jako to stare próchno : :evil:
Obrazek

majencja

Post » Pt paź 15, 2010 11:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

majencja pisze:Ja dziecko drogie jestem stara i zużyta , z dużym przebiegiem na silniku :mrgreen: I tak też się czuję jako to stare próchno : :evil:

Pierdzielisz gupoty!!! :twisted: Dziewczyny ja uprzejmie donoszę, że kuzynke moją - nadobna Majencję miałam okazję poznać osobiście i na osobiste oczy ujrzeć. Jest to laska, która swoim wiekiem to chyba kokietuje, i już jej zapowiedziałam, że następnym razem ją wylegitymuję, gdyż w opowieści o podeszłym wieku nie wierzę! Nie zgadzają mi się ani z wizja, ani z fonią :roll: Se zrób renowację zabytku i obniżkę cen w dowodzie i już! :ok:Nikt się nie kapnie 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]